Performance Solutions Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 ma intereseaza o firma care sa se ocupe cu asa ceva, de preferat in bucuresti dar nu obligatoriu. stie cineva? multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 de mult timp am cautat si eu asemenea firme dar cam greu de gasit pe la noi ...gasisem pe net o firma in sua care vindea echipament si pulbere(vopsea) pt vopsire prin anodirzare dar nu exporta in europa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 confunzi anodizarea cu powdercoating-ul. firme care vopsesc electrostatic sunt o groaza dar pentru ce am eu nevoie in special e de preferat eloxarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) Gasesti pe la Hunedoara/Arad/Iasi ...asta la o simpla cautare pe nea Google. Bucuresti ?:? ... Editat Martie 18, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 Gasesti pe la Hunedoara/Arad/Iasi ...asta la o simpla cautare pe nea Google. Bucuresti ?:? ... ce am gasit pe goagle nu iau piesele omului sa le faca. dar recunosc, nu am cautat prea mult, am sunat doar la 3 firme... la cat de mare e bucurestiul asta oare nu gasesc pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isdor Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 gasesti in bacau....SC Aerostar.SA sau firme care vopsesc piese pt avioane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 gasesti in bacau....SC Aerostar.SA sau firme care vopsesc piese pt avioane... ai folosit tu serviciile lor sau stii pe cineva? gasesc un numar de contact sau ma duc cu mizeriile-n brate si le bat la poarta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Ar trebui sa nu te ajut ... stii de ce ... Dar uite aici ... "Ce sa fac ... am unsuflet de mama." http://www.amforapda.com/service/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 Ar trebui sa nu te ajut ... stii de ce ... Dar uite aici ... "Ce sa fac ... am unsuflet de mama." http://www.amforapda.com/service/ ei eu am o inima de copil... n-am vazut eloxare acolo! ) si de ce sa nu ma ajuti? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 La Aerostar da... doar daca ai intrare printr-o usa din spate. Eu am facut dar numai pt mine. Ca sa zic asa, s-a rezolvat in familie. Orice piesa din aluminiu fac o las asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 ma intereseaza o firma care sa se ocupe cu asa ceva, de preferat in bucuresti dar nu obligatoriu. stie cineva? multzam! Culmea ca eu cautam eloxare prin Ardeal si am gasit tocmai in Bucuresti. Incearca sa cauti la noi in Cluj, si sigur gasesti in Bucuresti ! Din pacate aveau o politica de cantitate-pret cam ciudata,asa ca am renuntat. Din pacate nu mai gasesc numele firmei respective, dar pe net trebuie sa gasesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 La Aerostar da... doar daca ai intrare printr-o usa din spate. Eu am facut dar numai pt mine. Ca sa zic asa, s-a rezolvat in familie. Orice piesa din aluminiu fac o las asa. la asta ma gandeam si eu cu aerostarul! si daca in cateva zile nu gasesc o sa imi fac o instalatie ca oricum am nevoie. la fel cum mi-am facut si baia de ultrasunete de-mi incape un motor intreg in ea! ) Culmea ca eu cautam eloxare prin Ardeal si am gasit tocmai in Bucuresti. Incearca sa cauti la noi in Cluj, si sigur gasesti in Bucuresti ! Din pacate aveau o politica de cantitate-pret cam ciudata,asa ca am renuntat. Din pacate nu mai gasesc numele firmei respective, dar pe net trebuie sa gasesti ! sa stii ca s-ar putea sa ai dreptte cu cautatul! ceva gen legile lui murphy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 (editat) ei eu am o inima de copil... n-am vazut eloxare acolo! ) si de ce sa nu ma ajuti? ) Fac si exalonare ... ce e sa mai dai un strat de "crom colorat" . Ma dai in gat la admini si vrei sa te ajut ... salamule. Editat Martie 20, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 20, 2013 Autor Share Postat Martie 20, 2013 Fac si exalonare ... ce e sa mai dai un strat de "crom colorat" . Ma dai in gat la admini si vrei sa te ajut ... salamule. era inainte sa imi trimiti mesaj da' ma rog... )))) eloxarea e doar pe aluminiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Aaa ... pai ma scuzi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Deci a gasit cineva ,ceva,undeva pt eloxare?ma intereseaza si pe mine pt furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Culmea ca eu cautam eloxare prin Ardeal si am gasit tocmai in Bucuresti. Incearca sa cauti la noi in Cluj, si sigur gasesti in Bucuresti ! Din pacate aveau o politica de cantitate-pret cam ciudata,asa ca am renuntat. Din pacate nu mai gasesc numele firmei respective, dar pe net trebuie sa gasesti ! la sibiu este sigur, cand ma duc sa imi ridic extensile oglinzilor de la strungar, intreb unde fac ei eloxare, pe ale mele le coloreaza odata cu ale lor » Post actualizat in 11 Feb 2015 20:01 Deci a gasit cineva ,ceva,undeva pt eloxare?ma intereseaza si pe mine pt furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 http://www.anorom.ro/Servicii-Anodizare.aspx Am gat cautare gogule si gogu a gasit.o sa sun maine sa intreb ce si cum costa » Post actualizat in 11 Feb 2015 20:11 Si m ar interesa sa stiu care procedeu e mai ok.vopsire in camp.electrostatic sau eloxare/anodizare.e vb de cadru,jante,furca..si eventual scarite,suporti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Eu am gasit firma asta in Bucuresti: http://www.sal-company.ro/servicii.html, dar nu stiu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_ Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 Salut, A apelat cineva la SAL-Company sau exista si alte firme care se ocupa de eloxarea pieselor de aluminiu? Multumesc, Florin Subiectul este mort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate