RenameYourself Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Salut tuturor ! Sunt posesorul unui frumos 636 din 2005 . Vreau foarte-foarte tare sa aduc o nuanta personala motocicletei si sa-i vopsesc jantele pentru ca au o culoare ciudata care nu imi place. Stiu ca pentru asta trebuiesc inainte de toate sablate. Vreau sa va rog sa-mi spuneti, daca stiti/cunoasteti vreun service sau cineva care ma poate ajuta. Motocicleta este la iernat la o reprezentanta Yamaha din Bucuresti pe sos Pipera. Nu am prieteni motociclisti deocamdata si de aceea va cer ajutorul dumneavoastra. As vrea sa fac asta pana incepe noul sezon. V-as ruga de asemenea, sa-mi spuneti si un pret orientativ. Eu am vazut pe net un topic de prin 2009 cu asa ceva, dar mai actual nu am gasit. Pretul era cam de 200 lei. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Va multumesc pentru intelegere si ajutor ! Cam asa as vrea sa arate : (Mai putin jata-fata, care cred ca va fi neagra .. sau.. alta parere? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2013 Dragut ! am vazut si o janta verde de 636 printre poze. De asemenea , ar trebui sa ma duc cu jantele acolo? sau exista posibilitatea sa mi le demonteze ei? (cu tot cu semeringur &co. ) Multumesc pentru reply ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexlaur Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 http://www.pimoto.ro/ , nu o sa fii dezamagit , te asigur . Eu mi-am vopsit anul trecut la ei motocicleta in intregime si fac o treaba foarte buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2013 Mersi ! O sa tin cont si de ei pot sa merg cu motocicleta la ei si sa se ocupe ei si de demontat jantele? Sau trebuie sa ma ocup eu de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodaru Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Motoreta lu' Eddy ... touche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2013 Ai idee unde si-a facut baiatul asta vopseaua? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodaru Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Mi-a spus anu trecut cand am vrut sa o vopsesc pe a mea dar am uitat ca nu m-a mai interesat ... mai are un 636C negru la fel de demential cu jack daniels ... il intreb si revin cu un post . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2013 Mersi ! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sdu Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) daca erai din campina, te puteam indruma la cineva care mi-a sablat si vopsit in camp jantele de la toate masinile si nu numai. insa in bucuresti nu stiu pe nimeni. zici ca ai motoreta in pipera. incearca sa vorbesti cu baietii de la reco-planet(parca asa se numeau). ei reconditioneaza planetare, dar fiind service, sigur stiu baietii unde poti sa-ti vopsesti jantele. succes! amintindu-mi de ce imi spunea un prieten, mi-am amintit ca a postat unde si-a facut el motocicleta. poti incerca acolo. /index.php?/topic/676987-vopsitorie-airbrush-si-reparatii-carene/&do=findComment&comment=3114034 Editat Ianuarie 8, 2013 de sdu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Pic % Poc, adica www.pimoto.ro daca nu vrei sa demontezi - cel mai bun service de carene sau Mihai Spanachi - atelier mega profi dedicat vopsirii reperelor din metal, powder coating, foarte multe coduri de vopsea, calitate ++ http://www.pro-bike.ro/forums/topic/87433-sablare-profesionala-si-powdercoating-jante-etrieri-cadre/ Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 (Mai putin jata-fata, care cred ca va fi neagra .. sau.. alta parere? ) daca vopseaua este originala, stai pe curu' tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2013 daca vopseaua este originala, stai pe curu' tau ! La ce te referi ? Multumesc Sdu si Cesar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 se va exfolia la vulcanizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Il recomand si eu pe Mihai, il stiu de pe un alt forum, auto. Nu am interes sa ii fac reclama, dar lucreaza foarte bine. Nu e foarte ieftin, dar calitatea costa... srz.ro 0722 369 539 0722 340 642 0733 913 442 Rezista fara probleme vopseaua pe jante. Rezista destul de bine, cam 1-2 ani, si cea data la pistol/spray, cea in camp electrostatic iese exact ca cea de fabrica. Cel mai important e cum sunt pregatite, de asta conteaza calitatea lucrarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Geo, nu este reclama, este mai mult decat reclama si o merita cu prisos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 Multumesc, apreciez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Si eu sablez si vopsesc in camp electrostatic...da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate