asdfghjk Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) Unde gasesc de vanzare pasta Locktite pentru fixat suruburi? Trebuie sa scot discurile de frana si cand le pun la loc trebuie sgilate suruburile. Am auzit ca exista si termorezistenta. Editat Noiembrie 12, 2006 de net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 10004897 SCHRAUBENSICHERUNG 10 ML PROCYCLE, HOCHFEST Grundpreis: 100 ml = 39,50 EUR 3,95 La louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Loctite 243 , 50 ml costa 120ron . 0722 910 570 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 exista 2 tipuri de loctite 243 si 648, in cartea tehnica sau in tabelul unde se spune la ce valoare se strange fiecare surub se specifica si care din cele 2 tipuri de loctite se foloseste pentru fiecare surub in parte. si eu caut de amandoua, in tuburi cat mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Unde gasesc de vanzare pasta Locktite pentru fixat suruburi? Trebuie sa scot discurile de frana si cand le pun la loc trebuie sgilate suruburile. Am auzit ca exista si termorezistenta. ITI VAND EU locktite albastru 243 pt fixari temporare la juma pretu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 cumpara de la louis ca e foarte ieftin in jur la vreo 300 de mi nu la un milion!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Hmm... vad ca esti in Bucuresti. Eu am fost o data la un distribuitor Loctite. Avea un sediu micut, pe o strada pe langa primaria sector 1. Nu am adresa exact, si nici nu stiu sa-ti explic acum, dar, daca te mai intereseaza, incerc sa-l gasesc si te anunt. Nu stiu preturile, dar eu am fost multumiti de ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 sau la capatul tramvaiului 20, la laromet...mergi un pic pe strada care duce spre chitila si pe partea dreapta e o cladire albastra...si, acolo, la parter, e o firma...nu mai stiu exact cum se cheama eu de la ei am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 eu am vazut un tubulet LOKTITE intr-o benzinarie PETROM de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate