DragStar Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Intentionez ca la sfarsitul lui iunie sa plec in Grecia cu motoreta 7-10 zile, m-ar interesa de la cei ce au fost niste trasee care as putea sa le fac pe acolo. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Pai tot Halkidiki-ul, adica cele teri peninsule, sunt frumoase. Sunt si o gramada de pensiuni si campinguri cu preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew72nd Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 postezi traseul pe care doresti sa-l parcurgi pana in Grecia? sunt curios ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 inca nu m-am hotarat deoarece nu mi-am stabilit inca traseul, dar in principiu prin Bulgaria normal . postezi traseul pe care doresti sa-l parcurgi pana in Grecia? sunt curios ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew72nd Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) ultimii doi ani am fost in Thasos , cu masina, si iti recomand sa ocolesti Nova Zagora, desi e mai scurt drumul. Mergi prin Stara Zagora, daca hotarasti sa nu mergi prin Sofia. Cred ca traseul din poza e cea mai buna varianta, desi anul trecut pe vara se lucra la un pod si la strada , intr-un sat si a trebuit sa ne invartim putin (sper ca l-au reparat de atunci). si eu ma tot gandesc sa fac o vacanta pe motor prin Grecia. sper sa faci update , dupa ce te intorci.PS: GPS e cam obligatoriu! Editat Martie 15, 2013 de andrew72nd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Image.2013.03.15_103238_001.jpg ultimii doi ani am fost in Thasos , cu masina, si iti recomand sa ocolesti Nova Zagora, PS: GPS e cam obligatoriu! De ce e de ocolit Nova Zagora? SI de ce nu se poate fara GPS? Intreb pt ca sunt foarte interesat de o tura la sf lui iunie, inceputul lui iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Intentionez ca la sfarsitul lui iunie sa plec in Grecia cu motoreta 7-10 zile, m-ar interesa de la cei ce au fost niste trasee care as putea sa le fac pe acolo. Multumesc cu ce moto vrei sa mergi ? pasager sau fara? e deja FFFF cald in perioada aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) In cazul meu Katana 750, cu pasagera, pt 7-10 zile, destinatia Sarti. Orice sfat e binevenit. Mai devreme nu pot ca nu am mobra si echpamentul pt pasagera pregatit, mai tarziu de a doua jumatate a lui august iar nu pot ca se termina concediul. Editat Martie 15, 2013 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) La traversarea Bulgariei de la Haskovo poti sa o iei prin Khardjali (Khardazli) si apoi Zlatograd spre Xanthi . Dupa Zlatograd ai niste serpentine cum rar intalnesti . Ca sa scurtezi la maxim traversarea Bulgariei ar mai fi vama Makaza - Nymphea dar nu stiu daca i-au dat drumul . Sarti si imprejurimile sunt placute . Multe golfuri si plaje . Editat Martie 16, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 16, 2013 Autor Share Postat Martie 16, 2013 Hayabusa cu pasager. Pai cand nu e cald in Grecia poate iarna :-) daia am si zis sf lui iunie ca sa nu intru in iulie, august. Multumesc de sugestii. cu ce moto vrei sa mergi ? pasager sau fara? e deja FFFF cald in perioada aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew72nd Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 De ce e de ocolit Nova Zagora? SI de ce nu se poate fara GPS? Intreb pt ca sunt foarte interesat de o tura la sf lui iunie, inceputul lui iulie. este drumul foarte nasap, stanga si dreapta stufaris, inainte si innapoi numai gauri de ~20 cm. Am fost cu un SX4 si a mers destul de greu...desi era cam drept drumul. GPS recomand deoarece sunt f multe lucrari pe drumuri si mai trebuie cate un ocolis cel putin o harta a Bulgariei sa te scoata pe autostrada Greciei. In fine, noi am fost si noaptea, dar pe Stara Zagora e mai simplu si mult mai bun drumul. Asta daca nu cumva s-au apucat sa lucreze la drumul din stufaris si l-au reparat de acum 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 In Grecia se merge cel mai safe prin Sofia,spre Kulata, drum bun, fara evenimente. Ti-am mai spus, ti-a zis si Ianachim, o sa va blestemati zilele de la caldura ce va trebui s-o suportati. Grecia se face primavara si toamna. Vara, iei masina cu aer conditionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 anul trecut am traversat grecia din alexandropoli pana in lefkada sf de iunie am inebunit in masina satul de aerul conditionat mai deschideam geamul ai fi zis ca un urias feon dat la maxim pe cald sufla spre noi ca sfat cand ajungeti in grecia puneti.va pe cap un braincap cu o bandana sub el nu e 100% safe dar macar nu vomiti de caldura eu car "oala" peste tot cu mine politia nu zice nimic nici nu mor de cald bratul sidonia de la vurvuru in jos este demential peloponezul pe care dor din auzite il cunosc iar prezinta interes prin peisaje si drumuri cu multe curbe eu fac bucuresti -alexandropoli in max 6 ore buc giurgiu veliko novazagora svilengrad intradevar nu prea e drum de vitezana insa am zone intinse unde stau la 140 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate