Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Ok, deci ramane la 11:30 la Mega Image de la Victoriei. Stiu unul singur pe acolo (cum vin dinspre Banu Manta, merg spre pasaj, inainte de Dr Felix pe dreapta). Sun inainte ca sa confirm. bafta Daca intri in intersectia Victoriei, nu ai cum sa nu ne vezi. Suntem chiar in parcara de la Victoriei. Parcarea este vis'avis de Mega Image. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 ntz si daca ajunge primul, pe cine sa vada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 pe nimeni. ramane pe pozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Daca ajunge primul se opreste undeva in intersectie si asteapta sa mai apara unu' si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) @Sei: sa-ti iei dopuri pt urechi si sa stai departe de Busa (daca apare) =))))))) Daca tot am dat-o-n chat-uilala, aici regasiti lista cu personajele principale: /index.php?/topic/686387-bucuresti-targoviste/&do=findComment&comment=3277672 Editat Noiembrie 4, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Da, o sa fie o galagieeee, cat cuprinde. Eu sunt curios cati o sa fim... Pe forum s-au anuntat ~20, dar pot sa pun pariu ca o sa fim 25 +. Asta daca se tin toti de cuvant.. Posibil sa apare si ZYB, cu conserva. Editat Noiembrie 4, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Luci nu stiam cum sa te atentionez ca vreau sa ajung langa Dan sa-i zic ca, trag pe dreapta la "culcus", stiu ca te-am jenat nitel, sorry. friends Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Luci, maine te asteptam si pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 stai lin, pe mine nu ma jeneaza nimeni. vin maine sa va salut macar daca nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 OK, ora 11:30 in parcarea de la Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 stai lin, pe mine nu ma jeneaza nimeni. vin maine sa va salut macar daca nu vin Vii macar la o cola, eu am inteles de ce nu poti da tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 toti au inteles... asta e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Vezi daca poti, speranta moare ultima. Eu ma bag la somn, maine e zi grea. Ne vedem la Victoriei la ora 11:30. Editat Noiembrie 4, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Da, o sa fie o galagieeee, cat cuprinde. Eu sunt curios cati o sa fim... Pe forum s-au anuntat ~20, dar pot sa pun pariu ca o sa fim 25 +. Asta daca se tin toti de cuvant.. Posibil sa apare si ZYB, cu conserva. ba tu culcate..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Acum ma culc si va sugerez sa faceti la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 eu iti sugerez sa dormi. culcatul dureaza minim o ora + ca te oboseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) EL TOAMNA nu doarme !! =)) /index.php?/topic/686387-bucuresti-targoviste/&do=findComment&comment=3277672 Editat Noiembrie 4, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2012 Ne vedem maine la 11:30 la Victoriei. Mi-ai trimis un mesaj dar n-am mai apucat sa-ti raspund. Daca e ceva, ma suni maine. Beatrice.....ai un talent la strans oamenii..... Vad cum se simte sotia de dim ca azi nu prea a fost bine si daca e ok ne vdm in victoriei. Tre sa fac o ULTIMA iesire afara inainte sa o bag la naftalina....dar nu se stie ca au mai fost "ultime" iesiri..... Pai veniti cu conserva daca nu se simte bine pe moto. Ma bag si eu la culcare acum bai pensionarilor. Bine ca ati stat voi la birt pana la 2. Lasati ca ma culc eu la 6 dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Cine te-a pus sa stai pana la ora asta......??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Mi-ai trimis un mesaj dar n-am mai apucat sa-ti raspund. Daca e ceva, ma suni maine. Pai veniti cu conserva daca nu se simte bine pe moto. Ma bag si eu la culcare acum bai pensionarilor. Bine ca ati stat voi la birt pana la 2. Lasati ca ma culc eu la 6 dimineata. Adica 3:25 ;p, sorry 3:26 posted :-| Editat Noiembrie 4, 2012 de brunoo7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 @Sei: sa-ti iei dopuri pt urechi si sa stai departe de Busa (daca apare) =))))))) Daca tot am dat-o-n chat-uilala, aici regasiti lista cu personajele principale: http://www.motocicli...e/#entry3277672 Daca apare fara tobe cum a aparut ultima data.....nu mai sta nimeni in spatele lui Mihai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Daca apare fara tobe cum a aparut ultima data.....nu mai sta nimeni in spatele lui Mihai.... Ieri cand m-am intalnit cu el nu avea tobe..)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Sa ninga, sa vina ploi ...EL are set de placute noi ! NU? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) AHAHAHAHAHAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Are are.....si din alea bune..... Asteptam sa vedem ce tobe isi pune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Bai voi deja vb. in versuri,ce face o zi frumoasa din oamenii ce nu au somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate