rotaderp Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 O iesire cu SuperMoto-urile prin Bucuresti si pe langa, paduri, teren accidentat. Astept Pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Daca era ceva mai lung si ceva mai multe cadre era si mai bine. Mi s-a parut foarte safe,sau cel putin asa a parut. La mai multe,dar mai lungi si mai rapide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 v-ati plimbat ceva, nu gluma. bun filmuletul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotaderp Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2012 @ Nyt Eu sunt cel mai nou dintre ei si raman in urma, lucrurile interesante se intampla prin fata de obicei @ glicerina da, o zi intreaga, prin praf, nisip, buturugi , a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 A fost chiar foarte misto. Cine vrea sa iasa la joaca cu grupul nostru sa ne dea un semn. Pentru mai multe detalii aruncati un ochi pe pagina de facebook a grupului nostru: http://www.facebook.com/SuMoRiders . Tot pe facebook grupul de discutii se poate gasi aici: http://www.facebook.com/groups/SupermotoBucuresti/?ref=ts&fref=ts . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_inu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 salut, tocmai mi-am luat si eu supermoto, cand da caldura poate ies si eu cu voi la joaca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iepure Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 tare , cu ce ai editat filmul? am iesit si eu ieri prin Ploiesti , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 frumos. am vazut ca te manca un pic pielea pe la 2.30. )Pune-l si pe grupul Bucuresti sa vada si restul ca sunt activisti si iarna. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate