Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 sambata 18.11.2006 ora 12 la pranz..se pleaca de la unirea din fatza de la mec...inspre a2..mergem pana la fundulea 24 de km de autostrada sau chiar 60 pana la lehliu..depinde de dorinta participantilor..sa aveti banii de benzina si eventual un Mc`..sunt asteptati si cei cu motoare limitate,scutere de 125...nu de 50 ca acelea nu au voie pe a2...pt relatii aici pe forum..intrebari sugestii sunt binevenite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weeman001 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 ma inscriu p.s. E politie sa te opreasca sa te verifice?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 se stie ca vin asteptam acolo pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 vin si eu, doar sa-mi iau numerele de la primarie vineri, rugatzi-va pt. mine (adik care are pila sa ma contacteze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weeman001 Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 sambata ploua:((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 vin si eu, doar sa-mi iau numerele de la primarie vineri, rugatzi-va pt. mine (adik care are pila sa ma contacteze) Eu unul ma rog pt tine, sa nu incalci legea.Asta in caz ca stii ce zice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 ma ia Highway Militia ca circul eu cu numar galben pe autostrada? Daca cumva se infiinteaza pana sambata sa ma anuntati, ca mare infractor mai sunt eu care circul cu mopedu pe autostrada, nu ca voi aia cumintzii respectati legea si mergeti cu 150 prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 baietii care vine singurei sunt rugati sa aduca in spate fete frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 care va fi viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 daca o sa vin eu o sa fie simtitor mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 daca o sa vin eu o sa fie simtitor mai mica nu inteleg de ce nu ai inamtriculat`o tu la politie...atunci nu mai aveai nici o problema ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 daca o sa vin eu o sa fie simtitor mai mica ne grabim undeva si nu stiu eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 viteza de croaziera stabilita prn legea asociatiei de 125-isti nebuni este de 75-80 vom avea funie la noi in caz ca intra cineva in pana ( sapt trecuta am tractat un mito ca i s-a calat motorul), nimeni nu ramane singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 nu inteleg de ce nu ai inamtriculat`o tu la politie...atunci nu mai aveai nici o problema ... pai a fost la politie, dar nu am decat B-ul si mi-a fost lene sa dau de A si foarte probabil ca nici nu-l mai apucam anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 viteza de croaziera stabilita prn legea asociatiei de 125-isti nebuni este de 75-80 vom avea funie la noi in caz ca intra cineva in pana ( sapt trecuta am tractat un mito ca i s-a calat motorul), nimeni nu ramane singur ho? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 aduce cineva camera foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 care va fi viteza de croaziera? peste 150 ...pt mine si prody viteza de croaziera stabilita prn legea asociatiei de 125-isti nebuni este de 75-80 vom avea funie la noi in caz ca intra cineva in pana ( sapt trecuta am tractat un mito ca i s-a calat motorul), nimeni nu ramane singur japonezule,ce ai facuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut ? si ramass si tu in pana ? cine vb de pana ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 eu ce sa mai zic sa ma insriu si eu astea ca sunt deja incris cap de lista:))) traiaska finu furia cu japoneza ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 aduce cineva camera foto? daca o sa pot sa vin o sa filmez eu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Eu iau esharfa ... prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 daca o sa pot sa vin o sa filmez eu tot oki ne-ar face placere sa vii dar numai sa te ti de cuvand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 mai vine cineva cu 125 limitat sau 125 scuter sau 50 ? nu vreau sa raman in urma cand astia cu delimitat merg cu 150 eu inteleg sa ii dati de 2-3-4 ori sa vedeti cat fuge, dar ar fi frumos daca am merge cu totii in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 oki ne-ar face placere sa vii dar numai sa te ti de cuvand nu depinde de mine, depinde de primarie, vineri trebuie sa-mi iau numarul, dar mi-e frica sa nu ma amane, ai vreo pila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 mai vine cineva cu 125 limitat sau 125 scuter sau 50 ? nu vreau sa raman in urma cand astia cu delimitat merg cu 150 eu inteleg sa ii dati de 2-3-4 ori sa vedeti cat fuge, dar ar fi frumos daca am merge cu totii in grup vor fim scutere si italience si 1-2 japoneze ... sa speram ca nu ne lasa pe autostrada,daca il lasa pe cineva tre sa mearga tocmai la fundulea 24 de km...aviz furia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 24 de km sunt o nimica toata cine vine cu scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate