Sari la conținut

Discuri ambreiaj noi IJ


Phoenix_Harley
 Share

Postări Recomandate

Salut!

Am nevoie de discuri de ambreiaj pentru IJ.

Ma intereseaza atat cele metalice cat si cele din textolit/plastic. Are cineva asa ceva? Cat ar costa?

 

De asemenea ma intereseaza ferodou pentru frane; vreau din acela flexibil. Am cautat in weekend la targ la Vitan dar nu am gasit decat din ala dur, de Dacie cu care nu am ce sa fac.

 

Astept parerile voastre.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca oamenii sa te poata ajuta, ar fi indicat sa precizezi modelul Izh-ului si, eventual, anul de fabricatie. Vulpoiu a patit-o recent cu niste discuri care, desi erau de Izh, aveau alt diametru.

 

In cazul in care vrei sa refaci niste saboti sau discuri de ambreiaj pe care le ai deja, e un nene care are un atelier micut la intersectia dintre Soseaua Viilor cu Filaret si cu asa ceva se ocupa. Atelierul se afla la parterul unei case verzi, dupa o vulcanizare, diametral opus fata de sensul de venire dinspre Eroii Revolutiei.

 

Nu stiu preturi, dar stiu atelierul de multi ani si merita macar sa te interesezi ce si cum.

 

Edit: rahat si cu diacriticele astea. Stau sa-mi editez fiecare postare ca sa le scot, ca altfel le transforma-n cod.

Editat de AdrianS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am pus la ij saboti nnoi - 30 lei setu. fata a mers lejer - spatele a necesetat pila, smirghel, discurs despre familia producatorului.

discuri de ambreiaj - evita pe cele de plastic /textolit. sunt unele de ferodo care merg excelent o data ce sint montate corect

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu ultima oara am cumparat discuri din plastic si au fost ok (prin 2003-2004). Acum vreau sa le inlocuiesc pe toate, inclusiv cele metalice. De aceea va intrebam...la cine gasesc sa cumpar asa ceva - noi!

@ZIDU' - ce fel de saboti ai pus? eu am folosit ferodou flexibil si am fost foarte multumit. L-am prins pe sabotii mei. Anul trecut am luat ferodou dur...de genul celui ce se gaseste in Vitan. M-am chinuit foarte mult sa il prind (de asemenea discurs despre familia producatorului). Ideea este ca acel ferodou este foarte scurt si mi imi acopera in totalitate sabotul iar suprafata de franare este evident mai mica.

Nu pot sa folosesc nici saboti de la alte modele deoarece tamburii de IJ 56 au diametrul mai mare fata de celelalte modele.

Editat de Phoenix_Harley
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vulpoiu sa ne povesteasca, este posibil sa fi inteles eu prostii. Dar ne va povesti ceva mai tarziu, ca am inteles ca deocamdata ispaseste o pedeapsa de 24 ore (ban-hammer) pentru un comentariu postat la sectiunea "Administrare".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate stiu sunt ceva diferente intre ambreiajul de jupiter 4(model mai rar) si cel de planeta, in rest cred ca sunt la fel

 

 

si carei modelul ala rar????? jupiter vs planeta vorbind de oala, este diferenta doar la dantura lantului ,ca diametru este aceeasi.....cat despre discuri sunt toate la fel ca e jupiter sau ca e planeta .

Editat de danny_motor86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...