vladvalah Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 cumpar pinion spate de gpz din `89 , tel 0729185483... va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 cumpar pinion spate de gpz din `89 , tel 0729185483... va multumesc! ce fel de gpz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 da mi model si til fac eu de nou 0723446040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 da mi model si til fac eu de nou 0723446040 man.....gpz-ul este al unui pretin care n-are net saracu`...si de fapt este un kawas. ZX 600 din `89....la multa lume am vazut modelul asta si ii zic gpz....ma rog....eu i-am zis sa ia nou de la louis ca e 4.5 mil. bafta ce fel de gpz? man.....gpz-ul este al unui pretin care n-are net saracu`...si de fapt este un kawas. ZX 600 din `89....la multa lume am vazut modelul asta si ii zic gpz....ma rog....eu i-am zis sa ia nou de la louis ca e 4.5 mil. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 daca mai ai pinionul original pot sa ti-l fac eu ,imi trebuie doar pentru a sti prinderea lui pe butuc.dureaza 5 zile si te costa aprox.2 mil. suna la 072551351 sau 072321823. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) man.....gpz-ul este al unui pretin care n-are net saracu`...si de fapt este un kawas. ZX 600 din `89....la multa lume am vazut modelul asta si ii zic gpz....ma rog....eu i-am zis sa ia nou de la louis ca e 4.5 mil. bafta nu stiu de unde ai scos tu pretul ala... ia uite aici: kit lant Louis 90 EUR ambele pinioane + lant 200 RON sa faci un pinion?? Editat Ianuarie 17, 2007 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 nu stiu de unde ai scos tu pretul ala... ia uite aici: kit lant Louis 90 EUR ambele pinioane + lant 200 RON sa faci un pinion?? mai bine schimbi tot kitu nu numai pinionu spate.pai uzura banuiesc ca e uniforma si la pinionu spate si la cel din fata iar lantul se uzeaza si el asa ca cel mai bine cumpara un kit nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 pai ce vrei sa spui pan la urma le face bine sau..... ca vreau si eu sa fac pinioanele pe amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 sunt constient de faptul ca pretul este mare in comparatie cu cel din louis, dar este pe masura calitatii.eu personal am facut pinioane la acest om si nu am decat cuvinte de lauda. pinioanele pot fi identice cu originalul sau pot fi facute cum doriti voi,materialele folosite sunt de foarte buna calitate. alegerea e a voastra. . si eu puteam sa cumpar pinioane din louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 pai ......atunci ramane sa tinem legatura si cand viu pe la Buc sa imi iei si mie masura la ele si le fac pe amandoua .da acu sa vad de unde iau si lant.......poate gasesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 sunt constient de faptul ca pretul este mare in comparatie cu cel din louis, dar este pe masura calitatii.eu personal am facut pinioane la acest om si nu am decat cuvinte de lauda. pinioanele pot fi identice cu originalul sau pot fi facute cum doriti voi,materialele folosite sunt de foarte buna calitate. alegerea e a voastra. . si eu puteam sa cumpar pinioane din louis. ok sa zicem ca faci pinioane de buna calitate?da cu lantu cum ramane?bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate