deathu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Intre cele 2 variante eu as alege Baiului. Sper doar sa nu fiu singurul care ar merge calare pe motoreta pana la locul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ok, Varful Baiului ramane . Unde ne intalnim? si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Si eu merg calare! Sambata la 8 la benzinarie de dupa fantana Miorita sau la ora 10 la benzinarie din Campina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Nu cunosc zona si nu as mai vrea sa pun numarul si semnalizarile pe ea. In ce localitate si la ce ora as putea sa va intalnesc astfel incat sa nu merg cu ea prea mult pe asfalt? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ramane sa ne intalnim la ora 8 la benzinaria de dupa fantana Miorita . @luciusmerlucius unde stai? mergi cu mine ? suim motoarele in bena ,dar trebuie sa faci rost de chingi ca n-am decat 2 pt al meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 daca ajungeti in baiu si vreti si altceva decat creasta sa-mi dati un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ramane sa ne intalnim la ora 8 la benzinaria de dupa fantana Miorita . @luciusmerlucius unde stai? mergi cu mine ? suim motoarele in bena ,dar trebuie sa faci rost de chingi ca n-am decat 2 pt al meu . lasa-mi un numar de tel te rog , te sun mai pe dupa-amiaza si vedem ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Si eu merg calare! Sambata la 8 la benzinarie de dupa fantana Miorita sau la ora 10 la benzinarie din Campina? Beton! o sa fiu la 8 la benzinarie dupa fantana Miorita. Daca poti las-mi te rog pe PM numarul tau de telefon, sa il am de orice eventualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) Nu contati pe mine.....ieri ma plimbam pe campiile patriei si o insecta(suspectez o albina) mi-o intrat pe maneca si s-a sinucis...dupa ce m-a intepat! Daca se mai edematiaza mult mana nu mai pot nici sa ma imbrac....daramite sa mai conduc dihania! Am inceput cu tratament pe mana in cauza....si sa vedem ce se intampla pana diseara! Daca nu e ok ma duc la spital sa-si bage si aia acele in mine! Va tin la curent ...daca merg sau nu! Sunt de gasit pe mess! Editat August 2, 2013 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 hmm, duminica banuiesc ca veti fi obositi cu totii, daca nu lasati in PM! distractie maxima maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Nu contati pe mine.....ieri ma plimbam pe campiile patriei si o insecta(suspectez o albina) mi-o intrat pe maneca si s-a sinucis...dupa ce m-a intepat! Daca se mai edematiaza mult mana nu mai pot nici sa ma imbrac....daramite sa mai conduc dihania! Am inceput cu tratament pe mana in cauza....si sa vedem ce se intampla pana diseara! Daca nu e ok ma duc la spital sa-si bage si aia acele in mine! Va tin la curent ...daca merg sau nu! Sunt de gasit pe mess! Sorry sa aud asta , sper sa te refaci in cel mai scurt timp ca sa poti sa conduci dihania . Deathu mai mergi daca e? @luciusmerlucius- ti-am dat mesaj cu numarul meu de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Deathu mai mergi daca e? Nu prea imi comvine sa merg singur pana acolo dar nu ar fi asta un capat de lume. Ma gandesc pe de alta parte si sa nu va incurc cu vitica mea, presupun ca veniti cu 2 caprite cr125 si 400exc corect? Alta faza e ca eu personal nu cunosc traseul, am fost o singura data pe acolo. Daca lipseste Krong28, mai cunoaste cineva drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Stati asa....ca m-am sucit....a se intelege...m-am tratat....vin sigur! In cel mai rau caz....ma duc singur...acasa nu stau sa ma plang de o intepatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Si eu merg sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Ramane la 8 la Miorita, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Da! Vrea cineva chingi ptr maine? Am 2...pe care nu le folosesc...maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 ramane pe maine dim la 8 , adu si chingile alea daca apuci sa citesti ce-am scris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 ramane pe maine dim la 8 , adu si chingile alea daca apuci sa citesti ce-am scris. ) unde le mai pui si pe alea doua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 sa fie... La culcare ! maine dim avem treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 ceva "clienti" de iesire pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Nu prea se ingramadeste lumea!? E sfioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina Tisu Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 A fost super tare ! s-a soldat cu 2 victime dar ne-am descurcat noi pana la urma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Haide ma nu te mai victimiza atata! Mai ales ca vorbim despre victime ale placerii....de a motociclii pe munte! Am intalnit o caprioara buimaca....surprinsa de prezenta mea noaptea in padure....care mi-a acordat prioritate si a eliberat drumul! Frumoasa iesirea....dar cam lunguiata...si istovitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 4, 2013 Autor Share Postat August 4, 2013 de saptamana trecuta lutu rosu - grohotis - neamtului - predelus impreuna cu Popp, Romica Popa si Svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate