Razvan1 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Din pacate imi pare foarte rau dar trebuie sa fiu acela care va spune ca acum aproximativ 1 ora a avut loc un accident de motor in zona morarilor...numarul motorului era VS 81 DNY...o doamna cu o masina galbena a intors sau ceva de genul..si l-a lovit pe acest baiat..el zacea intr-o balta de sange..motorul cred ca era un r6..am fost acolo am stat aproximativ 30 min..au mai venit niste baieti au fumat o tigare si au plecat incredibil...lume multa am un gol in stomac..Dumnezeu sa il ierte..numele lui ar fi Traian dar nu stiu cat de sigura este aceasta informatie..imi scuzati eventualele greseli gramaticale..sunt in stare de soc..fix la mine in zona..DUMNEZEU SA IL IERTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clansman Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Acum 20 minute am trecut si eu pe acolo. Groaznica imagine, cu cioburi, resturi, si balti de lichide din motor si sange, iar motociclistul acoperit cu folie. Foarte multe masini si lume multa. De la un politist am inteles ca intr-adevar soferul a vrut sa intoarca. Motociclistul a murit pe loc iar o a doua persoana ar fi la spital. Acum nu stiu daca au fost doua motoare (eu am vazut din mers doar unul in mijlocul drumului), sau daca a avut pasager, dar conform spuselor politistului al doilea "ar fi sarit de pe motocicleta". Dumnezeu sa-l odihneasca si sanatate celuilalt. Editat Septembrie 27, 2012 de clansman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 27, 2012 Autor Share Postat Septembrie 27, 2012 Am inteles ca era cu prietena sau ceva de genul..e la spital..am stat pana i-au dat folia jos..era balta de sange..un tip slabutel si nu avea decat o vesta pe el..sau ceva de genul dar oricum a fost fatal..Dumnezeu sa il ierte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Dintr-o sursa... Editat Septembrie 27, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikaDeea88 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Dumnezeu sa-l ierte! E tragic sa vezi cum zi de zi ne imputinam din cauza idiotilor neatenti de la volan.Ar trebui impuscati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Sa se odihneasca in pace...Si zici ca doar o vesta avea pe el...Hmmm...R6 zici...hmmm...Poate ar trebui sa popularizam asemenea topicuri pe thread-urile de genul "Incepator vreau R1/R6/Hayabusa". Oare un 40-50 la ora il lasa doar cu niste oase rupte? Just my 2 cents. P.S. Deja 35 de useri citesc topicul...poate uni "zmei" de pe aici or baga si ei la cap ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Dumnezeu sa-l ierte! E tragic sa vezi cum zi de zi ne imputinam din cauza idiotilor neatenti de la volan.Ar trebui impuscati... Cred ca te-ai speriat initial ..mda. URAT! .. RiP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Septembrie 27, 2012 Autor Share Postat Septembrie 27, 2012 Va rog sa ma credeti ca as mai fi stat..dar efectiv nu am mai putut..erau baieti din cartier de la mine care comentau si ei acolo..ne spuneau sa le aruncam la gunoi ca murim cu motoarele si etc..groaznica imagine..am un gol in stomac..am mai invatat ceva si o sa am imaginea asta mereu in minte..nu incerc sa fac pe victima dar efectiv sunt socat..ce eram atent pana acum dar ce o sa fiu de acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 ... E tragic sa vezi cum zi de zi ne imputinam din cauza idiotilor neatenti de la volan.Ar trebui impuscati... EU mi-am dat seama de mult ca nu e DOAR vina ïdiotilor neatenti de la volan". De ce oare nu avem decenta/taria de caracter sa ne analizam si greselile noastre sau a camarazilor pe 2 roti? Chiar in timp ce scriu postul asta, de undeva de afara se aud cum zboara motoarele turate, si riserii care duc turometrele pe rosu...Oare in cat timp sa ma uit la rubrica asta sa gasesc pe cineva si din zona mea??? Macar o data sa incetam sa mai fim ipocriti (si ma refer aici la modul cat mai neutru, nu e intentia mea sa jignesc pe cineva de pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikaDeea88 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Cred ca te-ai speriat initial ..mda. URAT! .. RiP Initial m-am ingrozit pentru ca am fost sunata de un prieten care mi-a zis de accident si mi-a spus ca e vorba de un Yamaha R6 cu saua alba si imediat m-am gandit la tine...Dupa 5 min a sunat iar si mi-a zis ca are nr VS 81 DNY si abia atunci m-am linistit...Dar tot am ramas socata si cu un mare gol in stomac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Mergi in puii mei linistit in liniute sau cum ai zis turat catre rosu ..poate in 1, subturat in 2-3 si-ti sare nemernica cu Q sau X, vorbind la telefon. Le-as bate numai in BOT ! Nu e cazul aici cred, dar e tipic! Initial m-am ingrozit pentru ca am fost sunata de un prieten care mi-a zis de accident si mi-a spus ca e vorba de un Yamaha R6 cu saua alba si imediat m-am gandit la tine...Dupa 5 min a sunat iar si mi-a zis ca are nr VS 81 DNY si abia atunci m-am linistit...Dar tot am ramas socata si cu un mare gol in stomac Calmeaza-te, ies rar noaptea OFFFFF Si ziua incerc sa fiu legal.. Editat Septembrie 27, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 mda,rpopun un simplu moment de reculegere si cam atat..comentariile sunt inutile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Crede-ma ca am avut parte de idioate/babe la volan (si aici pot da ca exemplu glorios o femeie care statea si scria SMS-uri oprita la semafor, cu piciorul ridicat usor de pe ambreiaj si care a ajuns incetisor in mijlocul intersectiei fix in calea mea....o babuta de 70 de ani care s-a gandit sa facu un U-turn din parcare laterala peste 3 benzi etc) si singurul lucru care m-a salvat a fost ca nu am avut viteza...Sunt de acord cu fraza fiecare merge pe barba lui, dar e prea de tot...Ar trebui sa ne gandim si in cazuri nefericite ca respectivul a mers pe barba lui (poate nu o fi cazul aici dar...) BTW, nu pot sa cred ca sunt 7 persoane care au dat LIKE la topic ...how low can you get??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Nu e, nu e ..e ciudat, ai tunu sub tine care trage de nu nu te vezi.. (ai tot ce vrei pe el) ii dai putin gaz si poti spune PA oricui in trafic: R6. Cum frate? Cum mha? Avea cont aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 MOtocicleta aia nu arata deloc ca si cum ar fi avut 60 km/h Trist, dar cand o arzi noaptea prin oras la futu-i ma-sa, sansele ca asa ceva sa se intample sunt foarte mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Neadaptarea vitezei nu?ok...esti primul care da cu bata in balta! Am plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clansman Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Sa se odihneasca in pace...Si zici ca doar o vesta avea pe el...Hmmm...R6 zici...hmmm...Poate ar trebui sa popularizam asemenea topicuri pe thread-urile de genul "Incepator vreau R1/R6/Hayabusa". Oare un 40-50 la ora il lasa doar cu niste oase rupte? Just my 2 cents. P.S. Deja 35 de useri citesc topicul...poate uni "zmei" de pe aici or baga si ei la cap ceva ... + numar rabatat. Nu am vrut sa postez asta dar vad ca deja incepem sa condamnam fara a gandi un pic inainte. Acum sa fim seriosi, majoritatea si sofam si facem asemenea manevre. Acolo intr-adevar nu e permisa intoarcerea pe linia de tramvai fiind din cate tin minte delimitata de linie continua. Dar faceti un exercitiu de imaginatie. Vrei sa o "comiti", belesti ochii, nu vine nimic, te bagi, dupa care vine unul care vrea si el sa o "comita" si se infige in tine la 100+. Acum cum e? Nu e cumva culpa comuna? Nu e intentia mea sa scuz pe sofer, dar sa nu fim ipocriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Nu e intentia mea sa scuz pe sofer, dar sa nu fim ipocriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 experienta zero barat. mobra de o luna sau doua, are 25 de metri de frana + 25 de taras pana la impact daca mai punem si timpul de reactie este destul de clar ca nu i-a intors tocmai in fata. ghinionul lui ca nu se pricepea la frana la fel de bine ca la sprint. ghinionul lui ca ramas agatat de motoreta. pacat ca nu a avut un prieten sa il duca intr-o parcare sa ii mai arate o frana de urgenta, o manevra de evitare si tot asa.. mici detalii care fac diferenta. dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 baaa...un om a murit aici si voi da-ti cu noroi....sunte-ti de ras!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) nu avea "o vesta", avea geaca. sa nu mai facem supozitii ca n-are rost. am vazut o filmare, era cel putin horror imaginea. odihneasca-se in pace si multa sanatate pasagerei/pasagerului Editat Septembrie 28, 2012 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonard750 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 uni vad ca se tot chinuie sa demonstreze ca motru-i vinovat....si chiat daca ar fi.......caree e ideea? (aseara mi-a intors una chiar in fata incat nu prea am mai avut ce sa franez asa ca am reusit un impact destul de puternic...app aveam 50 la ora...acum scriu cu un deget pt k am mainile unflate si spatele ma doare la orice miscare ...puteam foarte usor sa-mi sucesc gatu sa raman pe asfalt si maine sa faca uni comentarii gen ,,nu a stiut sa franeze,, sau ,, nu a adaptat viteza,, etc) asa ca mai bine spuneti Doamne fereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VirtLoop Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 RIP Ok, am inteles, nu R6, R1, 600cmc, 1000cmc, pt incepatori, fara viteza in oras(e de bun simt), dar totusi ce facem cu soferii? Eu am avut 2 accidente intr-o luna, usoare ce-i drept, dar acum umblu si ma judec sa pot sa imi repar mobra... totul s-a intamplat din neatentia soferilor... Ar trebui filmulete de constientizarea soferilor, ceva tragic, ceva care sa-i determine sa fie mai atenti, eventual nu numai la televizor, trimise pe mail, pe youtube, flyere impartite in trafic... sunt prea multe accidente fatale cu motociclisti... ar trebui facut ceva, si ar trebui sa ne implicam si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Bai si la greci e full de scutere, motoare si se merge tare (si masinile si motoretele). Si inconstientii cu motorete nici nu purtau toti casti. Si totusi, chiar daca parea un haos, nu am auzit claxoane peste claxoane, injuraturi si alti nervi ca la noi in trafic. Dar la noi e jale...Toti au ceva de demonstrat, toti sunt zmei si parca merg pe principiul mie nu mi se poate intampla - aici fiind vorba atat de cei care incalca regulile de circulatie si intorc unde nu trebuie (sunt atatea cazuri), cat si despre colegii nostri motociclisti, care poate nu inteleg ca traiesc in tara lui papura voda si ar trebui sa aiba ei mai multa grija pt. ca este pielea lor, nu a tiganului meloman care tocmai savureaza o manea si uita sa cedeze prioritate... Imi pare rau de mobrist...O viata irosita intr-o clipa din cauza unei cretine careia i-a fost lene sa se asigure calumea. PLM o sa mai dureze pana cand o sa inteleaga pulimea ca regulile de circulatie nu sunt degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate