easybiker Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Aia cu motorul in gura e faina de tot.Daca ati face aripile mai mici si sa fie incadrata de rockers sus si jos ar fi beton.Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Pai ma, normal ca de pe net am luat. E si in manualele de cls a 4-a. Doar nu ma apucam sa-l pictez eu. El saracul a fost dragut, s-a oferit sa stea sa-l pictez.... dar m-am gandit ca are treaba si l-am lasat sa plece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Pai ma, normal ca de pe net am luat. E si in manualele de cls a 4-a. Doar nu ma apucam sa-l pictez eu. El saracul a fost dragut, s-a oferit sa stea sa-l pictez.... dar m-am gandit ca are treaba si l-am lasat sa plece Nu am vrut sa te jignesc, nu a fost intentia. Am vrut doar sa te atentionez in legatura cu cpoyright-ul, nu-ti doresc sa ai probleme cu, chestii din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgetatt2 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 va place? Noroc Diliule. Sint George si sint ca si tine in UK .Stau pe langa Dover si sint "bolnav de motoare" de ceva vreme....am 30 de anisori sint un baietel cam de 1.76 si 100 de kg,am lucrat acasa tatoo artist 11 anisori si in Ianuarie il iau pe nenea Harley in primire.Nu banuiam ca sint si d'ai nostrii prin Londra dar ma bucur nespus de asta !!!! Poate ne vedem la salonul moto din Londra intre 1-4 februarie,ce zici? Da-mi si mie un mail si mai vb. P.S S-ar putea sa fac Revelionul prin Londra asa ca poate frigem o bauta mai devreme. solid_angel2006@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 shtii gravura aia in lemn, no pune-o intr-un cadru si pune rokers si ai emblema, simpla de efect si vizibila la asta ma refeream daca am asta pe mana... ma facezti presedinte de club? hahahahah, glumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 e facuta asa in graba, n-am mai stat sa pun si scrisul pe bannere........ Nu e tocmai originala ideea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 shtii gravura aia in lemn, no pune-o intr-un cadru si pune rokers si ai emblema, simpla de efect si vizibila la asta ma refeream daca am asta pe mana... ma facezti presedinte de club? hahahahah, glumez MR ROAD dar desenul asta sau reproducerea sata ca nu stiu cum sa ii zic , care a postato kata , facuta alb negru intru-un stil goric , nu crezi ca ...., sau ai putea sa incerci sa vedem cum da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 MR ROAD dar desenul asta sau reproducerea sata ca nu stiu cum sa ii zic , care a postato kata , facuta alb negru intru-un stil goric , nu crezi ca ...., sau ai putea sa incerci sa vedem cum da ? da super e chiar interesanta ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 nenea frik,daca vrei sa mai postezi aici,prezinta-te si completeaza orasul la profil. la fel si nenea georgetatt2. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 e facuta asa in graba, n-am mai stat sa pun si scrisul pe bannere........ Nu e tocmai originala ideea...... Sal, hai ma sti tu sa faci si mai fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 MR ROAD dar desenul asta sau reproducerea sata ca nu stiu cum sa ii zic , care a postato kata , facuta alb negru intru-un stil goric , nu crezi ca ...., sau ai putea sa incerci sa vedem cum da ? Multa bafta. Mai am si alte treburi de facut. Sal, hai ma sti tu sa faci si mai fain. Ms de incurajare, dar ma opresc aici.....te salut virtual , ca prin Satu Mare nu stiu cand mai pot sa merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 MR ROAD dar desenul asta sau reproducerea sata ca nu stiu cum sa ii zic , care a postato kata , facuta alb negru intru-un stil goric , nu crezi ca ...., sau ai putea sa incerci sa vedem cum da ? chiar vreau shi eu sa vad cum arata cu imaginea respectiva. mr road te rugam frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Poate ceva de cenul asta, mai simplu si clasic va face cu ochiul... ma gandesc ca e mai ok decat o 'pleiada' de culori care sa te zapaceasca si dupa ce a trecut bikerul nici nu mai stii decat ca era colorat pe spate. Spor la clubareala, faceti treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 din ce in ce mai aproape de ceea ce vrem 1 merci la toata lumea pt colaborare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 cam tarziu ma trezesc si eu dar ce zicetzi de asta? in loc de ''Dracula Bikers'' sa facetzi ''The Impalers'' ? cu gravura aia de care ziceam mai devreme si cu 2 rokers (sus si jos) scrise cu caractere oarecum chirilice, pridetzi ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 SALUT Stie cineva unde se fac embleme , o firma etc? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 SALUT Stie cineva unde se fac embleme , o firma etc? mersi pe mitropoliei, langa posta mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 mersi am sa ma duc pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate