ray Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Salut, a mai incercat cineva sa indrepte o maneta de ambreiaj/frana fata? E indoita la 50-60 grade dupa o cazatura de pe loc.. nu ma deranjeaza, am mers asa 2 luni cu ea dar as vrea sa o pun la punct. Deci.. trebuie incalzita, sa nu crape? sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Salut, a mai incercat cineva sa indrepte o maneta de ambreiaj/frana fata? E indoita la 50-60 grade dupa o cazatura de pe loc.. nu ma deranjeaza, am mers asa 2 luni cu ea dar as vrea sa o pun la punct. Deci.. trebuie incalzita, sa nu crape? sau cum? e din duraluminiu parca si ar trebui sa fie casanta... hmm mai bine incearca asta la iarna cand tot nu prea ai ce face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Am indreptat o maneta din duraluminiu incazind-o usor cu o bricheta, se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 normal ca la iarna cand e motorul la caldurica, iar daca se rupe comand alta de pe louis deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Deci.. trebuie incalzita, sa nu crape? sau cum? Da, incalzita si cu mare grija, din aproape-n aproape, adusa la pozitia corecta. Personal, Alex (Razna Motors) mi-a facut o lucrare similara la un pret convenabil. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Eu am indreptat cu succes si manete de AL indoite la 180 de grade ( pe bune, erau "U") . Metoda Axa: forjare la cald Se scoate palaria de la ochiul mare de la aragaz, se da drumul la palalaie, se aduce maneta la ROSU tinuta cu un cleste si acolo "curge" usor, o indrepti fara sa fortezi cu alt cleste. O lasi sa se raceasca , scoti cu smirghel urmele de patent imprimate in metalul moale, ii dai un spray negru in bot si voila, e NOUA . SUCCES P.S. Operatiunea se face cu lumina stinsa sa vezi mai bine punctul de "curgere" PS2 Bineinteles ca daca e deja fisurata serios poate sa crape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 Mi-a mai spus cineva ca (fiind argintie si nu vopsita negru), s-ar putea sa isi piarda culoarea sau sa "dezvolte" pete de culoare. Este posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) edit. Se pare ca aluminiul nu isi schimba culoarea cand e incalzit. Editat Noiembrie 15, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Ba da, face pete. Dupa operatiune fie o lustruiesti cu smirghel fin, fie o vopsesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 merci pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Mersi si eu! Am o maneta care asteapta "operatia" cam demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Care are rabdare poate sa faca si poze ca de w-e asta incepe vremea najpa si o sa ne pliiiiictiiiiiisiiiiiiim groznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 E 30 RON una noua pe louis.De ce sa faci manareli cand e vorba de siguranta ta ?! ...Daca o sa cedeze in trafic cand nu te astepti ? Merita incercat si sa o lasi apoi de rezerva in caz ca pateste ceva cea noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Eu am indreptat cu succes si manete de AL indoite la 180 de grade ( pe bune, erau "U") . Metoda Axa: forjare la cald Se scoate palaria de la ochiul mare de la aragaz, se da drumul la palalaie, se aduce maneta la ROSU tinuta cu un cleste si acolo "curge" usor, o indrepti fara sa fortezi cu alt cleste. O lasi sa se raceasca , scoti cu smirghel urmele de patent imprimate in metalul moale, ii dai un spray negru in bot si voila, e NOUA . SUCCES P.S. Operatiunea se face cu lumina stinsa sa vezi mai bine punctul de "curgere" PS2 Bineinteles ca daca e deja fisurata serios poate sa crape mare dreptate mai ai...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate