zigzag Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Sambata ma intalnesc cu Samolapraga, la 10.00 la OMV baneasa. Ne vom noroi undeva pe langa Buc. Daca vrei sa mergi, da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 am E07 pe spate. si un EDNURO 3 pe fata. Aveti ganduri mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 am E07 pe spate. si un EDNURO 3 pe fata. Aveti ganduri mari? Samolapraga m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai vine. N-am ganduri mari. Merg sa ma distrez, nu particip la concursuri. Eu vreau sa ies sambata. Daca te coafeaza ora si locul de intalnire, spune-mi, si planul ramane in picioare. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 se pune. ramane la 10 la OMV Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 minidv vrea sa mai faca un film va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 eu unu nu. e prea traumatizat al meu motor pt dastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Of,vreau si io ,da tre sa plec in week-endu asta. Oricum,spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 la mine se contramandeaza. Vad ca DR meu face nazuri si scoate sunete ciudate. Scuze baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 OK. In momentul asta cade invitatia mea. Maine cred c-o sa merg cu Alex Chirita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Ce tare !! Ies eu cu snowmobilu vine cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 Ce tare !! Ies eu cu snowmobilu vine cineva?? unde-i gluma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 eu ies sigur numai ca problema e ca pana in ora 1 sunt la niste cursuri pe la 1 jumate vorbim pe la 2 plecam in principiu....si daca nu mai vine nimeni eu tot ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 eu ies sigur numai ca problema e ca pana in ora 1 sunt la niste cursuri pe la 1 jumate vorbim pe la 2 plecam in principiu....si daca nu mai vine nimeni eu tot ies Vin eu....SIGUR!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 oki doki o sa vina si adymilly....un xt125 dar face cu el cam tot ce se poate face cu un 125:) pana acuma a mers cu el pe unde am mers si noi cu ale noastre poate si mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 oki doki o sa vina si adymilly....un xt125 dar face cu el cam tot ce se poate face cu un 125:) pana acuma a mers cu el pe unde am mers si noi cu ale noastre poate si mai mult Eu plec la 12.00 de acasa sa-mi iau moto. Te sun sa stabilim exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdangepe Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 daca este cineva care nu a plecat inca la plimbare si are chef de un traseu misto, astept bip la 0723.624.524 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 (editat) Editat Noiembrie 11, 2006 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Dupa poze rezulta ca a fost o tura superba iar poza a 3a de la stanga la dreapta randul 2 imi e wallpaper acuma. Bafta si numai ture bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 ptr Zig Zag a fost asa...de relax...! de sambata! Zig Zag..de ce nu deschizi o pagina? sa pui poze si nazbatii akolo? ne vedem saptamana viitoare? man...baga ti messeneger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Imi pare rau ca n-am mai putut ajunge, vad ca a fost misto tura. Pe unde ai luat-o de data asta? PS: vad ca incepi sa te imprietenesti cu olympus-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 ne vedem saptamana viitoare? Pe unde ai luat-o de data asta? PS: vad ca incepi sa te imprietenesti cu olympus-ul Pe coclauri pana la padurea Snagov, si acolo...fara poteca sau drum...de-a dreptul prin padure Momentan suntem doar amici Urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate