xsebi Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Am vazut-o pe moto.it si mi-am placut din prima, 2 luni m-am tot uitat la anunt si speram sa nu dispara pana se aduna banii pentru ea. Acum e la mine si voi avea grija de ea la fel ca si fostul propietar. E un Suzuki sv650 din 2007, oglinzi "carbon", bugspoiler, capac monopost oem, evacuare full system roads italia special si semnale care par no name, nu m-am uitat atent la ele.Placutele frana sunt noi, lantul si pinioanele noi iar gumele sunt din 2010, cel pe fata e foarte bun iar cel pe spate din spusele unui cunoscator imi ajunge sezonul asta. Pe langa am si seaua spate, evacuarea completa originala noua scarite spate si semnalele originale. Pe viitor incet, incet am sa-i iau ceva semnale rizoma sau barracuda, tire hugger, gume noi si inca astept un raspuns de la cineva de pe forum cu niste crash paduri puig. Nu am mai mers cu V2 niciodata, ma surpride de fiecare data cand trag de acceleratie mai tare sau cand o las in frana de motor. In timp ma voi invata sa merg cu ea mai 'lin' dar fiind incepator imi va lua ceva vreme. Aveam in cap alt titlu dra biancocelleste mi l-a furat Editat Martie 10, 2013 de xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Feliciteisan .. arata super misto. SI sigur o sa te bucuri de ea mult si bine ca e un motoret educat dar care tine la glume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Hai sa te bucuri de ea! Km. multi in siguranta! Si bine ai venit in clubul V-twin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 Multumim , nu bagati in seama conserva, am cam neglijat-o ca sa-mi iau motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Conserv arata bine,e diesel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 Da, e 2.0 dti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Arata superb, s-o stapanesti sanatos si la multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Am vazut-o pe moto.it si mi-am placut din prima, 2 luni m-am tot uitat la anunt si speram sa nu dispara pana se aduna banii pentru ea. Acum e la mine si voi avea grija de ea la fel ca si fostul propietar. E un Suzuki sv650 din 2007, oglinzi "carbon", bugspoiler, capac monopost oem, evacuare full system roads italia special si semnale care par no name, nu m-am uitat atent la ele.Placutele frana sunt noi, lantul si pinioanele noi iar gumele sunt din 2010, cel pe fata e foarte bun iar cel pe spate din spusele unui cunoscator imi ajunge sezonul asta. Pe langa am si seaua spate, evacuarea completa originala noua scarite spate si semnalele originale. Pe viitor incet, incet am sa-i iau ceva semnale rizoma sau barracuda, tire hugger, gume noi si inca astept un raspuns de la cineva de pe forum cu niste crash paduri puig. Nu am mai mers cu V2 niciodata, ma surpride de fiecare data cand trag de acceleratie mai tare sau cand o las in frana de motor. In timp ma voi invata sa merg cu ea mai 'lin' dar fiind incepator imi va lua ceva vreme. Aveam in cap alt titlu dra biancocelleste mi l-a furat si cam cat ai adunat pentru ea? din ce parte a Italiei ai luat-o? Arata foarte bine. Sa ai numai bucurii cu ea Editat Martie 10, 2013 de adir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Am vazut-o pe moto.it si mi-am placut din prima, 2 luni m-am tot uitat la anunt si speram sa nu dispara pana se aduna banii pentru ea. Acum e la mine si voi avea grija de ea la fel ca si fostul propietar. E un Suzuki sv650 din 2007, oglinzi "carbon", bugspoiler, capac monopost oem, evacuare full system roads italia special si semnale care par no name, nu m-am uitat atent la ele.Placutele frana sunt noi, lantul si pinioanele noi iar gumele sunt din 2010, cel pe fata e foarte bun iar cel pe spate din spusele unui cunoscator imi ajunge sezonul asta. Pe langa am si seaua spate, evacuarea completa originala noua scarite spate si semnalele originale. Pe viitor incet, incet am sa-i iau ceva semnale rizoma sau barracuda, tire hugger, gume noi si inca astept un raspuns de la cineva de pe forum cu niste crash paduri puig. Nu am mai mers cu V2 niciodata, ma surpride de fiecare data cand trag de acceleratie mai tare sau cand o las in frana de motor. In timp ma voi invata sa merg cu ea mai 'lin' dar fiind incepator imi va lua ceva vreme. Aveam in cap alt titlu dra biancocelleste mi l-a furat vezi ca bianco e un 'el'. smechera moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 si cam cat ai adunat pentru ea? din ce parte a Italiei ai luat-o? Arata foarte bine. Sa ai numai bucurii cu ea 2800 si ceva cu tot cu rar si inscris. E luata din nordul italiei. vezi ca bianco e un 'el'. smechera moto. stiu ca e un el, in loc sa scriu dar am scris dra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Bravo ma! De cand ti-o doreai Ma super bucur pentru tine! Ouch, ti-am furat numele de botez? Poti sa o numesti si tu asa, it's not like imma sue your ass ) Felicitari inca odata, omule, zeci de mii de km fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 faina ! sa te bucuri de ea ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Am cumparat Motul 5100 10w40, acum astept vremea buna sa merg sa il schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Foarte faina Sebi, sa ai noroc de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Astazi am aflat ca avea si carte service numai ca a uitat sa mi-o trimita, urmeaza sa o primesc saptamana viitoare. Sa astept oare sa vad cand a mai fost schimbat uleiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 schimbai uleiul ca asa e normal si bine pentru ea ...o mica revizie nu ii strica ... sa o stapanesti sanatos asfalt uscat iar despre v-tvin cea mai tare motocicleta cuplul e de invidiat la multi kilometri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 7100 e mult mai bun ca 5100. E pacat sa nu ii iei si un ulei mai bun mai ales ca ai dat un car de bani pe ea sigur. Sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 Uleiul e deja cumparat, am citit pe mai multe forumuri ca pt sv ar fi mai indicat 5100, cativa au zis ca la 7100 face figuri cutia de viteze intr-a 2a. Daca simt ca nu merge cum trebuie cu uleiul asta la 5-6000 am sa-l schimb cu 7100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) depinde de stilul de mers. pentru un mers touring, cred ca e suficient 5100, eu numai semisintetic am folosit mereu. e foarte frumusica. crashpad-uri, urgent ! nu stiu cum sumt semnalizarile, dar daca ti se pare nu sunt suficient de luminoase, ti-as recomanda sa le schimbi cu unele mai profi. e important sa se vada intentia de a depasi Editat Martie 24, 2013 de pogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Martie 30, 2013 Autor Share Postat Martie 30, 2013 Mai mult ma dau prin oras si fara sa-l urc in ture. Semnalele se vad bine si ziua, cat despre crashpaduri le mai aman putin... Astazi am montat si craspadurile si claxonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 7100 e mult mai bun ca 5100. E pacat sa nu ii iei si un ulei mai bun mai ales ca ai dat un car de bani pe ea sigur. Sa o stapanesti sanatos fara incidente neplacute! Imi permit sa te contrazic. In SV am avut 5100, desi nu sunt fan Motul, apoi, pe pe principiul ca sintetic e mai bun decat semi am bagat full sintetic si, surpriza, nu am fost multumit deloc de cum schimba vitezele si de comportamentul ambreiajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Boy Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 xsebi: s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Printre cele mai misto SV uri de la noi... Apropos,daca mai esti in Iasi, da un semn , poate iesim la o miscare s-o admir live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 xsebi: s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Printre cele mai misto SV uri de la noi... Apropos,daca mai esti in Iasi, da un semn , poate iesim la o miscare s-o admir live. Mersi... Nu mai sunt in Iasi si sincer nici nu prea mai vreau sa dau pe-acolo pana nu se fac strazile. Dar poate ne vedem pe la adunari prin tara, cine stie... Mi-am montat si alarma I-am pus si rimstripes-uri dar numa cate 3 pe o parte, nu imi place cand e pe toata roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 am si eu un amstaff dar motocicleta e singurul lucru de care nu se apropie cand este in curte scoasa ,stie ca nu are voie ,nici nu o miroase ,nu se apropie de ea e super super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 am si eu un amstaff dar motocicleta e singurul lucru de care nu se apropie cand este in curte scoasa ,stie ca nu are voie ,nici nu o miroase ,nu se apropie de ea e super super Pai nu se atinge de ea deloc, motocicleta o tin in garaj. Frumoasa e motocicleta asta! Le cam au astia de la zuzuki cu desenu Sunt naked-uri si mai frumoase dar in gama asta de preturi SV-ul a fost pe primul loc pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate