foxbat Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Primul stegulet rosu in calendar e Lefkada in iunie. Al II lea mi a venit astazi - Turcia MA gandeam la un ASSOS pe care sa il fac tihnic insa partea de Marea Neagra ma atrage mai mult. tot o saptamana as vrea. stiu ca s-a mai mers acolo, idei/sugestii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Eu am cam mers in Turcia si in partea asiatica , am avut si un topic de plecat in grup spre Kusadasi asta vara . Nu prea am inteles ce vrei anume . Faci inscrieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2013 Info, sugestii, opinii orice util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Info, sugestii, opinii orice util Iti propun o tinta finala > Trabzon - Manastirea Sumela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) dupa tura de turci 2 locuri mi au ramas la suflet pamucale si oludeniz antalia....daca primesc bilete gratis ...le dau cado' mai departe Editat Ianuarie 6, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2013 Iti propun o tinta finala > Trabzon - Manastirea Sumela tu trisezi - te ai uitat pe " lectiile" mele: ) sigur, e pe lista multumesc dupa tura de turci 2 locuri mi au ramas la sufletpamucale si oludeniz antalia....daca primesc bilete gratis ...le dau cado' mai departe been there multumesc, daca le primesti gratis nu ma suna, da le direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 tu trisezi - te ai uitat pe " lectiile" mele: ) sigur, e pe lista multumesc been there multumesc, daca le primesti gratis nu ma suna, da le direct manastiri......foxule ...ziceam ca esti normal tata ....da......incep sa mi schimb parerea si nu ma lua cu unde e amplasata ca m am documentat seamana cu aia de dinainte de veliko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 manastiri......foxule ...ziceam ca esti normal tata ....da......incep sa mi schimb parerea si nu ma lua cu unde e amplasata ca m am documentat seamana cu aia de dinainte de veliko mai pisi, schimba-ti parerea si bocancii vreo idee de cum sa ' plec" din Ro si sa ajung in Tr fara sa pierd 1 zi pe drum si sa'nvart roata aiurea? ferrybot nu prea ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 vreo idee de cum sa ' plec" din Ro si sa ajung in Tr fara sa pierd 1 zi pe drum si sa'nvart roata aiurea? Scotty de la pupitrul de teleportare te poate ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 ma gandeam eu dar scotty e in vacanta asa ca incerc local: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 bucuresti - canakale.....cel mai scurt si ok pregateste te cu rabdare la cele 5 ghisee de control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Sunt cam 450 km pana la granita, asa ca intr-o zi de vara ajungi la Istanbul pe lumina. Anul trecut m-am intalnit cu doi motociclisti care plecasera la pranz din Constanta si la 17 erau in Kirklareli, de unde mai sunt cam 200 km pana in Istanbul. Alta varianta mai scurta nu vad, decat cu avionul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Sunt cam 450 km pana la granita, asa ca intr-o zi de vara ajungi la Istanbul pe lumina. Anul trecut m-am intalnit cu doi motociclisti care plecasera la pranz din Constanta si la 17 erau in Kirklareli, de unde mai sunt cam 200 km pana in Istanbul. Alta varianta mai scurta nu vad, decat cu avionul. eu unul daca as avea treaba in sud unde vrea el la plaja as evita istambulul dar daca prima data vrea la ...MANASTIRE.... ala e drumul ..de stambul insa prima data m as duce sa vad cururi goale pe plaja si apaoi sa ma ...spovedesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 bucuresti - canakale.....cel mai scurt si okpregateste te cu rabdare la cele 5 ghisee de control fusei bre:) acusi o iau in " sus" thxxxx eu unul daca as avea treaba in sud unde vrea el la plaja as evita istambululdar daca prima data vrea la ...MANASTIRE.... ala e drumul ..de stambul insa prima data m as duce sa vad cururi goale pe plaja si apaoi sa ma ...spovedesc cum trec in asia fara "Stanbul" ? e vorrba de litoralul marii negre, sau de la bocanci ti s a intunecat vederea :-? Sunt cam 450 km pana la granita, asa ca intr-o zi de vara ajungi la Istanbul pe lumina. Anul trecut m-am intalnit cu doi motociclisti care plecasera la pranz din Constanta si la 17 erau in Kirklareli, de unde mai sunt cam 200 km pana in Istanbul. Alta varianta mai scurta nu vad, decat cu avionul. din bucale pana unde vreau eu ( prima etapa ) sunt 1088 deci ..vreau teleportare in Asia direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) cum trec in asia fara "Stanbul" ? e vorrba de litoralul marii negre, sau de la bocanci ti s a intunecat vederea :-? Ianachim vorbea de ajunsul in sud, la marea egee, la Olüdeniz, pt vizionarea cururilor goale Editat Ianuarie 9, 2013 de Okesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Ianachim vorbea de ajunsul in sud, la marea egee, la Olüdeniz, pt vizionarea cururilor goale eu de Nord. Marea Neagra,. vezi in titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Vezi ca exista feriboturi care traverseaza Marea Neagra: http://www.ukrferry.com/eng/schedules/index.php Poti merge pana in Georgia (Batumi) ori de la Varna ori de la Odessa (Ilyichevsk) cu ferry-ul, apoi te intorci prin Turcia pe coasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) parca nu m as arunca pana in georgia..pana undeva langa, nu s? multumesc fain Editat Ianuarie 9, 2013 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 vezi ca-s rutele pe site... dar preturile sunt cam descurajante... iar aproape, cu debarcare la Istambul e doar de la Odessa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Dupa ce vizitezi Sumela la intoarcere apuca primul drum la dreapta. Chiar primul, vezi ca e neasfaltat....dar merita din plin. Dupa ce treci al doilea pod, sa o iei la stanga ca daca faci dreapta o sa ai o zi "interesanta" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 da si tu niscai detalii _ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) da si tu niscai detalii _ Uite aici : /index.php?/topic/685178-caucaz-adventure/page-5 postul 100 sau Ziua 8. Editat Ianuarie 9, 2013 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 super treaba, felicitari pai la ce a fost acolo , crezi ca pe o vaca precum varadero treceam de istanbul ? inca odata felicitari pt echipa, aventura si inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 De Istanbul treceai sigur pana in Trabzon [de fapt pana la manastire este asfalt] . Nu m-am dat cu Varadero stiu doar ca e foarte grea dar cred totusi ca ai putea sa te dai pe acolo nu pe unde am luat-o Andrei si cu mine ci pe unde au luat-o ceilalti. Gandeste-te ca una din mobrele din grup era o AT [care nu e chiar usoara] si avea si pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 O sursă de inspirație ... turcească Black Sea Rally 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate