a_diaconu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Acum 30 de min veneam dinspre Piata Sudului spre Viilor si am obs o moto, Yamaha Thundercat cred ca era, cazuta in dreptul statiei de motrou Const. Brancoveanu. Am oprit si am intebat un alt motociclist ce era acolo despre accident. Acesta e relatat ca motociclistul venea dinspre Piata Sudului si in dreptul Mc Donalds a iesit o masina din parcare direct in el. Motociclistul era ok, statea langa moto si astepta politia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 A inceput sezonuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 A inceput si din pacate au inceput si accidentele ... Sper sa nu mai auzim de situatii de genu asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 ce culoare era ? daca zici ca era thundercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 ...trist ca a inceput sezonul intr-o asa maniera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 ce culoare era ? daca zici ca era thundercat? Visiniu iar motociclistul avea o geaca rosu-negru de piele. Nr inm B-xx-vpj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 nu suna bine sezonul,deja au inceput .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 E urata rau iesirea din parcarea aia. Din cauza taximetristilor vesnic parcati acolo, trebuie sa iesi mai mult decat trebuie sa poti vedea ceva. Din pacate, urmarile sunt cat se poate de urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Eu era sa am doua evenimente astazi, ambele pe banda 1, desi de obicei o evit.Mai intai, pe Iuliu Maiu, 2 bosorogi stateau de vorba pe carosabil. Claxoane, frana de motor, fata, spate, abia abia s-au dat din calea mea ( mi a fugit un pic si spatele ) Apoi, pe bd. drumul taberei, in dreptul standului pentru cine stie, iar pe banda 1, unu cu o skoda fara semnal fara nimic schimba banda cu intentia de a parca. Iar claxoane, iar frana, iar imi fuge spatele, pana la urma s-a oprit. Sa avem grija ca nu-i de joaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nica Blandea Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Trebuie mers incet si cu atentie sa ferim retardatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Trebuie mers incet si cu atentie sa ferim retardatii!!! Adevarat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Eu era sa am doua evenimente astazi, ambele pe banda 1, desi de obicei o evit. Mai intai, pe Iuliu Maiu, 2 bosorogi stateau de vorba pe carosabil. Claxoane, frana de motor, fata, spate, abia abia s-au dat din calea mea ( mi a fugit un pic si spatele ) Apoi, pe bd. drumul taberei, in dreptul standului pentru cine stie, iar pe banda 1, unu cu o skoda fara semnal fara nimic schimba banda cu intentia de a parca. Iar claxoane, iar frana, iar imi fuge spatele, pana la urma s-a oprit. Sa avem grija ca nu-i de joaca. vesi cauciucul ala spate sa nu fie prea obosit daca fuge asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 parca e razboi! vorbim aici pe forum, pe la intruniri si asteptam sa vedem cine apuca toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Si te-ai trezit tu sa faci topic, sa ai activitate pa net.Lasa-l ma pe ala sa-si faca singur ca poate nu vrea sa fie public. Mor pe voi, motociclisti virtuali....ala ajunge sa-i dea sfaturi sa-si verifice cauciucul spate...cand discutia e alta. Ca dobitocii aia, unu spune ca ia fost furat motoru, si dobitocii.. "da' era legat cu lant?" sa aveti trafic nelimitat sa va da-ti pa net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 Si te-ai trezit tu sa faci topic, sa ai activitate pa net.Lasa-l ma pe ala sa-si faca singur ca poate nu vrea sa fie public. Mor pe voi, motociclisti virtuali....ala ajunge sa-i dea sfaturi sa-si verifice cauciucul spate...cand discutia e alta. Ca dobitocii aia, unu spune ca ia fost furat motoru, si dobitocii.. "da' era legat cu lant?" sa aveti trafic nelimitat sa va da-ti pa net. Nu m-am apucat sa fac topic ca sa am activitate pe net, poti verifica numarul meu de postari si de topicuri deschise si o sa te lamuresti. Am crezut ca este in interesul tuturor ca in momentul in care vezi un accident in care este implicata o motocicleta sa opresti, sa intrebi daca poti ajuta cu ceva si apoi, daca ai posibilitatea si doresti, sa postezi pe forum ca sa-nvatam(cel putin eu doresc sa-nvat din aceasta sectiune, poate tu esti perfectionist si nu doresti sa inveti). Referitor la sfatul lui Cavaleru in legatura cu anvelope eu cred ca se referea la acest post: Eu era sa am doua evenimente astazi, ambele pe banda 1, desi de obicei o evit. Mai intai, pe Iuliu Maiu, 2 bosorogi stateau de vorba pe carosabil. Claxoane, frana de motor, fata, spate, abia abia s-au dat din calea mea ( mi a fugit un pic si spatele ) Apoi, pe bd. drumul taberei, in dreptul standului pentru cine stie, iar pe banda 1, unu cu o skoda fara semnal fara nimic schimba banda cu intentia de a parca. Iar claxoane, iar frana, iar imi fuge spatele, pana la urma s-a oprit. Sa avem grija ca nu-i de joaca. , dar poate tu intelegi mai bine de te agiti atat. Toate cele bune-ti doresc, o zi buna si asfalt curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 cand o sa dai cu cracii de asfalt, mai zdravan, ai sa vezi ca unele chestii nu sunt de postat aici cat despre sfaturi care nu sunt cerute= calul moare de drum lung si prostul de grija altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 (editat) cand o sa dai cu cracii de asfalt, mai zdravan, ai sa vezi ca unele chestii nu sunt de postat aici cat despre sfaturi care nu sunt cerute= calul moare de drum lung si prostul de grija altuia Parerea ta nu doresc sa o schimb si nu ar fi normal. Nu am gasit nimic pe acest forum legat de clasificarea "chestiilor" care pot fi postate sau nu. Banuiesc ca-l cunosti pe motociclistul implicat in accident de esti revoltat, daca el este deranjat de acest post imi cer iertare(daca asa este normal). La o asa atitudine prefer sa nu mai opresc la accidente si nici nu ma postez anuntarea lui(am postat ce am vazut, nu ce am auzit). O seara buna stimabile motociclist. Editat Martie 9, 2013 de a_diaconu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 1. nu-l cunosc. 2 opreste, daca tu consideri ca e ok. pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 pace o sa ai cand esti pe jos si nu se opreste nici unu care gandeste ca tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate