Metal Heart Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2013 Hai ca incet-incet incepem sa ne adunam. Statistic, am fost cu 100% mai multi decat data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Mda... e un pas inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Hai ca incet-incet incepem sa ne adunam. Statistic, am fost cu 100% mai multi decat data trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Vineri la 19 - in aceeasi locatie ca data trecuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Eu cred ca ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Misto...poate ajung si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 20, 2013 Autor Share Postat Februarie 20, 2013 Vineri la 19 - in aceeasi locatie ca data trecuta ? Maaa, tie a inceput sa-ti placa bautura Inca nu stiu stiu sigur, nu stiu ce program am. In principiu ramane DA, dar daca e ceva, anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Hai ca o sa fim mai multi de data asta - ne combinam cu Bercenarii la bere, care pe care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 Am inteles. Pai e misto daca ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Cel putin 3 aduc eu cu masina - te astept la 19 acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 22, 2013 Autor Share Postat Februarie 22, 2013 Ihimi. Sa vedem ce am pe la munca maine si cum scap. Dar de venit, ajung negresit. sunt pe drum. tot la etaj va gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Cand e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 Aseara Se anunta aici cand va fi urmatoarea adunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Atunci ramane pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 Da... Mai urmareste si tu topicul asta, si ai sa vezi. In principiu nu e o data sau zi fixa.. functie de cum avem timp si care ne adunam. Ne-am strans la Paraul Rece ca nah, e destul de aproape de noi. Cand o da caldura, poate incercam sa schimbam locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Cand o da caldura nu mai bem bere in Bucuresti - au bere fara alcool in Oltenita, iar Oltenita-Giurgiu e foarte misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 cica diseara, la parau... cine mai doreste tot 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 man, am avut de lucru si n.am mai intrat pe aici. merci pt sms, dar aveam altceva in plan. o lasam pe data aviatoare. spor la beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Ai ratat si plimbarea de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 4, 2013 Autor Share Postat Martie 4, 2013 AM primit sms, dar in we nu am fost in Bucuresti. plus ca motocixleta inca nu e pregatita de sezon. musai trebuie sa schimb gumele si kitul de lant. or sa mai fie ocazii de plimbare, nu.i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Ne bere fara alcool diseara la Parau la 19 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 Bai, in mod normal as spune da, dar sunt pe deadline cu un proiect, si am de lucru. Asa ca orice ora conteaza Daca e, vin, stau putin, de-o bere si de-o pizza si o tai. As lua laptopul dupa mine, dar nu cred ca bate wireless-ul de la mine pana la Parau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) popestenii sunt si ei asteptati, azi, vineri, McDonalds Brancoveanu, 19.00 - socializare, planificare plimbare sambata, sau cine stie.. popestenii sunt intrebati : cine vine in vizita la niste copii amarati? (duminica 28apr)Started by sacal, Apr 20 2013 07:01 PM detalii aici: /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/ Editat Aprilie 19, 2013 de tzulae2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Eu m-as baga... Cum se merge? Ca sunt inca incepator si nu vreau sa enervez pe nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 Daca se merge-n coloana, mergem incet. Dau si eu sfoara-n tara si vad ce produc. Ovi, Alex, care veniti cu masina, daca nu reusesc sa ajung, trec pe la voi si las ce adun, Aveti grija, cei mai corasonul, ca eu am fost odata cu moshociclistii si m-a cam ravasit cand am vazut ce-i prin casele alea de copii. Bine ar fi sa ne strangem cu o seara inainte si sa mergem in gasca la cumparaturi, astfel se cumpara mai calculat, ca sa zic asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate