Kalashnikov545 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 daca e vreme buna cred ca ma bag si eu, motoreta mea nu-i de viteza dar un 140 e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 cate kg ai ? ) 90 si 1,87. Am avut si pilot mai usor cu 20 kg si mai mic cu 10 cm inaltime si nici nu m-a simtit pe traseu, dar omu se da bine pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 mda ma rog,eu am 1,67 ),asa ca o las balta,te luam cu mare drag daca erai mai usor(75 kg max) dar nu ating bine jos cu picioarele si nu vreau sa ma risc,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 garda veche...am treaba uikendu asta. mergea un binocular...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 stai linistit ca nu ma supar, dar ca idee cu pasager atingi mai usor jos ca se comprima motocicleta sub greutate Racer-eala placuta, ah ce mergea un binocular ) dar asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Mda ..am tot urmarit si eu pana acum topicul. Cred ca merg si eu (adica sper ). Mi-am schimbat bujiile si astept sa se usuce filtrul de aer . Daca se usuca pana dimineata il montez si-l deranjez pe Niko cu un telefon sa ma alatur si eu pe traseu. Daca nu se usuca ..asta e ..pe data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arminwad Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Drum bun! Eu lucrez maine... era tentanta plimbarea. O intrebare: La iesire in afara de "buletin" nu trebuie si RCA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 La vama nu se uita la asigurare (din ce-mi aduc aminte) ..de multe ori nu se uita nici la talon sau permis ci doar la buletin. Insa daca te opreste politia cred ca se uita si la asigurare (permisul si talonul este evident ca le verifica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Mda ..am tot urmarit si eu pana acum topicul. Cred ca merg si eu (adica sper ). Mi-am schimbat bujiile si astept sa se usuce filtrul de aer . Daca se usuca pana dimineata il montez si-l deranjez pe Niko cu un telefon sa ma alatur si eu pe traseu. Daca nu se usuca ..asta e ..pe data viitoare. usucal cu feonul....si in 10 mine e blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) m`a oprit pe mine politia, am depasit linia continua. i`am dat talonul si buletinul...mi`era sa nu`mi opreasca permisul. cu aveam banii pe card si doar 34 de lei in portofel a inceput sa rada, dupa ce a pomenit de amenda zicea s`o dau pe`o roata sa vada si el cum e Editat Aprilie 5, 2013 de Hardcore23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 Bravo. Hai, pi cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 frumoasa plimbarea. ne mai vedem si cu alte ocazii prin benzinarii imi curge ceva pe la motor sper ca nu am fortat-o prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 Huh,ce am mai alergat! Denis este mereu contagios! Si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Da, frumos. Vremea a fost foarte buna, asfaltul uscat si compania selecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 poze si de la mine. bun binocularul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Multumim pentru poze. Adaug si eu un scurt clip: p.s. cine vrea filmele brute, astept mesaj pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_TL1000S Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 plimbarea a fost geniala, baietii de super caracter, chiar si ca incepator poti afla multe informatii utile daca nu ai skill, te ponderezi la nivelul de confort pe care il ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate