razvan-gabriel Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Salut. Am reusit sa rup un surub colender la o suzuki Gsx R 600 k1, Prin acel surub din ce am vazut eu trece ulei. Am tot cautat pe siteuri Iwemoto...etc) sau la dezmembrari dar nu am gasit mai deloc ce imi trebuie. O sa atasez ceva poze sa vedeti exact despre ce e vorba . Surubul e metric 8 cu filet normal si are 25 mm pana la gulerul din fata hexagonului. Daca stiti unde pot gasi sau cine are asa ceva va rog sa lasati pm. Chiar nu stiu unde sa mai caut. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Nu ai incercat la cineva priceput , nu se poate face la strung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan-gabriel Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 cred ca o sa incerc si asta daca alta solutie nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 da comanda pentru unul la motorteam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 15, 2013 Admin Share Postat Aprilie 15, 2013 Ala-i un banjo bolt si il gasesti in general la cei care vand conducte frana racing auto/moto. Incearca si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Treci pe la mine, am mai multe, nu tre sa comanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Daca ai reusit sa rupi acel surub iti recomand sa te gandesti de doua ori inainte sa mai faci ceva la moto.Este spre binele tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate