Performance Solutions Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Sa ne intelegem, la orice ITP si RAR pe tot teritoriul tarii motocicleta este fotografiata din fata/spate/laterale. Vad ca esti foarte sigur pe ce spui, adica tu poti face verificarea tehnica cu spaga 50 lei in conditiile in care motocicleta nu are carene? Dupa tine asa, ce zici, se prind? lol. eu "nu fac" nimic. nici macar legatura cu cineva. doar am spus unde se poate face, atata tot. ia zi, motoreta asta a luat rar+itp? recunosc, asta e din 2007. dar am prieteni care au facut si anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 29, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 29, 2013 Sincer nici nu-mi dau seama ce mobra este, dar pare un naked. Daca este asa atunci il ia fara probleme, dar nu cred ca il poate lua daca este o carenata la care i-ai dat jos carenele. Nu spun ca ar fi imposibil, dar imi este greu sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Nu spun ca ar fi imposibil, dar imi este greu sa cred. Da poti sa crezi ca eu am facut ITP-ul la cateva motociclete fara sa dau spaga, fara sa am vreo legatura cu personalul statiei si fara sa verifice nimic, nici macar seriile de pe cadru.....? Asta se intampla la o statie ITP din provincie inainte sa apara obligativitatea standului de franare moto, dupa ce au bagat faza cu standu, statia respectiva a renuntat sa mai faca ITP la moto. Acum cateva luni cand m-am dus sa-mi fac ITP-ul la masina , tot in provincie, la alta statie, in timp ce masina mea era verificata a venit un nene cu o duba si si-a facut ITP-ul fara macar ca duba lui sa intre in hala. I-au facut doar poze si atat. In disperarea asta dupa bani unii ITP-isti te trec si fara sa dai spaga chiar daca vehicolul e varza, doar sa incaseze taxa. Chestiile astea nu se intampla numai in provincie ci si in Bucuresti, doar ca in Bucuresti sunt un pic mai greu accesibile pt oamenii obisnuiti. Pt cei mai "speciali" cred ca e f simplu, gandeste-te numai la cate scandaluri au fost cu masini de lux furate si inmatriculate fara probleme in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 30, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 30, 2013 .in timp ce masina mea era verificata a venit un nene cu o duba si si-a facut ITP-ul fara macar ca duba lui sa intre in hala. I-au facut doar poze si atat. Pai exact asta am subliniat si eu, ca le face poze. Nu ma refer sa verifice serii, frane, etc. Atata timp cit la RAR in baza de date apare o mobra carenata, culoare cutare si in poze apare o mobra fara carene cum se poate trece peste asta? Adica cine se risca sa faca asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Pai exact asta am subliniat si eu, ca le face poze. Nu ma refer sa verifice serii, frane, etc. Atata timp cit la RAR in baza de date apare o mobra carenata, culoare cutare si in poze apare o mobra fara carene cum se poate trece peste asta? Adica cine se risca sa faca asa ceva? aia de la braila stii povestea cu orbul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Sincer nici nu-mi dau seama ce mobra este, dar pare un naked. Daca este asa atunci il ia fara probleme, dar nu cred ca il poate lua daca este o carenata la care i-ai dat jos carenele. Nu spun ca ar fi imposibil, dar imi este greu sa cred. nakedu' ala e un ij jupiter 4... in afara de motor nu mai are absolut nimic original pe el si nu seamana cu originalu' nici din avion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) http://www.pro-bike.ro/forums/topic/91906-carene-kawasaki-ninja-zx6r-2002/?do=findComment&comment=483472 cele de la zx6r 2002 s-or potrivi , in mare ? ca par a avea cam aceleasi prinderi ! si la cele din 99 cam la fel par oare se potrivesc ? o sa am probleme la identificare/itp ? Editat Februarie 6, 2013 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate