frigider Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 salut, maine ma duc la Braila sa las moto pt iernat. poate mai e cineva care are drum incolo. nu am hotarat inca daca sa merg pe A2 sau nu, maine vad eu ce si cum, in functie de cine mai apare. viteza - legal + 10km/h. mers pensionareste, vreau sa ma bucur de drum. noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Si inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Inapoi pasager la camaradul de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Si inapoi? inapoi la anul! Inapoi pasager la camaradul de drum sau asa (glumesc) inapoi vin cu trenul. dar nu cu nasul..vedeti si voi ce scandal e.. Editat Octombrie 26, 2012 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Eu am drum duminica dupa-amiaza pe ruta Ploiesti - Buzau - Braila - Galati. Daca vrei sa ne intalnim pe undeva pe drum, da un telefon: 0721435317. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 27, 2012 Autor Share Postat Octombrie 27, 2012 Eu am drum duminica dupa-amiaza pe ruta Ploiesti - Buzau - Braila - Galati. Daca vrei sa ne intalnim pe undeva pe drum, da un telefon: 0721435317. sal, mersi dar eu maine dim plec din Buc..duminica trebuie sa fiu in Buc. drum bun! revin: ora si locul plecarii Maine la 8:30 la intrarea din Poli dupa trecerea de pietoni revin: ERA PREA FRIG. noua ora de plecare -11:00 eu plec de la Gorjului, merg pe A2(la consum ) PICA CE-AM ZIS MAI SUS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 nu ai mai plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 27, 2012 Autor Share Postat Octombrie 27, 2012 nu ai mai plecat? am plecat, am si ajuns. misiune indeplinita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate