Razvan1 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Am si eu o intrebare la voi..cum sta treaba cu amortizorul din spate pe gaz..ce fel de gaz este ? Exista un loc unde pot face presiune ? Daca s-a lasat trebuie inlocuit sau bagat presiune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Este azot in rezervorul de gaz. Azotul nu face amortizorul "tare" sau "moale". Rolul sau e de "compensator de presiune" pe miscarea de compresie, pentru a nu se produce fenomenul de cavitatie in uleiul din amortizor, altfel ar scadea considerabil presiunea si amortizorul nu ar mai lucra corect. Se face presiunea la 10-12 bari cu azot. Te pot ajuta incepand cu sfarsitul saptamanii care vine. Bafta! Editat Noiembrie 4, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) aceeasi problema o am si eu tot pe srad Editat Noiembrie 4, 2012 de gabriel03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2012 O sa incerc sa ii fac niste reglaje sa vedem daca se intampla ceva..apoi o sa incerc sa ii fac si presiunea de azot sa vedem ce se intampla..iar daca nici asa nu se intampla nimic probabil o sa il schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 eu am incercat cu reglaje dar fara nici un efect major. eu spun sa nu mai umbli degeaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2012 Deci ce ar fi de facut..sa il schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Si cum ti-ai dat tu seama ca s-a lasat? Adica... de unde stii tu ca nu asa tre' sa mearga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Deci ce ar fi de facut..sa il schimb ? sa faci cum a spus cesar,introduci azot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Apare senzatia de barca pe valuri . Nu mai ai senzatia de stabilitate in viraje . Cand apesi pe sa motocicleta revine imediat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Imi atinge laterala cauciucului cu scarita din dreapta...cand sunt cu pasager pe el..nu e normal de asta am intrebat..asa mi-am dat seama. Editat Noiembrie 6, 2012 de Razvan1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate