ianachim Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 care nu ai treaba la job si motorul pregatit ? trebuie sa ajung in vama sa masor stratul de nisip si sa numar scoicile pe mp NU AUTOSTRADA retur pana la 18 pe lumina plecare 8.30 drum pe judetene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Taxa de pod la Fetesti este anulata .Ieri am trecut pe acolo . Ca sa stiti , poate la intoarcere o luati pe acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Probabil pentru ca pregatesc taxa de autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Am uitat sa precizez ca numai pentru motociclete nu este taxa , pentru restul vehiculelor este . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 super maine cand suflu in lumanari o sa ma gandesc la Vama drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 super maine cand suflu in lumanari o sa ma gandesc la Vama drum bun! Nicaieri jointul nu are gust mai bun decat pe nisipul din vama...... 13 ron bacu de la calarasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 iti place sa invarti cutitu-n rana asa..., nu? ce e ala portocaliu de pe bord? pare un sfarc. spune-mi ca ma insel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 SOAREEEEEE SOAREEEEEE ASFALT DEMENTIAL CAMPURI VERZI MARE ALBASTRA SI VAMA VECHE DOAR A MEAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Si eu ma uit la pozele astea stand cu fundul la birou...ce senzatie de inchisoare...numai din cauza lu' ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Si eu ma uit la pozele astea stand cu fundul la birou...ce senzatie de inchisoare...numai din cauza lu' ianachim sa facem un mars sa-l banam de pe forumul asta. scade productivitatea-n chilu' meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 sa facem un mars sa-l banam de pe forumul asta. scade productivitatea-n chilu' meu... eu deja nu mă mai pot concentra de când am văzut pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Nu va amagiti . A fost trims acolo cu sarcina de serviciu : a trebuit sa numere valurile si scoicile din toata vama . Asa ca nu a stat degeaba la soare . Degeaba visati la ce face el , pentru ca putini sunt cei ce pot reusi asa ceva . Editat Martie 5, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 yeah, yeah, nice try Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mie'mi place numarul de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 (editat) mie'mi place numarul de inmatriculare acum îmi dau seama că n-am văzut motoreta asta doar în poze anyway, felicitări bre Editat Martie 6, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 (editat) acum îmi dau seama că n-am văzut motoreta asta doar în poze anyway, felicitări bre asta mica s a prins eu de fapt merg cu masina si moto pe remorca ajung la locatie o dau jos..o murdaresc un pic ..poze si gata...sus la loc pe remorca Editat Martie 6, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 asta mica s a prins eu de fapt merg cu masina si moto pe remorca ajung la locatie o dau jos..o murdaresc un pic ..poze si gata...sus la loc pe remorca îmi menţin felicitările Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Maine, o plimbare de dezmortire cu o bere fara alcool in port la Dunare la Giurgiu, pe la 11-12, cu retur pe Ghimpati, cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Maine, o plimbare de dezmortire cu o bere fara alcool in port la Dunare la Giurgiu, pe la 11-12, cu retur pe Ghimpati, cineva ? cu ce mergeti cu biclele sau cu skateboardul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 cu ce mergeti cu biclele sau cu skateboardul? cu vant din pupa" te bagi.? hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate