scorpioanca Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 E1, portocaliu, 10 wati. Aveti idee unde gasesc? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 la vitan la targ sunt ceva magazine unde vei gasi tot felul de becuri(nu tre sa mergi duminica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 9, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 9, 2012 Mai poti gasi cam la orice magazin cu piese auto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Eu am gasit la Norauto. La magazinele de masini nu prea gasesti ca nu e bec de semnal auto, doar la motorete si scutere e folosit. Auto e de 21W parca. Mai poti gasi cam la orice magazin cu piese auto.. Nu prea, gasesti doar clar de 10W la chestiile cu auto. 10W portocaliu nu e la masini. Nici la benzinarii nu merita sa incerci - crede-ma ca am incercat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 E1, portocaliu, 10 wati. Aveti idee unde gasesc? Multumesc. Unix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) se găseÂşte Âşi în magazinele auto,costă între 3 Âşi 10 lei Editat Noiembrie 9, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 se găseşte şi în magazinele auto,costă între 3 şi 10 lei maxim 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Cam putine detalii despre modelul becului , ar trebui sa fie PY10W sau RY10W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 cod E1 12 V RY10W becul e portocaliu. Cred ca am vazut la Norauto la sectiunea de scutere. Poti incerca si la http://www.philips-shop.ro/1817.c.html dar vand la cutie de 10 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate