northern_freyja Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 permite-mi totusi sa nu fiu de acord ca gagicile sunt scutite la teorie. In sfarsit cineva care nu trimite femeia la cratita sau crede ca e o papusica neajutorata. Imi place cum gandesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 In sfarsit cineva care nu trimite femeia la cratita sau crede ca e o papusica neajutorata. Imi place cum gandesti. Daca prajeste in ulei de motor cativa segmenti... e ok ) @LadyRider, tare poza... dar nu era mai ok sa pui un covoras, ceva, pe asfalt? Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 De ce? Femeile „e” niste DURI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Daca prajeste in ulei de motor cativa segmenti... e ok ) @LadyRider, tare poza... dar nu era mai ok sa pui un covoras, ceva, pe asfalt? Zic si eu... Tu chiar ai crezut ca este ea in poza.....!?!?!? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Habar n-am... de ce n-ar fi? Poate este, poate nu este... nu asta conteaza, mi-a placut ideea in sine (desi pare putin "fortata" poza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 ntz.... io's mult mai draguta PS: suntem cu totii total offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) ntz.... io's mult mai draguta PS: suntem cu totii total offtopic Are dreptate... 1. este mult mai draguta!!! 2. cu totii suntem offtopic Editat Noiembrie 8, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 ntz.... io's mult mai draguta PS: suntem cu totii total offtopic cata modestie. normal ca sar pwlaraii sa-ti verifice mobra, poate poate s-o lasa si cu un palpat si ce-o mai fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Era evident o gluma. Te aprinzi cam repede tu. Vezi sa nu-ti plezneasca vreo vena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) deci treBWIE sa-ti verifici mobra singura. naspa. vezi la sectiunea service si intretinere ca sunt destule topicuri. Editat Noiembrie 8, 2012 de silencer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Nu trebuie nimic pe lumea asta. TREBUIE e un cuvant prea mare... lasa-l acolo unde ii este locul. Si cu asta am incheiat offtopicul..... ON: Bine ca a scapat fara nicio problema baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Poti sa-i mai zici o data Laura..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate