micla.ushu Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Poze din excursia la piatra arsa 9789738975149 Blody hell... incerc sa postez de pe mobil... Editat Octombrie 26, 2012 de micla.ushu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Vrem pozele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Cam asta e ce am pe mobil. E bun si rahatu' asta de smarphone la ceva... Mi-a mai trimis Ionut cu R6 niste poze dar le am pe calculator. O sa le puna si el aici probabil. PS: diseara ne vedem pe la 8 in Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Super...bine ca ai deschis tu un topic pt ca o sa pun si eu ceva poze. Diseara e vorba sa plecati pe undeva??? Sau doar asa la o plimbare prin oras ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Cred ca da. As face o plimbare mai scurta pe langa Bucuresti sa inghetam si apoi sa mergem la un vin fiert. Hai cu pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Acum sunt la munca....le am acasa pozele. Adevarul este ca se lasa frigu pe seara , dar cine stie poate ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Bai, da' a facut cineva poze prin padure? ) Ionut, ma gandeam ca povestesti si tu cum am facut enduro vreo 30 de km, pe intuneric, in "creierii" muntilor, cu ciopare si vitezane. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Maine pun si eu cateva poze, facute de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Bai, da' a facut cineva poze prin padure? ) Ionut, ma gandeam ca povestesti si tu cum am facut enduro vreo 30 de km, pe intuneric, in "creierii" muntilor, cu ciopare si vitezane. )) auzi fata da, voua nu v au pus faruri? sa trec sa ti aduc o frontala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 si un link cu ceva poze,poate va regasititi printre ele http://rocksounds.ro...esti-sinaia.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Ale poze: Data viitoare oprim pe traseu sa mai facem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) auzi fata da, voua nu v au pus faruri? sa trec sa ti aduc o frontala Ce-i drept, ca m-ar "coafa" un far de BMW-eu. Noi nu vedeam prea bine prapastia care era langa noi si nah... Plus ca faru' iti lumineaza si el in fata nu si pe langa... si un link cu ceva poze,poate va regasititi printre ele http://rocksounds.ro...esti-sinaia.rar N-ai somn, omule. Eu sunt la scoala si ma chinui sa tin ochii deschisi... Editat Octombrie 28, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Cine a mai facut poze, il rugam sa le posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Eu am ceva filmulete....si prin padure, dar nu le pot pune, cred eu ca trebuiesc modificate cumva....daca se pricepe cineva eu le pun la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Cred ca forumul accepta doar un singur format... ( .avi cred ) Poti sa le pui pe youtube... Incearca extensia .avi http://www.online-convert.com/ Editat Octombrie 28, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 numai mie mi se pare ca soseaua aia de pe platou seamana cu cea de pe Isle of Man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Traseul aproximativ pe care am fost.. http://goo.gl/maps/p4iI6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Mai degraba asta, spre lacul Bolboci. Cred ca a fost frumos pe unde am fost. Avea Ilie cu Hornet-ul GPS si ne-am uitat. Eram fix pe langa drumul asfaltat; oricum n-au fost "decat 5-6km"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Da, cred ca asta a fost traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Mai degraba asta, spre lacul Bolboci. Cred ca a fost frumos pe unde am fost. Avea Ilie cu Hornet-ul GPS si ne-am uitat. Eram fix pe langa drumul asfaltat; oricum n-au fost "decat 5-6km"... Da, exact, daca faci zoom pe langa lacul Bolboci or sa apara niste liniute subtiri, subtiri, subtiri .... pe acolo am fost, nici GPS-ul nu stia drumul .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Octombrie 30, 2012 Autor Share Postat Octombrie 30, 2012 poze inca de pe drumul groazei, din padure nu am :-) l-as mai face dar cu un cross. nu de alta dar e scurt, 5-6 km, o ora jumate :-) :-) In alta ordine de idei din wk cred ca bag calul la iernat, pana la primavara ne vom vedea conservati. Zi frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 (editat) dap frumoasa plimbare si peisage frumoase o singura nemlamurire am...cum sau inteles SS cu choperele ?...cam mare diferenta de categorie:) Editat Octombrie 30, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 (editat) @ buggy Oamenii rationali merg sa se plimbe. Chiar conteaza asa mult tipul motocicletei cu care te plimbi? Ori ce tip de motor poate merge constant cu o anumita viteza. Pe un tip de motor stai mai comod, pe alt tip stai mai incomod, in rest nu vad nici o diferenta. Avem acceasi pasiune, avem 2 roti si cel mai important avem cheful de plimbare. Nu ii cad nimanui gradele ca merg in acelas grup cu mai multe tipuri de motoare. Chiar nu inteleg de unde a venit ideea asta... V-a intrat in cap ca chopperistii merg incet... sa stiti ca la intoarcere nu am putut sa ne tinem dupa un grup de chopperisti care se grabeau. Mie mi-a placut si as mai merge oricand la o plimbare intr-un grup mare. Editat Octombrie 30, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 (editat) @bai baiatule tu chiar ai o pasiune de a intelege lucrurile pe dos....hai ca iti explic eu de unde intrebarea un ss la o plimbare in general si in mod normal are un ritm mai sutinut decat un chopper adica ca sa intelegi poate cu ss mergi la o viteza constanta de 120 130 ...si cu chopperul poti sa mergi linistit si la 80 90 din punctu asta de vedere am intrebat...de unde grade de unde choperisti merg incet am intrebat de curiozitate da ar fi bine sa mai analizezi motoretismul inainte sa dai cu parul...asta nu inseaman ca chopperle nu merg cu viteza ...ofofof maimai aaa si asta in cazul in care cei cu ss isi cunosc motoreta ca daca iti iei ss si mergi cu 90 oamenii aia nu au inteles de ce au un ss ...bineteles ca tu o sa intelegi ca tre sa mearga cu 200... e vb de 2 categorii de motocilete f diferite de aici si intrebarea...teas ruga sa fii mai temperat in concluziile tale domnule racer cu motor mic... daca citeai atent intrebarea era cum sau inteles ss cu chopper nu ce cautau ss cu chopperle asa cum ai inteles o tu... Editat Octombrie 30, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 La 10-15 km/h viteza maxima cu cat s-a mers, s-ar fi inteles perfect si cu mountain-bike-uri, daca ar fi fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate