styx Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 vor fim scutere si italience si 1-2 japoneze ... sa speram ca nu ne lasa pe autostrada,daca il lasa pe cineva tre sa mearga tocmai la fundulea 24 de km...aviz furia cine sa nu ne lase mai? bunicile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 cine sa nu ne lase mai? bunicile? nu inteleg ce legatura are A`ul , cu inmatricularea motocicletei ... nu`si pierde din calitatea de moped daca il inamtriculezi la politie , circuli la fel fara permis si daca e inmatriculata ... in talon o sa`ti scrie moped , vit maxima 45 km.h bla bla bla ... + ca ,fiind inmatriculata la politie poti sa iti faci rca,casco etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 pai ea a fost omologata ca motociclu, nu ca moped! caracteristicile unui moped le are, dar tampitii din ploiesti de la rar au gresit TOT in carte, inclusiv categoria, cica am jenti de 13", gume de 130 pe fata, culoarea e gri, e din 98, rezervor 5l, v.max 30km/h, motor AM5 (in loc de AM6) chiar si seria si au modificat ulterior! rca pot sa-mi fac si acum, dar macar nu sunt obligat ORICUM, AM SUNAT LA PRIMARIE SI MI-AU VENIT NUMERELE, MA DUC ACUM SA LE IAU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 pai ea a fost omologata ca motociclu, nu ca moped! caracteristicile unui moped le are, dar tampitii din ploiesti de la rar au gresit TOT in carte, inclusiv categoria, cica am jenti de 13", gume de 130 pe fata, culoarea e gri, e din 98, rezervor 5l, v.max 30km/h, motor AM5 (in loc de AM6) chiar si seria si au modificat ulterior! rca pot sa-mi fac si acum, dar macar nu sunt obligat ORICUM, AM SUNAT LA PRIMARIE SI MI-AU VENIT NUMERELE, MA DUC ACUM SA LE IAU! bvbvbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvaN_Rs Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 moa numa vedete vin... Vin si eu desigur:D PS: AAA...BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 ba razvane nu e aa bine e iiii bine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 AAAA Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 pana la urma ramane in picioare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 pai daca e soare eu vin, dar vin pe la 13, poate mai intarziati si voi si frecati menta putin, mai devreme nu pot ca trebuie sa iau pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 peste 150 ...pt mine si prody Wowww frate ,ce de forjatori . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Wowww frate ,ce de forjatori . dupa cum vezi eu unu numai vin... voi duceti`va...va vedeti unu cu altu la mec la unirii la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 pt care veniti eu vin inca mai e valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 a fost super azi !!! comentarile ii las pe alti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 a fost super azi !!! comentarile ii las pe alti !! de ce ma ca l`ai urlat pe ala cu kawa de 6 sute ? cum ma sa faci kawa ninja 600 stii si tu ceva prodane....aviz PAWL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 POZE!!! 2 minute sa le fac mai mici un pic prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 asta nu-i la tunari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 ba da, nu am mai fost pe autostrada... doar la circuit si o tura lunga pe centura, autostrada - data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 mai baga danis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 o sa mai pun mai incolo + filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 un rs cu numar strain, B vine de laa....hmmm...de laaa....Berlin, nah restul doar shtifturi domne, cred ca se vede din poze a fost SUUUPER pe centura (nu, nu va ganditi la aia) a fost super bun drumul si compania moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 o mica iesire in decor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Vrem filmuletzele si ptr poze => Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 un accident.... sper sa va mearga filmule. imi pare rau, dar e fara sunet. Vrem filmuletzele si ptr poze => merci urmeaza toate filmuletele si inca cateva poze filmuletele se deschid cu QuickTime cei 2 curajosi care s-au dat pe circuit calutzii nostri! prodan si ciprian ... P2100028.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) Naspa accidentul cel care conducea a patit ceva ?! Mai pune filmuletze da poate si cu sunet! Editat Noiembrie 19, 2006 de iNs0mN1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 prodan a rupt ... m-a pus sa zic asta ... acum serios, chiar il intrecea pe curbe pe unu cu kawasaki 600 Naspa accidentul cel care conducea a patit ceva ?! Mai pune filmuletze da poate si cu sunet! nu a patit nimic, era ok. nici unu nu e sunet pentru ca sunt facute cu camera foto.. dar data viitoare imi iau camera special pentru video si o sa bag filmulete cu sunet si calitate buna gata, ultima poze.... urmeaza restu fimuletelor dar care o sa dureze un pic mai mult sa le pun ... gata P2100029.MOV P2100030.MOV P2100017.MOV P2100018.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate