Marius Mihasan Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Am avut un atlas al Romaniei foarte bun dar l-am imprumutat unui prieten si acesta la pierdut. Mergeam foarte bine cu el deoarece copiam la xerox paginile, imi marcam drumul si puneam paginile pe rezervor. Parca nu as mai da odata banii pe el, asa ca intreb: a fost cineva suficient de prevazator incat dupa ce a cumparat atlasul sa il si scaneze? Daca da, mi-l poate da si mie? Eu am avut atlasul de la Cartografia parca, legat cu arc. Am vazut prin librarii un nou atlas, editura ALL parca, ce parea la fel de bun. Oricare din ele ar fi perfect. Nu vreau harti la scara foarte mare tiparite pe o singura foaie pentru ca le gasesc greu de folosit. Multumesc anticipat. Editat Septembrie 16, 2012 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 bun bun ,,uite k in ziua de azi nu toti isi pune baza in gps ,,si la mine tot atlasul -harta este de baza in Ro , respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) gps-ul e pentru lenesi si neorientati;) cata vreme stii sa citesti o harta sa vezi ce arata un indicator si oarecum deosebesti nordul de miazazi... uite ici gps: Editat Septembrie 16, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Da-mi un PM cu adresa ta de mail si ti-l urc eu pe wetransfer. Este versiunea scanata de pe net la care am mai adaugat eu inca cateva zeci de poze ale paginilor cu indici de localitati. Editat Septembrie 16, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauru' Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 O harta la rezolutie foarte buna : harta sau: harta2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Septembrie 16, 2012 Autor Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Gata, s-a rezolvat cu ajutorul lui vis-a-vis. @ _Raul_ trimite te rog pozele cu lista de localitati la adresa mariusmihasan@gmail.com Mersi. Editat Septembrie 16, 2012 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Sa-ti fie de folos... Eu sunt mai lenes, chiar daca nu concepeam sa nu am harta cu mine, se pare ca e mai usor cu GPS-ul. Traiasca tehnica. Cei ce o ignora inseamna ca nu se descurca cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gringo Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 pe tenere club erau niste harti cu diferite zone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 (editat) Gata, s-a rezolvat cu ajutorul lui vis-a-vis. @ _Raul_ trimite te rog pozele cu lista de localitati la adresa mariusmihasan@gmail.com Mersi. +1 @evacuarimotoromania ad yahoo punct com, te rog Editat Septembrie 16, 2012 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Gata, s-a rezolvat cu ajutorul lui vis-a-vis. @ _Raul_ trimite te rog pozele cu lista de localitati la adresa mariusmihasan@gmail.com Mersi. +1 @evacuarimotoromania ad yahoo punct com, te rog Sa le folositi cu placere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Septembrie 17, 2012 Autor Share Postat Septembrie 17, 2012 Sa le folositi cu placere . Gata, am primit si lista de localitati. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Vreau si eu te rog ce a primit omul va rog frumos. weekendul trecut a fost cam nasol fara harta, weekendul asta as vrea sa stiu pe unde merg, mai ales noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate