The Flying Dutchman Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 6 Autor Share Postat Aprilie 6 Ora de biologie, Bulă ascultă cu ochii pierduţi lecţia profesoarei: - Corpul omenesc are în mod normal, în jur de 37 de grade Celsius, sălbăticiunile au în jur de 39 de grade, iar păsările chiar 42… Bulă, mă asculţi? Repetă ce-am zis! - Omul are în jur de 37 de grade Celsius, când devine sălbatic are 39 de grade, iar când vede o păsărică are chiar 42! ......................... La şcoala: - Cine a fost Mihai Viteazul? - Amza Pellea, doamnă!… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 VID-20260406-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 9 Autor Share Postat Aprilie 9 "La psiholog: -Ce te apasa? -Nimic... am o sotie si 3 copii... am venit doar sa ma odihnesc." .................. "Azi am cumparat o bricheta si vanzatoarea imi spune: -8 lei si 50 de ruble -Rublele pentru ce? -Cum pentru ce? Pentru gaz, fireste..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Un tip agitat dă buzna în secția de poliție: - Domnu' agent, domnu' agent, veniți repede, în stradă e un nebun! - Cum arată? - E chel și cu părul vâlvoi. - Păi ori e chel ori cu părul vâlvoi?! - Păi nu v-am zis că e nebun...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 10 Autor Share Postat Aprilie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 23 Share Postat Aprilie 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 24 Autor Share Postat Aprilie 24 Un purice intră văl-vârtej într-un bar, comandă un whisky dublu, îl dă peste cap, merge la etaj, iese pe balcon și sare. Aterizează pe burtă, în praf: -La naiba, iar mi-au furat câinele… ......................... Mami, Ionuţ mi-a spart păpuşa de porţelan! – Vai, Alinuţa! Şi cum s-a întâmplat? – Păi… i-am dat cu ea în cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 27 Share Postat Aprilie 27 VID-20260425-WA0006.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 27 Autor Share Postat Aprilie 27 2 aurolaci se întâlneau de obicei seara la gară să se laude cu ce au făcut. Primul aurolac: Ce zi bună am avut, am găsit un colț de pâine, 2 covrigi mușcați și am făcut 30 de lei. Al 2-lea: Eu am salvat o fată de pe linia de tren. În semn de mulțumire m-a lăsat sa ma culc cu ea, am pus-o capră, ea deasupra,apoi dedesupt, a fost bine. Primul aurolac: Păi și sex oral nu ti-a făcut? Al 2-lea: Păi nu, că nu i-am găsit capul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 30 Share Postat Aprilie 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Mai 4 Autor Share Postat Mai 4 Ce fac doi gemeni pe câmp? Seamănă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 04:48 Share Postat Miercuri la 04:48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Miercuri la 11:04 Autor Share Postat Miercuri la 11:04 Un sofer este oprit pentru ca a depasit viteza legala. Se apropie de el sa ii dea amenda, soferul zice: -Ma scuzati, dureaza mult? Ma grabesc sa duc drogurile astea din torpedo si sa scap de cadavrul din portbagaj ca sta acolo de 2 zile deja... Auzind asta, politistul mai cheama vreo doua echipaje. Vin o gramada de politisti, mascatii, etc. Il scot pe sofer din masina. Se uita in torpedo. Nimic. Verifica portbagajul... gol. La care soferul: - Pun pariu ca nemernicu' asta v-a mintit si ca am depasit viteza legala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 16:34 Share Postat Miercuri la 16:34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 15:12 Share Postat ieri la 15:12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 15 ore în urmă Autor Share Postat 15 ore în urmă -Cat costă sesiunea de hipnoză? -400 de lei. -Mi se pare scump... -Nu ți se pare scump! -Nu mi se pare scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Rămas fără opțiuni pe plan intern, Nicușor Dan va apela la o rețetă pe care timișorenii au aplicat-o cu succes la primărie: numirea unui străin. Președintele îl va propune pentru funcția de prim-ministru pe francezul Bolo Jean! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Domnule doctor faceti va rog ceva cu nevasta mea, se plange Ion unui psihiatru. Nu mai stiu ce sa fac cu cele 20 de pisici ale ei. Mirosul din casa a devenit insuportabil. - De ce nu deschideti geamurile? - Pai, ar zbura cei 100 de porumbei ai mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate