George2013 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Eu am poligonul/traseul sau ce v`a fii pe 13 aprilie...sper sa fie cu noroc:) va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius2610 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 cand ai dat sala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 @ George2013 cand ai inceput scoala de soferi pentru categoria A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 In decembrie. scoala in noiembrie, am luat sala in decembrie si am fost programat pe 14 feb..apoi nu s`a putut si am fost pe 1 aprile sa ma reprogramez si m`au pus pe 13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius2610 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 toti cei care au sustinut examenul teoretic pana in data de 19 01 2013.... vor fi examinati dupa normativa veche.... cei care au dat examen dupa data aferenta vor fi examninati dupa noile reglementari asta stiu si eu asta va spun deocamdata sunt in dezbareti si nu exista o metodologie aplicabila stabilita....deocamndata nimic nou sub soare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Ai avut noroc . Mult succes pe 13, sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiyo Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Stie careva daca se poate da sala zilele astea? sau trebuie sa asteptam normele vietii? Daca trebuie sa asteptam, stie careva cam pe cand ar intra in vigoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 se poate da pentru categoria A si surpriza mare cand va veni permisu veti avea A1 Am pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbyhehe Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 salutare ... in legatura cu A era vorba ca se modifica .....asta presupun ca va costa mai mult ..( ca la noi orice modificare se face primul punct e sa mareasca orice ! apoi restul regulamentului ) daca stiti ceva de pret ...cu aproximatie ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) e proiect de lege treaba despre care vb toata lumea examen prin oras etc. asta inseamna ca legea e trimisa spre aprobare votare sau dracu mai stie ce in parlament, pana atunci se da examen dupa legea veche (proba teoretica si practica in poligon) de scumpit sigur vor scumpi ma gandesc ca tre sa te scoata insotit acu prin trafic.mai multa benzina etc. Editat Aprilie 7, 2013 de rola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relu-cbr Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 eu am luat A-ul pe 31 iulie anul trecut si pe 11 feb ac B-ul la noul permis primit AM, A1, A2, A, B1 si B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 eu m-am inscris in februarie si de atunci tot i-am stresat pe cei de acolo sa imi zica cand incepe scoala de am invatat nr instructorului pe de rost. Concluzia.....nimic sigur. Dobitoci se caca pe ei de trei luni aproape patru si nimic. scolile nu pot incepe inca nici poligonul , nici,,,,,,nici nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 eu am luat A-ul pe 31 iulie anul trecut si pe 11 feb ac B-ul la noul permis primit AM, A1, A2, A, B1 si B cand obtii o categorie la permis cuprinde din start toate sub-categoriile chiar daca nu scrie pe carton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiyo Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) eu m-am inscris in februarie si de atunci tot i-am stresat pe cei de acolo sa imi zica cand incepe scoala de am invatat nr instructorului pe de rost. Concluzia.....nimic sigur. Dobitoci se caca pe ei de trei luni aproape patru si nimic. scolile nu pot incepe inca nici poligonul , nici,,,,,,nici nimic. exact asa am facut si eu, secretarele de la scoala s-au saturat sa ma vada...sper sa se dea normele o data legat de A2 stie careva unde se fac limitari autorizate la motociclete in Brasov sau Bucuresti? Editat Aprilie 7, 2013 de mihaiyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reder_marius Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 eu am sunat acum 2 zile la auto-rally, si mi s-a spus ca nu se stie nimic inca. Poate in cursul saptamanii viitoare vom primi un update si de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Eu am auzit ca de pe 15 aprilie ar incepe orele de pragatire si examenele moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christicoroiu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Eu am inceput scoala pt cat. A de 4 saptamani, am mancat deja poligonul pe paine, am motor, am echipament si ma uit la ele...astept normele vietii. Sper sa putem fi examinati curand ca deja ma seaca asteptarea asta...daca aveti noutati cu privire la data intrarii in vigoare a noilor norme nu ezitati sa postati.. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 tu dai dupa vechea lege dute si le zi la scoala, ar trebui sa stie te amana probabil din comoditatea lor, sau alte motive inca nu e intrata in vigoare legea noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christicoroiu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Nu ar fi rau sa fie asa dar instrucorul meu spune ca asteptam normele...nu stiu ce sa zic.. Si urmatorul examen practic cica e programat pe 30 aprilie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 ce norme sa mai astepti tu oricum te-ai inscris de mult si daca se voteaza legea aia tu tot dupa vechea lege dai ptr. ca te-ai inscris inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christicoroiu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Acum o luna m-am inscris, de curiozitate o sa intreb maine sa vad exact cum sta treaba, dar mai multe persoane mi-au spus ca inca nu se poate da examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 se poate da iti spun sigur, stiu pe cineva sa inscris in ianuarie si a dat ex, cat ia venit acasa permisu avea pe langa A si subcategoriile A1 A2 Am.examen dat daca nu ma insel prin martie chiar.2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Se mai poate da examen dupa legea veche?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wesko Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 (editat) La scoala Dinu ( instruct. Vasilescu ) se fac deja inscrieri si se incepe saptamana asta din ce am inteles! Nu se stie exact cum va fi dar din ce am inteles pretul nu va sari de cel auto! Editat Aprilie 8, 2013 de Wesko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 nimic sigur pana acum, asteptam cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate