mennens Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Eu nu stiu nici o gara pe acolo....dar daca este la fantana miorita inseamna ca ne vedem pe bulevard , nu ? Sau unde mai exact la miorita ? Oricum vin ca trebuie sa gasesc multimea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Eu analizand harta am inteles ca trebuie sa fim undeva in rondul acela ce are pe stanga cladirile de business printre care si Wizrom. Giurgiu, aparent va fi reprezentat de potential 6,7 persoane (cel putin conform celor inscrise la evenimentul postat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Harta cu locul de intalnire si traseul Asa se vede venind dinspre Victoriei Gara Baneasa, parcarea din fata garii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Acum imi este clar, multumesc @mennens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Vin si eu daca nu ploua, banuiesc ca ramane valabil ce scrie pe site: "-intre orele 14:00- 14:30 toti participantii trebuie sa fie prezenti la locul de intalnire-la ora 14:50 ne vom pune in miscare pe traseul stabilit, incolonati pe banda 1" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Dap, indiferent de vreme ramane stabilit exact asa cum scrie pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Dap, indiferent de vreme ramane stabilit exact asa cum scrie pe site. prezent + 2 inca 2 suflete ratacite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 sunteti bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Peste 550 de confirmari de prezenta...waw...va fi mare "agitatie" in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 si multe intersectii blocate, dupa plimabrea de dim poate vin cu inca 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 si eu + 2 prieteni pe mobre e greu de apreciat pe topic cata lume va veni.. dar avand in vedere ca a fost anuntat din timp si vremea se anunta buna.. cred ca o sa fie o coloana "sanatoasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 vin si eu cu inca 3 prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Prezent si eu! Cati ne-am facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 cam 570... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 570 au dat join la event-ul facut pe facebook. nu or sa vina toti, dar o sa fim o mare parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Jumatate sa vina si tot ar fi bine dar sa fim optimisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 daca reusesc sa montez singur maneta si suportul de ambreiaj maine dimineata sunt prezent si eu...sunt cam atehnic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Gata a sosit ziua.....la ora asta se arata ceva norisori, dar speram sa dispara pana mai tarziu Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 daca reusesc sa montez singur maneta si suportul de ambreiaj maine dimineata sunt prezent si eu...sunt cam atehnic asa... Tu esti mult mi\ai multe lucruri decat "atehnic"..si mai esti si inginer... Gai monteaza aia si misca-ti curu, ne vedem acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabywst Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) prezent si eu. daca mai sunt baieti din dristor sau zone apropiate hai sa ne strangem la mc'donalds dristor sa plecam in gasca? de la 13:15 - 13:30. astept ceva confirmari pe forum. Editat Aprilie 20, 2013 de gabywst Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Saturday Overcast in the morning, then clear. High of 21C. Winds less than 5 km/h. 21 | 8 °C Partly Cloudy 0 % Chance ofPrecipitation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Prezent cu inca 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate