flubber26 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Salut. Din cate am inteles baiatul se simte mai bn. E constient , vorbeste, doar ca mai are dureri de la operatie. Insanatosire grabnica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzorrro Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 salut. loganul nu a intors de pe banda1, era stationat doar cu rotile din stanga pe carosabil, si s-a pus in miscare fara sa se inscrie macar pe banda1, dupa care a intors direct. eu mergeam cum merg intotdeauna pe dn1 cu 78-79 pe pilot, marian a venit din spate, a lasat-o mai moale cand am trecut de radar, dupa care a accelerat pe langa mine, si la 2-3 sute de m in fata s-a intamplat accidentul. avea viteza, clar, dar ala cu loganul n-a vazut nici un pic ce s-a intamplat. apucase sa intoarca aproape complet cand a intrat motorul in el si tot nu s-a uitat decat la sensul celalalt. si nu poti sa zici ca nu auzi un motor care vine spre tine. sau cand franeaza. daca ajungeti vreunul pe la spital sa-i urati multa sanatate din partea mea. eu sunt ala care il tinea de mana stanga ca sa nu se ridice de jos si mi-a zis la un moment dat:"ba, care ma tii de mana? lasa-ma dracu ca ma doare!" imi venea sa-l bat cat am stat cu el pana a venit ambulanta. dar eu zic ca a avut noroc ca a supravietuit. MULTA SANATATE inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 se pare a ca a fost si un martor...multumim de info...multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Deci, daca am inteles bine, accidentul s-a petrecut asa cum am facut eu desenul ? Banuiesc ca motociclistul cand a vazut Loganul ca vireaza stanga, a incercat sa evite prin fata lui, daia s-a dus pe contrasens. Si asta e singura explicatie pentru pozitia motocicletei de dupa accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzorrro Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) da, doar ca impactul a avut loc pe banda2 de mers dinspre ploiesti spre bucuresti, nu pe prima, cum ai desenat. cred ca ala cu loganul a ramas si dupa impact cu piciorul pe acceleratie si cu rotile virate stanga, ceea ce a facut ca loganul sa isi continue traiectoria si sa se "incadreze" pe banda2 complet. asa cum e in poze.asta explica si de ce numarul de pe bara fata, imediat dupa accident, era in spatele masinii motorul nu a sarit peste masina, ci a fost proiectat in stanga, marian a sarit peste masina, iar loganul si-a continuat traiectoria pana a intrat pe banda si s-a oprit dupa locul accidentului Editat Martie 27, 2013 de tzorrro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Dar varianta in care se luase la intrecere cu un amic (nu stiu daca tu erai amicul sau altcineva), l-a luat radarul, s-a luat politia dupa el si avea cam 180 km/h nu este buna? Insanatosire grabnica Editat Martie 27, 2013 de djmo79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 da, doar ca impactul a avut loc pe banda2 de mers dinspre ploiesti spre bucuresti, nu pe prima, cum ai desenat. cred ca ala cu loganul a ramas si dupa impact cu piciorul pe acceleratie si cu rotile virate stanga, ceea ce a facut ca loganul sa isi continue traiectoria si sa se "incadreze" pe banda2 complet. asa cum e in poze.asta explica si de ce numarul de pe bara fata, imediat dupa accident, era in spatele masinii motorul nu a sarit peste masina, ci a fost proiectat in stanga, marian a sarit peste masina, iar loganul si-a continuat traiectoria pana a intrat pe banda si s-a oprit dupa locul accidentului exact asa a fost cum zice tzorrro ,se vedea si pe urmele de pe carosabil ce se mai stie de baiat? e ok ? sanatate multa Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzorrro Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Dar varianta in care se luase la intrecere cu un amic (nu stiu daca tu erai amicul sau altcineva), l-a luat radarul, s-a luat politia dupa el si avea cam 180 km/h nu este buna? Insanatosire grabnica imediat dupa accident au venit un logan de politie cu un singur politist (cred ca era masina pe langa care trecusem si care am crezut ca e radar), si o ambulanta de buzau care intamplator era in trecere. eu nu am motor, mi-am facut cont doar sa scriu despre accident, pentru ca l-am vazut. atat a durat pana mi-a fost validat contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumymar Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Buna ziua Numele meu este Dumitrache Marian si sunt cel care a avut acest accident despre care se vorbeste pe acest forum. Vreau sa va spun ca am terminat toate operatiile (maini, picior, femur si sold).Acum sunt mai bine desi am avut si am in continuare dureri insuportabile. Inca sunt in spital si nu se stie cand imi vor da drumul. Multumesc tuturor celor care mi-au dorit insanatosire grabnica. Vreau sa lamuresc pe toata lumea si sa explic toate afirmatiile gresite despre accident: Megeam pe DN1 in directia Bucuresti Ploiesti, eram singur, nu eram urmarit de politie si nu am avut viteza mare. Accidentul in sine este descris foare bine de cel care a postat pe numele Tzorrro, caruia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru tot ce a facut pentru mine si as vrea sa iau legatura cu el daca se poate (adresa mea de e-mail este dumymar@yahoo.com si numarul de telefon este 0724008688). Tzorrro te rog frumos sa ma contactezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate