ZIDU' Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Foarte putine poze. Eu nu prea fac asa ceva si din moment ce nu a mai vrut nimeni sa mearga va trebui sa va multumiti cu cele 2 - 3 care s-au lipit de telefonul meu. Pe drum - toata portiunea baraganului a fost plina de ceata si la dus si la intors. Lucrurile aratau cam asa : La maxim 30 secunde trebuia sa dau cu manusa pe viziera altfel nici macar aia nu mai distingeam Imediat dupa ce am intrat in dobrogea - cer senin, asfalt uscat, soare Pozele urmatoare sunt exact la iesirea din valul de ceata: . Am mers intr-un mod clasic: harsova - navodari - plaja pana la mamaia si iesit in sosea unde se termina, eforie nord Autostrada pana la bucuresti a insemnat doua sectiuni distincte: - Senin si mers vioi (a se citi cat a putut sa mearga mobra) pana cand am trecut de cernavoda. - Pacla densa (vezi poza de la inceput) pana la centura Bucuresti. Pe anumite sectiuni a aparut fenomenul de givraj - gheata se depunea pe absolut tot - mobra / imbracaminte / viziera castii. A trebuit sa razuiesc in mers cu cauciucul de pe manusa (da, Manusa stanga are o muchie de cauciuc cam ca un stergator, e absolut inutilizabila la apa si noroi dar la gheata a mers de minune). E super distractiv sa vezi cum stopurile din fata si luminile de pe bord incep sa se vada prin hexagoane de gheata. Atunci stii ca ai de razuit in loc sa stergi cu partea moale a manusii. Mai jos cateva poze pitzi style cu ce a ramas dupa ce am traversat bucurestiul la temperaturi pozitive intre titan si colentina - cam 20 -30 min Mobra era poleita complet pe parte frontala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 pai da ca acum uite ce soare e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 29, 2012 Autor Share Postat Decembrie 29, 2012 si ieri era cand am plecat. De la urziceni a inceput nasoleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Foarte fain.Si eu ma gandeam sa ies da nu o pot scoate ca am nijte mormane de zapada pe drum )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Si eu care credeam ca sunt singurul nebun care inca se mai da cu scuteru si motocicleta ,pe vremea asta Frumoase poze,cred ca plimbarea a fost nemaipomenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 azi am vrut sa probez cutiile dar cand am vazut SFORILE m am potolit subit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 pune poze cu cutiile, din cate am inteles ar fi mai "speciale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 prima poza e geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 pune poze cu cutiile, din cate am inteles ar fi mai "speciale" la topicul despre cutii gasesti un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 nu-l gasesc pune si tu link ps- gata, l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 prima poza e geniala. Da, super ! Prima poza va ramane antologica Curajoasa tura ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2013 Mobra pentru asa ceva a fost facuta. Genul asta de tura e foarte placuta daca ai cele necesare. Vezi detaliu la ghidon, plus manere incalzite, polar sub geaca, gume bune pt conditii aiurea, etc. Bineinteles, nu e cazul a fie primul drum de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate