ahilepeleianul Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Cum zice si titlul, am schimbat saua la Honda mea CB500. Saua e in conditie foarte buna, doar ca a fost tinuta multi ani in garaj si are un aspect destul de nasol. Cine stie cu ce o pot trata ca sa o readuc la viata? Ma gandesc ca intai trebuie curatata bine cu ceva special, apoi data cu ceva... Merci de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Cum zice si titlul, am schimbat saua la Honda mea CB500. Saua e in conditie foarte buna, doar ca a fost tinuta multi ani in garaj si are un aspect destul de nasol. Cine stie cu ce o pot trata ca sa o readuc la viata? Ma gandesc ca intai trebuie curatata bine cu ceva special, apoi data cu ceva... Merci de ajutor. retapiteaz-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 cif + spray de bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Spalata cu apa calduta si sapun si dupa aceea stearsa cu Doina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Tratament de piele auto pt o musama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Explica-mi te rog, cum ai explicat colegului, cum tratezi o musama, un vinilin cu tratament de piele auto, pt bogati eventual. Astept cu interes, eu si restul fraierilor cu saua imbatranita prematur Editat Aprilie 11, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Nu va mai certati... suPstantele alea pot fi inlocuite cu succes de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Sunt acum 100% convins ca am sa pot revitaliza orice vinilin fabricat din petrol cu lapte doina sau solutii pt piele naturala Vreau si eu un pliant cora cu instructiuni pt astfel de manevre magice, epice si colosale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ai incercat? Banuiesc ca nu, e prea "low" pt tine, nu? Incearca si dupa aceea vino cu pareri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Tu iei dicarbocalm cand ai febra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Tu iei dicarbocalm cand ai febra? tare asta! poate nu s-a inteles de prima data.. cif+spray de bord (silicon) :-) "Doina" aia are si ea o vaselina (ramasa pe fund ) ) si d'asta vi se pare ca face bine, dar la plastic ceea ce trebuie este silicon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (silicon) :-) "Doina" aia are si ea o vaselina (ramasa pe fund ) ) si d'asta vi se pare ca face bine, dar la plastic ceea ce trebuie este silicon. Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 No comment... numai destepti. ATI INCERCAT-O sau vorbiti din vise? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Vinilinul cu care e acoperit saua e de origine minerala. E la mintea cocosului ca nu-l revitalizezi cu o unsoare de origine animala. Nu, n-am incercat si n-as incerca pt ca stiu ca nu da vreun rezultat. Pariu ca daca o cureti cu o carpa imbibata in motorina e mai shiny decat cu demachiant? E bine acum, domnul ofuscat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Eu am incercat pe un scaun ergonomic din "piele" deci sintetic... o freci de ametesti si efectul e acelasi ca si la apa cu sapun. Doina merge pe piele...sau piele pe piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Vinilinul cu care e acoperit saua e de origine minerala. E la mintea cocosului ca nu-l revitalizezi cu o unsoare de origine animala. Nu, n-am incercat si n-as incerca pt ca stiu ca nu da vreun rezultat. Pariu ca daca o cureti cu o carpa imbibata in motorina e mai shiny decat cu demachiant? E bine acum, domnul ofuscat? Deci vorbesti doar "din carti". Bun, m-am lamurit domnul superior. Eu am incercat... si pe sa, si pe bordul auto (piele sintetica), chiar si pe plastice... si ies foarte bine. Editat Aprilie 11, 2013 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Eu cred ca doar te lauzi Nu va place superior? Am si inferior daca va incanta. De aia am amintit de motorina sau... motorina e prea de fraieri si am scazut mult sub nivelul dumneavoastra? Daca nu sunt indiscret, ce masina de nivel nici-inferior-nici-superior a beneficiat de o astfel de revitalizare bomba? Editat Aprilie 11, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 mai merge si laptele de cuc... dar dureaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 mai merge si laptele de cuc... dar dureaza! Not good - trebuie instructaj inainte de operatiuni dintr-astea delicate: n-o scoate din gura pissy ca sare-n ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Da, probabil... e un adevarat motiv de lauda ca am folosit Doina, un produs de lux, exclusivist chiar ))) Scuza-ma, dar nu vreau sa-mi puta a motorina in masina sau in casa (da, fac parte din categoria celor care isi fac singuri cat pot, ce pot, unde pot... mobra e in casa). Si apropos, ca n-am incercat tocmai din cauza amintita mai sus, mirosul... stergi un produs petrolier cu un alt produs petrolier? Inferior? Motorina doar pute ) De ce asi vrea sa-mi imput vehicolul? Conteaza ce masina? De unde stii ca nu e la nivelul inferior sau la cel superior? E obligatoriu sa fie intre, doar pt ca are bord din piele sintetica? Off, presupuneri, presupuneri... curios mai esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ma bucur ca nu ti-ai pierdut umorul Solutia de bogati dar nu foarte bogati ramane o retapitare. Ai iceput sa pricepi logica - daca-i din petrol se intelege cu petrolul... kind of easy. Nu zic ca de la doinitza nu ai parte de un miros old school, ca si mama tot demachiant dintr-asta folosea pe vremuri, si daca as vrea sa imi fac in masina o atmosfera confy si sa cad in nostaligie as face probabil la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ave! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Zi ma ce masina e, ca ma tenteaza sa aflu daca la interior e asa cum imi imaginez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Not good - trebuie instructaj inainte de operatiuni dintr-astea delicate: n-o scoate din gura pissy ca sare-n ochi =))) daca-l freci destul pe casca, pompierul scuipa! =)))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 Uneori imi vine sa cred ca forumul asta e singurul motiv pentru care unii mai traiesc. Abia asteapta si ei motiv de hartza, sa mai bage un reply acid, sa mai faca o remarca inteligenta... Pune si omul o intrebare si iese o rascoala, in pla mea. Fratilor, get a fucking life. Merci GoodKat si inca vreo 2 care chiar au fost bine intentionati. In rest, niste tristi. Data viitoare cand imi vine sa pun o intrebare pe forum, o sa fierb o oala cu apa, pun sare si piper in ea si-mi bag pla in ea, ca sa-mi treaca cheful. Hai pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate