zafreak Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare tuturor...aici motociclistul ghinionist. In primul rand tin sa va multumesc tuturor pentru sustinere si mesajele de insanatosire, suntem in regula atat eu, cat si prietena mea, dupa cum a spus si initiatorul topicului am scapat doar cu o fractura la deget,cateva zgarieturi eu, si pasagera cu o plaga la nivelul tibiei si o sperietura mareee, vreau deasemenea sa le multumesc colegilor motociclisti care au oprit la fata locului si ne-au ajutat. In al doilea rand vroiam sa stiti toti ca o sa fac tot posibilul ca soferita cu gura mare din Olt sa nu mai aibe ocazia prea curand sa se urce la volan sa mai faca o noua victima din randul nostru, deja am vorbit cu anchetatorul care se ocupa de dosar si, ca prin minune, si-au dat si ei seama ca ea a cauzat accidentul. Sincer ma asteptam ca tot pe mine sa ma scoata vinovat ca de...ce-am cautat pe motocicleta.. Acum nu-mi ramane decat sa astept sa primesc asigurarea ei sa-mi repar motocicleta si mai departe o sa fac si plangere penala pentru vatamari corporale, lucru ce nu vroiam sa-l fac la inceput,dar comportamentul ei de imediat dupa accident m-a facut sa ma razgandesc. In fine, va multumesc tuturor inca o data, aveti grija la nebuni/e si sa ne vedem sanatosi pe doua roti! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 Ma bucur ca esti bine. Poti sa ne spui exact cum s-a intamplat ca nu am reusit sa imi dau seama exact la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zafreak Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 eram pe prima banda veneam dinspre timpuri noi,am vazut cum oltenca vine de pe o strada din stanga mea, traverseaza ambele benzi de pe sensul opus,trece peste sinele de tramvai si da semnal sa intre in fata mea pe sensul meu de mers..eu am incetinit, am lasat-o sa-si faca damblaua, sa intre ea pe banda mea de mers in fata mea si m-am dat usor spre dreapta...cand din senin ea face de pe a doua banda unde era,dreapta sa intre pe Papazoglu...nu am putut decat sa pun toate franele odata(de motor,fata,spate) sa ii dau un cot pasagerei sa cada de pe motor si sa ma avant cu toata viteza ramasa in lateralul dreapta al masinii,atat stiu...dupa asta cum am ajuns sa cad pe partea cealalta, in cap nu-mi aduc aminte off: scuze ca raspund asa greu,scriu numai cu un deget, celelalte sunt cremwursti polonezi:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Aprilie 19, 2013 Autor Share Postat Aprilie 19, 2013 daca mai ai ocazia sa interactionezi cu ea, sa ii transmiti "salutari" si terminatului de prieten care se erijase in avocat la fata locului si sa ii spui ca astept citatia acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zafreak Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Asa o sa fac:)) o sa am ocazia sa ii intalnesc pe ambii maine la politie,cand ne-au chemat...ce crezi,astazi m-a sunat sa-si ceara scuze pentru atitudinea ei de la fata locului,i-am zis sa-si tina scuzele pentru cineva caruia-i pasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 buna atitudine pasagera a apucat sa sara de pe mobra? din cum stiu 'intersectia' aia nu cred ca ati avut prea mult timp sa reactionati. banuiesc ca dupa ce ai lasat-o sa se bage in fata urma sa o devansezi pe banda 1 doar din cauza ca mergeai ceva mai repede de cat ea, care tocmai ce iesise de pe sinele de tramvai? nu pot sa inteleg la ce s-a gandit cand a facut dreapta si, de ce nu s-a uitat sa vada unde esti, daca te-a vazut macar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Am inteles bine ca tu ai dat-o jos pe pasagera prin faptul ca ai lovit-o intentionat cu cotul ???? Mare instinc ai avut ..... Circul des cu sotia ca pasager , dar nu m-am gandit niciodata la asta. Omul cat traieste invata Editat Aprilie 19, 2013 de LucianU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zafreak Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Am inteles bine ca tu ai dat-o jos pe pasagera prin faptul ca ai lovit-o intentionat cu cotul ???? Mare instinc ai avut ..... Circul des cu sotia ca pasager , dar nu m-am gandit niciodata la asta. Omul cat traieste invata Stiu ca suna cam a "Matrix", dar a fost doar un reflex de moment...pe de alta parte daca stau sa ma gandesc mai bine, era mai ok daca nu ii dadeam poate nu se mai vaita asa tare de coaste si de noada pe care a avut ghinionul sa aterizeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 insanatosire grabnica la amandoi ! bine ca nu a fost mai rau , metalu si plasticu se repara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate