Sari la conținut

SOFT ENDURO MONTEORU 20.APRILIE.2013 editia ||


Postări Recomandate

Va fi un traseu complet markat cu sageti de confirmare a directiei de mers si benzi husaberg.maxim 55 km pe tura si vor fi 2 ture.O singura realimentare.taxa 100 ron cu masa festiva inclusa in pret,nr de concurs si premii sub forma de cupe.Aceasta intilnire este o prieteneasca si trebuie tratata ca atare,taxa este o donatie/locatia Buzau Sarata Monteoru Hotel La Paducel-nr meu ptr detalii 0766.322.594 si rog pe mama natura sa ma ierte daca am gresit ! O sa adun benzile dupa cursa! Multumesc si va astept. am deschis alt topic sa se inteleaga mai bine data acestei intilniri ,,cursa,, deorece vremea ne joaca pe degete sau pe coduri ba galbene de ploaie ba portocaliu de zapada am mutat data pe 20 aprilie ptr ca urmeaza Aradul apoi Smaeb ul si abia pe 20 mai era liber.





o bucatica din track,are si ocolire !





de invatat !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să vă dea Domnul multă vreme bună, sper ca de data aceasta să puteţi duce la capăt desfăşurarea acestui eveniment.

Sper să pot face rost de o motocicletă uşoară pentru a putea participa.

 

Mult noroc !

 

 

si abia pe 20 mai era liber.

20 Aprilie :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Gata am scapat sa dus zapada!!!!!

 

:mexicanwave:

 

se usuca in viteza,daca tot am avut timp am mai marit traseul cu 7km* ptr cei ce vor sa fie si bucati mai dificile avem la meniu 5 bucle mai din talent care bineinteles au chicken line.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chicken lane-urile sunt marcate sau trebuie sa le descoperim noi ? Daca sunt doar cateva, ar fi misto daca ar fi marcate cu sageti de culoare diferita si sa fie mai lungi, ca traseul principal, ca sa nu ofere un avantaj ca timp. Daca nu-s marcate, presupune sa te tot invarti pe acolo sa gasesti o varianta, care uneori se dovedeste chiar mai dificila decat traseul si asa pierzi timp si energie, ba mai nimeresti in vreo rapa de unde nici nu poti iesi de unul singur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul trecut n-am vazut niciun chicken line marcat, de fapt u prea a fost nevoie (: am mers pe traseul principal cap-coada, e adevarat ca ne intersectam si cu alte trasee/benzi. :hug:

Sa vedem ce urcari ne pregateste Teo anul asta, dar daca poua in zilele anterioare concursului va fi nevoie de chicken lane (sau "line" cum o fi), daca, nu full gas inainte, nu mai pierdem timpul nici acolo nici pe aici :tomato: Hai Soso la antrenament la Coclau, ca se apropie cursa si s-a marit ziua, eu ies acum, cat mai prind pana se intuneca. De obicei dupa ora 18 in zilele in care pot sa scap de birou :eek:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.ca sa nu fac 2 clase am facut chicken line la fiecare chestie mai complicata asa ma m acoperit si daca e ud si daca uni nu sint atit de buni .anu asta am markat cu multe sageti 2800 de sageti si 2 role husaberg. E imposibil sa nu fie bine f bine eu asa cred am ceva experienta la trasee si am fost la multe curse. E bine in general sa ti cont cine face o cursa sa nu se intimple ca la .........nu dau nume stiti voi.

 

Nu uitati trusa de scule ptr simbata !ora 10 startul !post-34555-0-77921000-1366006432_thumb.jpg

 

Meteo ! Ptr cei ce vin de vineri ,de la ora 12 parkul ptr motoare se deschide.paza si video asigurate !inscrierile vor fi de vineri ora 12 pina simbata ora 9.30 !!!!startul la 10.00 .la intrarea in Sarata Monteoru veti fi ghidati cu panglici Husaberg catre campare.

 

Bull line - chicken line- si interzis.semne pe traseu!

post-34555-0-26801100-1366023198_thumb.jpg

post-34555-0-03393900-1366219906_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avand in vedere ca vin la aceasta cinstita adunare tin sa ii anunt pe cei mai putin "antrenati" in ale offroad-ului ca sunt disponibil in cadrul acestei curse pentru sfaturi si asistenta in parcurgerea traseului. costul dicstractiei pe pm ;) am deja doi doritori, aiu maxim sase dupa mine. scopul: parcurgerea unui tur complet de traseu, familiarizarea cu etapele unei curse de enduro.

am deja doi pretendenti :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bravo teo! a fost totul la superlativ.vremea a fost minunata si taseul f bine facut ,trasat si bine gandit.vorbesc si in numele prietenilor mei care au fost cu mine acolo.ne bucuram ca am am avut placerea sa te cunostem si sa ne dam la sarata monteoru.multumim ptr ospitalitate.sigur o sa ma venim

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...