ctrad Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Triumph Sprint cu nr de BC da de baut de 1 mai...s-a notat, ne vedem La Pirati Ca sa fim mai exacti , BC 51 CER . P.S. : nu sunt sigur de "51" . Sariti pe el de 1 mai ! Editat Aprilie 4, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 lasati omu in pace poate nu mai vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 ar mai dori cineva sa plece luni spre Vama ? eu da ! cu intoarcere marti sau miecuri sau joi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 7, 2013 Autor Share Postat Aprilie 7, 2013 Se anunta vreme buna pe 1. Zic sa ne numaram sa vedem cati suntem. Incep eu lista si cine mai vrea sa vina sa o continue. 1- euforiu (Gabriel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 2 florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 Up! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Mai mai ca as veni si eu, dar pe 2 mai e ziua mandrii si-mi da karate-shotokan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 Ne intoarcem pe seara mergem fara fete. Ajungem acolo, bem o bere, si pe la 3-4 o luam din loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 da ar fi super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Ca sa fim mai exacti , BC 51 CER . P.S. : nu sunt sigur de "51" . Sariti pe el de 1 mai ! BC 51 "CER"? ce sa mai sari pe el? Daca avea BC 51 DAU - era o chestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 florine, nu prea se inghesuie lumea.,.. mergem doar noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 florine, nu prea se inghesuie lumea.,.. mergem doar noi mergem, mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Pot s merg si eu cu voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Pot s merg si eu cu voi? sigur ca da esti invitata noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 Deci, suntem 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Deci, suntem 3? da, dar din pacate camelya nu are moto vrea ca pasager sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 Ufff...eu de 1mai sunt egoist... o iei tu? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Ufff...eu de 1mai sunt egoist... o iei tu? :| eu am probleme cu amortizorul pe spate si nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Ce oameni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 Mda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Nu va ingrijorati pt mine dragi mei, eu vin cu masina mi am dat seama ca tipi cu moto sunt prea rautaciosi pt gustul meu. Asa ca ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 na ca sa suparat fata daca aveam ataj la moto o luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 in ceea ce priveste cazarea e cam greu,incerc si eu acum sa prind ceva dar cred ca tot cortul ramane de baza.... ...nici eu nu am cu cine merge de la mine din zona dar cred ca ma lipesc si eu la grupul care pleaca la 09.00 de la benzinaria din pantelimon...singur m-as plictisi pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate