Geo_ZGA Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Here we go again... hai sa nu mai vorbim din auzite si presupuneri. Pana acum vreo luna 90% din scoli/instructori habar n-aveau ca pot face cursuri si trimite elevi la examinari conform legii vechi, dar cu limita de varsta. Si se certau ca prostii ca "nu se poate dom'le". Si uite ca s-a putut... Exemple sunt destule, au fost oameni care au facut scoala si au luat permisul in perioada "incerta". Cineva a spus ca a si vazut examinare pe noua legislatie, cu instructorul in spate si politistul in masina. Logic asa... de ce s-ar da primele examene peste 3 luni, cand apare baza legala acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 So.... 1. PRIMELE EXAMENE PENTRU CAT. A VOR INCEPE PE DATA DE 6 SEPTEMBRIE 2013 Astia ma oftica la maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 te oftica o vorba aruncata in vant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Salutare....ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) Maine ma duc sa ma inscriu ... 6 milioane toata scoala ... categoria " Am " .. 2 milioane 8 sute scolarizarea , 2 milioane cazierul + fisa medicala + testul psihologic si mai dai vreo 2 milioane taxe de poligon si nu mai stiu ce pe acolo .. va anunt maine ce-am facut ! Bafta si asfalt uscat pana atunci Editat Mai 30, 2013 de Dinu1997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) Momentan nu s-au inceput cursurile legislative si abia peste 2 sapt se preconizeaza ca ar incepe, pentru A etc . Informatie e obtinuta de la Adi Moto . Se pot face ore de pregatire practica, in schimb... Editat Mai 30, 2013 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Momentan nu s-au inceput cursurile legislative si abia peste 2 sapt se preconizeaza ca ar incepe, pentru A etc . Informatie e obtinuta de la Adi Moto . Eu spun ce-am vorbit ... nu spun din auzite ... maine ma duc sa ma inscriu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator captain_obvious Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) Dinu1997: Vad ca esti din Ramnicu Sarat. Mergi cumva la scoala in Buzau? Daca da, la care? Eventual da-mi pe PM daca nu e permisa "reclama". Editat Mai 30, 2013 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 ba se fac cursuri....si legislatie, si poligon, si ore in trafic. m-am inscris acum 3 zile la louis, de luni ma duc la teorie timp de o saptamana, o alta saptamana poligon, dupa aceea traficul...si examenul. si uite de ce louis isi merita banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator keenon Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 treaba sta cam cum spune Geo si la mine, sunt deja la capatul celei de a 3-a saptamani de categoria A, m-am inscris intr-o perioada de incertitudine in care nici o scoala nu facea inscrieri, doar unii mai cu cap ce au realizat ca indiferent ce se face poti urma teroria si conducerea si daca apar modificari se reface contractul, se plateste diferenta (ca implica alte costuri noua procedura) si se merge inainte, mare scofala, iar acum aflu ca mergand in ritmul asta voi apuca sa dau examen pe vechea procedura, asa ca bagati material si apucati-va de treaba. Nu vrea o scoala sa va inscrie incercati la alta, eu asa am stat 2 sapt. pe varza dupa niste ametiti si sfaturile "prietenilor" cum ca nu se fac inscrieri nicaieri pana am ajuns sa iau scolile la rand si i-am gasit pe cei la care sunt acum spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Fac scoala moto in Focsani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 de ce faceti unii traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 aaa...pt ca e obligatoriu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 aaa...pt ca e obligatoriu?! la examinare se da doar poligon, deci e obligatoriu pentru ce sau pentru cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 legislatia privind scolarizarea s-a schimbat...citeste legea, e postata pe ultimile pagini pe topic. e obligatoriu sa faci si ore in trafic. daca ai noroc sa termini scoala pana se trezeste politia sa dea noile norme de examinare, dai doar teorie si poligon. daca nu...teorie, poligon si traseu cu instructor in spate. sunt 2 lucruri diferite...scolarizarea si examinarea, legiferate de 2 institutii diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 legislatia privind scolarizarea s-a schimbat...citeste legea, e postata pe ultimile pagini pe topic. e obligatoriu sa faci si ore in trafic. daca ai noroc sa termini scoala pana se trezeste politia sa dea noile norme de examinare, dai doar teorie si poligon. daca nu...teorie, poligon si traseu cu instructor in spate. sunt 2 lucruri diferite...scolarizarea si examinarea, legiferate de 2 institutii diferite s-au clarificat lucrurile, a fost respins legea care vroia ca examinarea la A1 A2 A sa se faca cu instructorul in spate si politistul in masina din spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Scrie undeva ca a fost respinsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 acelasi lucru il intreb si eu...nu am vazut/auzit nimic in privinta asta. stiu doar ca urmeaza sa scoata politia normele de examinare...o sa intreb luni si la louis daca stiu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Maine ma duc sa ma inscriu ... 6 milioane toata scoala ... categoria " Am " Eu m-as inscrie la categoria A1 - asa poti conduce pana in 125 ceea ce e altceva fata de 50 cmc si la preturi esti apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 parerea mea e ca e bine.. si asa.. ca prea multi .. 20 de ani isi iau motoare peste 600 cc care inseamna super sport si ... de multe ori deranjeaza ca .. la varsta de 20 ani te doare in pix ca nai famile si iti faci de cap pe bani lu mam si tata.. asa ca mai bine .. pe la 24 sa le dea A! bravo oricum .. experienta sa mergi pe motor nu o faci de la 18 ani la 24.. in 6 ani nu esti niki profesionist si niki necunoscator!.. asa ca pe la 30 de ani ar trebui sa ai voie cu r 1!bafta..next upo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Deci am fost astazi ... m-am inscris ! Am facut urmatoarele : - fisa medicala ( orl + oftalmologie + boli contagioase parca ) - cazier - test psihologic - completat cateva formulare ... toate astea m-au costat 200 ron , urmand sa mai dau vreo 400 pana la sfarsitul scolii ... mi s-a spus ca trebuie facut 24 de ore de legistlatie + 6 sau 8 ore de poligon .. 20 de intrebari dintre care 17 trebuie sa le fac corecte ... dupa ce iau proba scrisa , o sa fiu programat pt. cea practica in poligon in care fac niste opturi + cateva miscari normale .. deci mi se pare foarte usor ... BAFTA TUTUROR ! Pentru orice alte informatii pe care vi le pot oferi , va stau la dispozitie ! STIMA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Ti-au spus vreo ceva la scoala de noile reglementari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Ti-au spus vreo ceva la scoala de noile reglementari? Despre ce vrei sa stii mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator RADU_LYN Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Dupa cum ai auzit...cu noua lege. Ca trebuie sa dai traseul in oras...ca dai cu instructorul in spate,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Dupa cum ai auzit...cu noua lege. Ca trebuie sa dai traseul in oras...ca dai cu instructorul in spate,etc El da de AM... adica scuter. Nu de A... pt A, A1 si A2 se propusese sa se dea traseu in trafic cu pasager in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate