ianachim Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 ca niste DOMNI ce suntem am vrut sa sarbatorim FETELE de martisor asa ca le am scos la PLIMBAREEEEEE si cum FETELOR le sta bine in deplasare ..... nu le am lasat sub 500 km BLONDU sarbatoreste primii lui km in afara orasului pe GSA asa ca a trebuit sa vada cati litri are rezervorul de GSA..... are exact de 200 ron...hihihihi am reusit sa l corup de la traseul pe care si l dorea astfel in cat sa mi rez si eu problemele de servici si iata ne plecand la 8.30 din bucuresti cap compas fagaras o zi superba si mult soare pana la brasov de unde norii cenusii mai ca mi au dat emotii insa vremea a fost cu noi....s a limitat doar la NORI CENUSII..fara precipitatii daca tot am fost la fagaras ...hai si un pic pana la sibiu, mai corect spus langa sibiu.... pastravaria albota unde o supa de chimen extra si un file de pastrav in fulgi de porumb ne au incalzit corpul si sufletul temperaturi intre 0.5 si 10 grade viteze..in limita legalului ...nu mai mult de 70 -80 ...peste o cafea si povesti la bv cu marcel si noul lui HD si retur acasica pe DN ca deja se lasa seara si pe cheia am inteles ca inca zapada topita pe marginea drumului e la ea acasa 18.30 intrat in bucuresti cu mintea si sufletul linistite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 urat mai e dn-u asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 felicitari de plimbare,dar nu va cam rupt vantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 daca te referi la zgomotul de pe filmare e doar curentul de aer de la viteza vant chiar nu am avut deloc pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 niste poze cu noul HD al lui Marcel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 niste poze cu noul HD al lui Marcel? nu plecasem la vanat" asa ca nu am carat aparatul dupa mine interesanta scula buna de fataiala locala dar dupa mine ciudata ...mai ales la statura lui Marcel dar stii tu cum e ..daca omului ii place..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Blondu e cumva blue bandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Felicitari! Foarte frumoasa plimbarica, pacat de drumurile de 2 lei care iti strica toata placerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 Blondu e cumva blue bandit? da omule el e cei de la bmw m au insarcinat sa i testez pe noii posesori de bmw cica daca nu trec testul le dau siglele jos de pe motoare sa nu i faca de ras si vlad m a rugat tot asa cum ca cei care nu tin pasul cu mine nu sunt primiti in tura....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 o cafea si povesti la bv cu marcel Cappuccino d-ala bun? niste poze cu noul HD al lui Marcel? E frumos, l-am vazut si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 3, 2013 Autor Share Postat Martie 3, 2013 Cappuccino d-ala bun? E frumos, l-am vazut si eu... nu am vrut sa deranjam asa ca fu' cafea si ceai de la OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu87dj Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 imi poti spune si mie cum se numeste camera cu care ai filmat? as vrea sa cumpar si eu una.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 imi poti spune si mie cum se numeste camera cu care ai filmat? as vrea sa cumpar si eu una.multumesc. Pai de ce sa cumperi una? iti plac filmarile in valuri? PS: Ianachim nu mai da "fix this video" cand zice youtube, il face mai rau. Si valurile alea mari cam de acolo vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu87dj Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Pai de ce sa cumperi una? iti plac filmarile in valuri? eu zic ca se vad cat de cat ok.. zi-mi tu un model bun si acceptabil si la pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Era o gluma Poti sa-ti iei GoPro, Hero 2 e mai mult decat ok, gasesti si aici pe forum de vanzare. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate