raduprint01 Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 M-am apucat aseara de motorul unui amic, un shadow 750 din '99 Nu vreau sa fac nimic complicat: -rotile vopsite negru mat in camp electrostatic; -cauciucuri white wall; -aripi fata/spate custom; -sa + suport sa solo; -evacuare imbracata in banda termo; -suport numar + lampa stop custom; -o vopsea negru-mat; -scapat de tot ce nu este indispensabil. La fel ca la motorul meu, clientul vrea ca toate modificarile sa fie reversibile (are si gagica pe care vrea s-o mai plimbe din cand in cand), asa ca nu se va baga flexul in cadrul sau in vreo piese originala. Aseara doar dezasamblarea partiala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Spor! Sa ne tii la curent cu lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 13, 2013 Autor Share Postat Februarie 13, 2013 Multam fain, si normal c-o sa ma laud p-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 ha ! abia astept sa vad ce-o sa iasa, spor maxim mon cher ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 M-am apucat aseara de motorul unui amic, un shadow 750 din '99 Nu vreau sa fac nimic complicat: -rotile vopsite negru mat in camp electrostatic; -cauciucuri white wall; -aripi fata/spate custom; -sa + suport sa solo; -evacuare imbracata in banda termo; -suport numar + lampa stop custom; -o vopsea negru-mat; -scapat de tot ce nu este indispensabil. La fel ca la motorul meu, clientul vrea ca toate modificarile sa fie reversibile (are si gagica pe care vrea s-o mai plimbe din cand in cand), asa ca nu se va baga flexul in cadrul sau in vreo piese originala. Aseara doar dezasamblarea partiala: succes! ps. ma doare coloana numai cand te vad cum stai pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 14, 2013 Autor Share Postat Februarie 14, 2013 succes! ps. ma doare coloana numai cand te vad cum stai pe ea motorul nu-i al meu, si proprietarului ii place pozitia (sincer, dupa ce l-am testat putin, a inceput sa-mi placa si mie ) dar oricim va veni si o sa solo cu arcuri, deci curu va mai urca putin, in poza stateam pe CDI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Pozitia este "super" . La fel o am si eu pe motor, si nu as schimba-o . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 update ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) doar ceva cumparaturi in weekend (piele pentru sa, materiale pentru stop, etc) si un stop vechi pentru reconditionat (separat de proiectul asta). poze cu progreseul sper maine seara, dar nu va fi foarte mare lucru inca am trimis rotile la vopsit in camp electrostatic, sper sa le iau miercuri. gata si rotile o sa le pun si la roti/cauciucuri/spite Editat Februarie 21, 2013 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 sal unde ai vopsit rotile? pune un link pls... sau da-mi pe PM un nr. de contact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 12, 2013 Autor Share Postat Martie 12, 2013 un mic progres, dat nimic finalizat inca azi noapte pe la 2 si ceva, cand am iesit din garaj a fost nevoie urgenta de motor azi, deseara intra inapoi la finisaje si alte detalii, si apoi promit o sesiune foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Usor iasa, chiar sunt curios de cum va arata la final pentru ca vreau sa ii arat unui prieten pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 12, 2013 Autor Share Postat Martie 12, 2013 mai am cateva de la evenimentul la care a fost azi. a se nota ca nu este gata nimic la ea, totul a fost facut provizoriu pentru a se putea deplasa omul la eveniment deseara e la loc in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Cu totul alta mobra. Super iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Asteptam finalul, frumosa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 like ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 mai am cateva de la evenimentul la care a fost azi. a se nota ca nu este gata nimic la ea, totul a fost facut provizoriu pentru a se putea deplasa omul la eveniment deseara e la loc in garaj mai imbunatateste-i shaua si pune-i niste arcuri ca lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Asteptam poze cu ea finalizata...arata promitator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 mai imbunatateste-i shaua si pune-i niste arcuri ca lumea... da, saua e cea mai provizorie, am pus saua mea sa poata merge cativa km ) to be continued... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 motoreta este foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 19, 2013 Autor Share Postat Martie 19, 2013 motoreta este foarte tare! multumesc, mai vin modificari, si apoi o sedinta foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Cat e de groasa tabla seii? Mi-am facut de 3 mm si mi-e sa nu se rupa in mers. Mobra 50 Super (aia am avut acasa, de atat mi-a ajuns bugetul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 31, 2013 Autor Share Postat Mai 31, 2013 e foarte ok tabla de 3, poti chiar si mai subtire da-i faci niste falturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Mersi pentru raspuns. N-am bani dar am o pasiune, asa ca ma folosesc de materiale aruncate prin curte, si saua am taiat-o dintr-un rezervor de aer de raba sau tractor, suportii arcurilor seii sunt duze de injectoare de Universal 445 DTC etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 31, 2013 Autor Share Postat Mai 31, 2013 foarte bine, spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate