Louis Cyphre Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Azi noapte s-au furat 4 KTM nou-noute din depozitul de langa Podul Garii. O sa revin cu mai multe detalii. Uscalis-ar mainile de hoti nenorociti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Uau. Asteptam detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 pfff...in targ nu cred ca vor merge cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Patru motoare?? Jesus. Stati cu ochii pe Mures. E plin de KTM-uri in zona aia, multe facute din bucati si vandute ca moto complete cu ajutorul RAR-ului dupa cum a aflat una amic pe pielea lui... Bafta la recuperare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 De obicei in astfel de cazuri.... hotii lucreaza mana-n mana cu cei angajati acolo! Cam asa stau lucurile in Ro...si nu numai...peste tot unde angajatii sunt exploatati precum sclavii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Azi noapte s-au furat 4 KTM nou-noute din depozitul de langa Podul Garii. O sa revin cu mai multe detalii. Uscalis-ar mainile de hoti nenorociti. Sper ca ai fost la politie . In cazul in care nu ai fost , prezinta-te urgent la cea mai apropiata unitate de politie pentru a reclama furtul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 s-au furat si de la Romaniacs din cortul KTM,asa ca nu ma mir.... nu da domnu' sa-i prindem odata asupra faptului.... oricum,nu cred ca a fost la plesneala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Nu sunt eu pagubitul, eu doar am primit stirea Saracul om nu este la primul furt pe care il sufera,. Se pare ca toata actiune a durat mai putin de trei minute, cei de la firma de paza au ajuns acolo dupa 6 minute si nu mai erau la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 ma gandesc ca era asigurat sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Nu stiu. Sper sa fi fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 sper sa se recupereze... cat tupeu pot avea unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Mamaaaaaaaaaa ce tun au dat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Si celelalte motociclete, cele furate din cort, tot ale lui erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Nu sunt eu pagubitul, eu doar am primit stirea Saracul om nu este la primul furt pe care il sufera,. Se pare ca toata actiune a durat mai putin de trei minute, cei de la firma de paza au ajuns acolo dupa 6 minute si nu mai erau la fata locului. Trei minute? Cum pot fura/incarca 4 motociclete in trei minute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 (editat) minutul 3.13 si cbr-ul ala trage la vreo 200 de kile, un KTM nu sare de 130-140 uite si stirea Editat Martie 8, 2013 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 de ordin SF... nasol moment dar sincer de data asta nu cred ca vor scapa mai ales ca le-a fost vazuta masina pe camera unui magazin apropiat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Trei minute? Cum pot fura/incarca 4 motociclete in trei minute? smenuri cu asigurari ... eu nu mai cred in mos craciun Editat Martie 9, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 smenuri cu asigurari ... eu nu mai cred in mos craciun Sincer, la asta m-am gandit si eu. Sa dea Domnul sa fie prinsi faptasii, oricare ar fi ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Pacat ca nu dau filmarile de pe camere !!! Sibiul nu e atat de mare sa nu-i remarci .... aici este prea suspect faptul ca i-au mai furat o data inca 3 in centru cu paza langa ele !!! nu se poate sa fie din afara sa lasati un numar de telefon in caz de ceva sa luam cu cineva legatura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin85 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 ce sa mai intamplat cu aceste motociclete? s-a gasit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 o recunoaste careva? http://olx.ro/oferta/yamaha-fz6-fara-acte-accept-si-variante-ID30oDr.html#e62891e0d0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 (editat) Sigur e furata de afara, altfel era dezmembrata deja.... Edit: anuntul nu mai e valabil, deci da Editat Februarie 11, 2015 de dacro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 se pare ca militia a gasit ktmul de la sala transilvania, ciorditorul NU este baiatul din selimbar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abhorrer Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cativa-turisti-s-au-trezit-cu-motocicletele-furate-in-sibiu-chiar-din-parcarea-hotelului-de-5-stele-explicatia-paznicului.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 daca nu gresesc,s-au furat motoare cu ocazia Romaniacs,cam in fiecare an,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate