draculatransilvania Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 29 Noiembrie 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hard Rider Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 frumos, imi place klr-u tau si eu am unul klr 650 A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculatransilvania Postat Februarie 8, 2013 Autor Share Postat Februarie 8, 2013 http://alexandru-chiorean.blogspot.ro/ ms, i-am schimbat putin aspectul, l-am vopsit singur in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Frumos! Multumim de poze, chiar mi-am desfatat privirea! Chapeau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 foarte misto locul, mi-am tot propus sa ajung si eu... felicitari pentru poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 merci pentru poze. anul asta sper sa ajung si eu pe acolo cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 cand mai vii la Turda ,da de veste . pozele sunt reusite , desi de cele mai multe ori nu poti vedea in poze minunatia de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculatransilvania Postat Februarie 9, 2013 Autor Share Postat Februarie 9, 2013 ms, o sa te contactez din pacate s-a pierdut din calitatea pozelor in momentul postarii pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Frumoase poze. Intr-adevar, trebuie vazut cu ochiu' din dotare. Este o mare idee de a vizita, cu motoru', obiective de genu'. Avem nenumarate, din fericire. Am mai vazut Ocnele Mari (cu motoru - poate pun niste poze, da' tre' sa fac o selectie), Praid, si nu in ultimul rand Slanic Prahova, care este ... monumentala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 foarte fain surprins, am fost de cateva ori dar niciodata nu era asa liber..parca erai singur, tre sa fii fost fain.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculatransilvania Postat Februarie 12, 2013 Autor Share Postat Februarie 12, 2013 Intentionat am ales o zi in timpul saptamanii ca sa nu fie aglomeratie. A fost relaxant.... si multa liniste...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Frumoase poze! Daca vrei sa ajungi sa vezi o salina in Romania, trebuie neaparat sa mergi in cursul saptamanii. De 3 ori am vrut sa vizitez Slanic-Prahova si de-abia a 4 oara am reusit sa ajung in subteran iar dezamagirea a fost atat de Mare, pe cat a fost asteptarea...era atat de multa lume incat trebuia sa imi pierd toata ziua acolo. La Salina Ocnele Mari, gasesti dezastru si acolo, mai nimic interesant. Personal ma dezgustat luminile si beculetele de Craciun montate in salina... Cat este taxa de intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draculatransilvania Postat Februarie 12, 2013 Autor Share Postat Februarie 12, 2013 15 Ron/ pers http://www.salinaturda.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nica Blandea Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Intradevar e foarte frumos la Turda. Am fost si eu asta vara si parca m-as mai duce odata. Frumoase fotografii dar nu pot reda cu exactitate dimensiunile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate