Marius Mihasan Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Salut De ceva vreme vreau sa aduc ceva ''imbunatatiri'' electrice mobrei din dotare - releu de protectie pentru faruri, o cutie cu sigurante suplimentara (pt GPS, manere incalzite, lumini, etc) si un stop de frana suplimentar. Nu vreau sa tai cablurile la mobra, ci vreau sa le fac cu mufe astfel incat sa le pot scoate fara probleme. Ceea ce vreau eu deja exista aici , dar as vrea sa iau in considerare si alternativa de a le manufactura eu (poate ies mai ieftin, dar cu siguranta e mai distractiv). Acum, nu reusesc sa gasesc nicaieri de vanzare mufe degenul 6 Position 090 HM Connector 2 Position 090 HM Connector H4 Socket H4 Coupler Relee am gasit fel de fel, dar mufe (socluri) pentru ele nu. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva la un pret rezonabil cat mai aproape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Salut De ceva vreme vreau sa aduc ceva ''imbunatatiri'' electrice mobrei din dotare - releu de protectie pentru faruri, o cutie cu sigurante suplimentara (pt GPS, manere incalzite, lumini, etc) si un stop de frana suplimentar. Nu vreau sa tai cablurile la mobra, ci vreau sa le fac cu mufe astfel incat sa le pot scoate fara probleme. Ceea ce vreau eu deja exista aici , dar as vrea sa iau in considerare si alternativa de a le manufactura eu (poate ies mai ieftin, dar cu siguranta e mai distractiv). Acum, nu reusesc sa gasesc nicaieri de vanzare mufe degenul 6 Position 090 HM Connector 2 Position 090 HM Connector H4 Socket H4 Coupler Relee am gasit fel de fel, dar mufe (socluri) pentru ele nu. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva la un pret rezonabil cat mai aproape? Parca pe la tme am vazut, aveau si adelaida dar si tehnoelectric .. hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 http://www.tme.eu/ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 unde gasesc mufele din pozele pe care le-ai postat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 http://ro.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=203454&No=0&locale=ro_RO&appliedparametrics=true&getResults=true&divisionLocale=ro_RO&catalogId=&skipManufacturer=false&skipParametricAttributeId=&prevNValues=203454+110160335&mm=1002541||,&filtersHidden=false&appliedHidden=false&autoApply=false&originalQueryURL=%2Fjsp%2Fsearch%2Fbrowse.jsp%3FN%3D203454%26No%3D0%26getResults%3Dtrue%26appliedparametrics%3Dtrue%26locale%3Dro_RO%26divisionLocale%3Dro_RO%26catalogId%3D%26skipManufacturer%3Dfalse%26skipParametricAttributeId%3D%26prevNValues%3D203454 http://ro.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=203454&No=0&locale=ro_RO&appliedparametrics=true&getResults=true&divisionLocale=ro_RO&catalogId=&skipManufacturer=false&skipParametricAttributeId=&prevNValues=203454+110160335&mm=1002541||,&filtersHidden=false&appliedHidden=false&autoApply=false&originalQueryURL=%2Fjsp%2Fsearch%2Fbrowse.jsp%3FN%3D203454%26No%3D0%26getResults%3Dtrue%26appliedparametrics%3Dtrue%26locale%3Dro_RO%26divisionLocale%3Dro_RO%26catalogId%3D%26skipManufacturer%3Dfalse%26skipParametricAttributeId%3D%26prevNValues%3D203454 Farnell sint seriosi, piesele ajung repede, transportul e ieftin. n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu soclu pt. releu. banuiesc ca te referi la un dispozitiv de fixare. si eu mi-am pus un releu de far (de nevoie, nu de voie) si l-am lipit pe o bucata de cablaj iar firele sint atasate cu conectori FASTON. trebuie sa fii atent ca releul sa fie complet sigilat, altfel o sa ai surprize, chiar daca-l pui intr-un loc unde crezi ca nu ajunge apa. daca vrei poti sa treci intr-o zi sa-ti arat cum l-am montat la motor si sa vezi despre ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Septembrie 13, 2012 Autor Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Multumesc pentru indicatii. Am inceput deja sa caut sa vedem ce gasesc. Am identificat conectorii rezistenti la apa de care aveam nevoie pentru pentru lumina spate. Soclul pentru releu e asta: . Toate mufele din primul post se gasesc aici: http://www.easternbeaver.com/Main/Elec__Products/Connectors/connectors.html dar repet, ma intereseaza sa vad daca nu ii gasesc mai pe aproape. Editat Septembrie 13, 2012 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Soclul pentru releu e asta: . pai... daca zici asa, sa spunem ca am o mufa din aia in dulap gasim si-un releu. Farnell trimit din depozit european (daca nu e mentionat altfel in dreptul produsului). ajunge cam intr-o saptamina, nu ai complicatii cu vama si de-astea. iti dau si AWB la expeditie. am cumparat de la ei. LE: acum am observat ca am trimis din greseala acelasi link de doua ori mai sus. vroiam sa-l trimi pe asta http://ro.farnell.com/jsp/search/browse.jsp?N=204361&No=0&getResults=true&appliedparametrics=true&locale=ro_RO&divisionLocale=ro_RO&catalogId=&skipManufacturer=false&skipParametricAttributeId=&prevNValues=204361&filtersHidden=false&appliedHidden=false&autoApply=false&originalQueryURL=%2Fjsp%2Fsearch%2Fbrowse.jsp%3FN%3D204361%26No%3D0%26getResults%3Dtrue%26appliedparametrics%3Dtrue%26locale%3Dro_RO%26divisionLocale%3Dro_RO%26catalogId%3D%26skipManufacturer%3Dfalse%26skipParametricAttributeId%3D%26prevNValues%3D204361 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 salutare, ai reusit sa gasesti pe undeva ? si eu caut conectori yazaki ca astia din poza si nu gasesc la mine s-a aars o mufa, cred din cauza unu contact imperfect - e mufa de la alternator la releul de incarcare ce am gasit asemanator sunt mufele de la becurile H4 dar tot nu am gasit de unde sa iau din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 - e mufa de la alternator la releul de incarcare anuleaza ! si cositoreste firele ! crede si nu cerceta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 mufe de genul asta am gasit pe ebay, LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 eu nu inteleg de ce ar vrea cineva sa: 1. puna mai multe mufe in instalatie in loc sa incerce sa le reduca numarul pe cat posibil 2. sa foloseasca mizerii de alea de mufe cand sunt altele mult mai bune, rezistente la apa si care ofera si papuci cu un contact mult mai bun la un pret comparabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 a reusit cineva sa gaseasca mufa aia H4 pe la noi? mi s-a prajit la mine si nu stiu de unde sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 la aproape orice magazin auto gasesti mizeria aia. cam 5 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate