Buggy Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 azi am dat iama intr un magazin cu reviste moto si ce gasesc pe coperta uneia din reviste aceeasi oratanie ca in link ul lui kywacka... sper doar sa fie din nou presupuneri daca ramane asa sau ceva de genul....prima pe care o vad ii dau foc e urata rau de tot...desi cred ca sunt doar presupuneri jurnalistice la ce janta au pus pe spate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) alea sunt presupuneri jurnalistice ,iar acum din lipsa de material se dezgroapa articole vechi un zvon legat de pretul motocicletei http://www.asphaltandrubber.com/racing/honda-rc123-v4-street-bike-cost-100000/ Editat Octombrie 30, 2012 de servant.1980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Nu vad ce clienti ar avea Honda daca vand la pretul asta. Nici Desmo16 n-a fost un succes comercial, si costa de doua ori mai putin. Pretul speculat de Young Machine e mult mai realist, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 am citit si eu articolul am uitat sal pun aici:)))).....dap pretul este surprinzator de mare desi inca cred ca nu va fi asa....poate totusi si au schimbat strategia si vor si ei ceva exclusivist...de acum tare curios o sa fiu ce se intampla ...oricum D16 nu o fi fost el succes comercial dar la cele 2000 de bucati fabricate sau vandut aproape ca painea calda sunt curios honda cate or sa fabrice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) am citit si eu articolul am uitat sal pun aici:)))).....dap pretul este surprinzator de mare desi inca cred ca nu va fi asa....poate totusi si au schimbat strategia si vor si ei ceva exclusivist...de acum tare curios o sa fiu ce se intampla ...oricum D16 nu o fi fost el succes comercial dar la cele 2000 de bucati fabricate sau vandut aproape ca painea calda sunt curios honda cate or sa fabrice... 1.000.000 pai nu vor sa faca o editie limitata din ce scriu astia. vor sa mute motoreta din GP in SBK deci fac tot un cebere. Editat Noiembrie 19, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 si eu sper sa fie un pret mai apropiat de realitate ...frumos desenul afisat de cei de la young machine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Si inca doua poze - cu ceea ce Young Machine numeste "fotografii spion", iar A&R "rendering-uri speculative": Like: stop spate + evacuare. Do not like: bascula. In rest "meh". Dar poate au A&R dreptate si chestia asta nu are nimic de-a face cu varianta finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 NEWS: modelul va fi prezentat la Sepang, in cadrul testelor de iarna din februarie. Interesant de vazut cand va ajunge in showroom si mai ales, la ce pret (se vorbeste de 100.000 euro+). Further reading aici si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate