yonick Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Salutare!!! Vreau sa-i fac suporti de coburi la Neagra mea (Virago de 250). Se baga careva?!?!? Sau este cineva care stie pe cineva care are un prieten care cunoaste... Eventual ceva recomandari. Multam fain. Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Feri lucra bine GTR1000 parca are useru pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Vreau sa-i fac suporti de coburi la Neagra mea (Virago de 250).Se baga careva? Eventual ceva recomandari. Produc, reconditionez piese de motoare,pe masini unelte,confectionez piese sudate din otel, otel-inox, repar-sudez cadre de motocicleta din otel , care necesita sudura, etc! Pot face aproape orice ! Tel. 0741132335 Feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Stie cineva de ce ai nevoie si cat costa sa scoti numar rosu pentru moto?(intreb aici ca nu am timp sa merg pana la Auto Mircea sa intreb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Stie cineva de ce ai nevoie si cat costa sa scoti numar rosu pentru moto?(intreb aici ca nu am timp sa merg pana la Auto Mircea sa intreb) undeva la 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 70 anu trecut acu poate max 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Multumesc de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Salut! Nu stiti careva o croitorie sau ce, unde as putea sa imi duc niste manusi din piele? Am fost si eu la 2-3 croitorii, si mi'au zis ca nu pot sa lucre cu piele! Poate ati cautat si voi asa ceva si ma puteti ajuta. Ii destul de urgenta treaba. Mersi mult. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Salut! Nu stiti careva o croitorie sau ce, unde as putea sa imi duc niste manusi din piele? Am fost si eu la 2-3 croitorii, si mi'au zis ca nu pot sa lucre cu piele! Poate ati cautat si voi asa ceva si ma puteti ajuta. Ii destul de urgenta treaba.Mersi mult. Adi Eroilor 43, in capat, ultima usa, cred ca e ap. 6 Eu acolo le-am reparat si sunt foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Eroilor 43, in capat, ultima usa, cred ca e ap. 6Eu acolo le-am reparat si sunt foarte multumit. Repara orice la ele? ca ale mele s-au gaurit in podul palmei si la degetele aratator si mijlociu...sunt curios daca mi le-ar putea repara. O sa imi fac timp saptamana viitoare sa trag o fuga pana la ei. Nu stii cumva programul de functionare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Repara orice la ele? ca ale mele s-au gaurit in podul palmei si la degetele aratator si mijlociu...sunt curios daca mi le-ar putea repara. O sa imi fac timp saptamana viitoare sa trag o fuga pana la ei. Nu stii cumva programul de functionare? Repara aproape orice. Manusile mele erau rupte in varful degetelor, si le-a facut mai mult decat satisfacator. Program ceva de genu 9.30-16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Noa poate ma intind acuma, da daca mereti careva pe acolo, intrebati omu daca lucra si sambata si daca da, le poate face pe loc? Ca din pacate numa in weekend-uri pot ajunge prin cluj, si am si eu mare nevoie de carpeala la varfurile aratatoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 A inmatriculat cineva de curand o motocicleta adusa din afara? M-ar interesa cat costa RAR'ul si restul taxelor(la momentul actual nu anul trecut sau acum 2 ani). Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 A inmatriculat cineva de curand o motocicleta adusa din afara? M-ar interesa cat costa RAR'ul si restul taxelor(la momentul actual nu anul trecut sau acum 2 ani). Multumesc Inmatricularea unei Honda Shadow (de prin '96 parca, nu sunt sigur) a costat cu totul aprox 750 RON din care RAR 450 RON Inmatricularea unei Honda Hornet ( din '02 ) a costat aproximativ 550 RON din care RAR 270 RON Nu inteleg de ce, dar parca conteaza daca motocicleta e de dinainte sau dupa 2000. Oricum mergi pe sigur... presupui ca iti iese din 750 Ron si poate ai o surpriza placuta la sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) In pretul dat intra si asigurarea? Si daca da, cat a fost? Editat Aprilie 16, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 In pretul dat intra si asigurarea? Si daca da, cat a fost? Cat e orice asigurare... 20 ron pe o luna la nr rosii sau 125 pe 6 luni nr definitive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 In pretul dat intra si asigurarea? Si daca da, cat a fost? In "cu totul" intra si asigurarea... habar nu am cat a fost ... oricum din cate stiu eu, la Astra e cel mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 @Schumy: Ai nevoie de: -asigurare cumparator + xerox asigurare (125 roni Ardaf/6 luni) -taxa inmatriculare 52 roni -viza finante pe Fisa de Inmatriculare -fisa inmatriculare -taxa platita la CEC si anume taxa talon: 37 ron -RAR-identificare, taxa 100 roni platiti acolo (0246-266491/266492/266493) Dupa ce ai toate astea , intr-un dosar le pui toate, plus o cere catre Comandant (ti-o da orice birou de inmatriculari), actul de v/cumparare , copie C.I al noului proprietar si il depui dosarul la Politie. La ghiseul de la Politie numerele se platesc cu 40 cele la rand respectiv 85 roni cele preferentiale P.S Nu mai induceti lumea in eroare cu chestii de genu': io asa am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Stie careva unde sa imi da itp-ul tinand cont ca nu am surdinele pe tobe?Am fost la Autofyg si mi-au zis ca imi dau itp-ul doar daca le pun inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Stie careva unde sa imi da itp-ul tinand cont ca nu am surdinele pe tobe?Am fost la Autofyg si mi-au zis ca imi dau itp-ul doar daca le pun inapoi. In Sebes...acolo am auzit ca se da ITP si daca nu ai motor.Cica aia iti dau bani, numa sa meri la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Stie careva unde sa imi da itp-ul tinand cont ca nu am surdinele pe tobe?Am fost la Autofyg si mi-au zis ca imi dau itp-ul doar daca le pun inapoi. Du-te in Floresti la 50m pe stanga dupa sensul giratoriu, poza, serii, banii, pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foni Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Caut toba esapament pt Kawasaki ER5 '97. Stiti in Cluj unde gasesc din dezmembrari, sau daca mai face cineva replici noi? Banuiesc ca originalul ar costa prea mult. de reparat nu cred ca se poate, scoate un sunet oribil, ceva piesa s-a desprins in interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 It may help...: http://sharp.direct.gov.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Stie careva pe unde gasesc ceva regulator and rectifier (releu de incarcare ?!) folosit dar in stare buna si ieftin? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Robert_bk350 sigur te poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate