Sari la conținut

Accident rond Piata Presei Libere


klux
 Share

Postări Recomandate

Ma intreb cine io fi spus ca a aparut topicul pe site dar asta conteaza mai putin. Dar d c a venit cu printul...asta nu inteleg nici eu. Am spus de mai multe ori ca site urile sunt "vegheate" si de alti ochi si mi se pare normal intr o oarecare masura, e mai usor sa previi unele situatii decat sa gasesti solutii ulterioare.

Bine ca s a rezolvat...asta e important. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 90
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc inca o data lui AlexPAC pentru interventie si poze. Soferul a fost sanctionat cu suspendarea permisului pentru nedeclararea accidentului si 300Lei in 48 de ore pentru neasigurare la schimbarea directiei de mers.

 

Curios e ca soferul a venit cu un print al postarii initiale de pe forum. Astfel incercand sa-si argumenteze cumva cazul? Sau?

 

Politistii nu au apreciat epitetele mele si mi-au recomandat sa ma mut din tara daca am o problema cu situatia actuala. Drept urmare, cei care va mai simtiti deranjati de competenta politiei puteti oricand sa parasiti tara ca nu va tine nimeni cu forta aici.

 

Imi permit sa relatez din discutia cu agentul Mihai Aurel (nu Avram cum am precizat din greseala), discutie pornita de print-ul postarii de pe forum, pentru ca sunt curios daca or mai fi si altii ca mine. Inca nu e clar daca efortul lui AlexPAC a fost responsabil pentru solutionarea cazului sau brigada rutiera a fost cea care a produs o munca de investigatie de inalta calitate. Aparent, nr. de inmatriculare l-am retinut corect culoarea insa era trecuta in talon ca fiind albastru.

 

Vezi ca s-a putut si fara scandal? Eu as fi foarte mandru de mine daca as fi in locul tau. :)

Editat de Florinel1984
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@AlinS

O fi foarte probabil ca cel ce a captat postarea sa fie angajat MIT Motors, coleg cu faptasul, si astfel l-a convins ca trebuie sa se prezinte benevol la politie odata ce au aparut pozele cu masina in cauza si poate au mizat pe faptul ca politistii vor fi partinitori datorita textului meu.

Oricum, gestul ulterior, cel de a prezenta un print cu relatarea mea, mi se pare de prost gust din partea MIT Motors ceea ce sugereaza o moralitate indoielnica. Aici ma refer la faptul ca soferul s-a prezentat cu un reprezentant al firmei la politie pentru ca masina este a firmei. Acel reprezentant i-a inmanat print-ul soferului daca nu ma insel sau i-a amintit sa-l arate agentului. Eu cand am ajuns la sectie am fost intampinat deja de un politist care era preocupat mai mult de ce am scris eu pe forum. Soferului nu i s-a atras atentia despre gravitatea faptei lui dar au avut grija sa-mi tina ampla morala.

M-am convins sa nu apelez la acest dealership ca nu se stie ce fel de tepe sunt dispusi sa traga daca au fost atat de grijulii cu ce scriu eu pe forumuri in speranta ca vinovatia va fi atribuita mie pe considerente de.....???? Aici las dealership-ul sa raspunda daca tot urmaresc forumul si extrag pasaje scrise de mine pentru a incerca sa ma incrimineze. Tentativa ce mi se pare amuzanta cel putin logic, legal poate or avea voie sa faca asta, nu-s avocat, dar pot suna unul si aflu :)

@florinel

Nu prea inteleg la ce scandal te referi. Poti elabora? Am pierdut 9 ore din viata mea din cauza unui sofer neatent. Cine mi le da inapoi? Soferul? MIT Motors? Politia?

Din pacate nu esti in locul meu, nu vad de ce as fi mandru de ceva ce n-ar fi trebuit sa se intample.


Daca ma tot urmaresti si incerci sa faci pe grozavul il voi face din nou pe Chivu sa-mi dea suspend pe injurii neargumentate. Vad ca moderatorii mi-au prins drag si provocarile celor ca tine le lasa sa treaca dar ripostele mele devin injurii :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot sa cred, tu in primul post zici ca vrei sa te inarmezi cu obiecte metalice, telescopice si alte minuni si in acelasi timp iti permiti sa faci aluzii la moralitatea altora???

Oricum, chestiile astea de cartier de genul bate&co de obicei raman in cartier, nu sunt spuse pe forum...dar stiu, iti dau un aer de 2pac.

 

Mestere, de la vorbe la fapte e cale lunga.

Ce a scris el pe forum e una ce a facut a facut legal si e alta treaba.

Pana una alta el a procedat impecabil pe cand muistul ala care sper sa citesca aici a fugit de la locul accidentului. Adica a acccidentat un om si a plecat. A roit-o cu lasitate de la locul faptei. Sper ca e destul de clar spus ce a facut soferul. Si sincer merita mult mai mult decat o amenda de rahat si o suspendare de permis.

-----------------------------------

Vorbim de moralitate? Ala il acidenteaza si fuge Klux arunca doua amenintari pe forum si apoi il gaseste si il sanctioneaza legal pe fraierul ala. Klux a fost impecabil iar ajutorul dat de colegul ce a gasit masina nu poate fi apreciat in destule cuvinte.

Ala a venit la politie cu maro la chiloti si poate are noroc sa nu pateasca nimic. Dar e foarte posibil, daca il afla cativa prieteni ai lui Klux sa il prinda sa ii rupa capul fara sa stie Klux. Au mai fost cazuri.

----------------------------------------------------------

Chestiile de cartier nu raman intodeauna in cartier fiindca unii mai au si oua. Nu e vorba de aere 2pac. E chestie de orgoliu. Eu si acum caut un sofer care mi-a accidentat un prieten. Si lumea e mica, sunt sigur ca o sa il gasesc.

----------------------------------------------

Felicitari Klux. Respect AlexPAC.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia intoarce-te matale la text si citeste-l pana il intelegi. Eu am intrebat ce pot face ca alternativa. Nu am zis ca asta fac sau am facut. Ce aere imi dau sunt fabricatie a perceptiei tale de care eu nu ma fac vinovat. Probabil ca ai avut o copilarie din aia in care un tucipac de cartier ti-a intunecat zilele. Cu totii am avut unul dar asta nu inseamna ca umblu cu bujii in buzunare. Unde se poate discuta civilizat, daca nu-ti fuge interlocutorul ca dupa aia sa zica ca a asteptat cuminte pe coltul intersectiei in timp ce "victima" isi ridica motorul de pe jos, se discuta civilizat. Prefer s-o scurtez asa cum i-am si comunicat soferului ca nu aveam in plan sa-mi pierd orele/zilele pe la asigurator pentru un plastic spart.

Tentativa de a influenta decizia unui agent constatator furnizand opinia mea exprimata pe acest forum imi inspira o lipsa de moralitate. Fiecare judeca acest gest cum vrea. Iar il mentionez pe Chivu pentru ca mi-e drag de el. Stiu ca citeste ce vrea si intelege ce vrea. Sper sa nu vada injurii din nou :)

Parerea despre garcea ramane intacta. Daca tot citeste forumul ar face bine sa iasa la o plimbare prin oras si sa numere cate telefoane vede in mana soferilor in mijlocul intersectiei, cate schimbari de banda din scurt fara semnal sau cu semnalul dat odata cu virarea rotilor, cate intrari pe rosu fara jena, cate intoarceri pe linie simpla sau dubla. E simplu sa stai la birou si sa constati din desene si declaratii un mincinos. Mai simplu decat sa stai in trafic si sa faci politie. Exista riscul sa-ti castigi respectul din partea unei categorii de participanti la trafic care de multe ori are voie la o singura greseala. Cea de a fi neatent o fractiune de secunda.

Mi se pare ironic sa vorbesti despre bun-simt si respect din spatele unui birou dupa ce-ti pierzi 9 ore asteptandu-ti randul. O sa ma mut in alta tara cand oi putea, deocamdata, acest garcea va fi in continuare deranjat de cei ca mine pentru ca asta-i viata. Nu poti sa fii tot timpul fericit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari AlexPAC. Am fost intr-o situatie asemanatoare am retinut numarul incepatorului ce ma lovise din spate iar militia nu m-a instiintat nici pana azi despre stadiul anchetei. Nu pot descrie in cuvinte ce atitudine si lehamite au unii purtatori de uniforma. In cazul de fata politistii au procedat bine, cu ceva ajutor, dar definitorie ramane imaginea proasta. Cata vreme stau in boscheti si dau amenzi pentru 10 km in plus, nu-i sanctioneaza pe cei care intorc pe linia dubla continua (sunt zone unde se intampla frecvent), pe cei amabili care cedeaza ei trecereea unde pe unde nu trebuie si creeaza situatii periculoase, politistii nu vor inspira teama "participantilor" la trafic nesimtiti. Politia are mult de lucru. Ar trebui sa inceapa cu retragrea permiselor date pe spaga la toti analfabetii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista cale legala de a determina, in urma cazului de fata, reexaminarea oftalmologica a conservarului si verificarea sistemului de franare al KIA ala?? Sau o reexaminare pe capitolul cu distanta regulamentara?? Stiu ca dimineata visele frumoase dispar...

Oricum felicitari pentru atitudine in conditiile date!..

PS Porcii nu se mananca intre ei cata vreme exista laturi.

:peace:

Editat de high_dive_eagle
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta zic si eu, vorbele goale nu valoreaza nimic, asa ca de ce sa le asterni pe un forum?

Repet indemnul de a reciti. Se pare ca intelegi ce vrei tu. Iti pui niste intrebari puerile. Ai prins ideea ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Evident ca am schimbat mai multe vorbe cu el. Aparent in 15 ani nu a patit asa ceva. Parea destul de convins ca l-am luat prin surprindere. Desi eu oprisem in fata masinii lui. Nu a fost o lovitura in mers ca sa poti zice ca am aparut unde nu se uita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo D-le Klux, ai pus in miscare o rotita. Sa speram ca a avut un impact ceea ce ai realizat.


Din partea mea, numai stima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu n-am merit, forumul m-a indemnat sa raportez acest incident la politie. De capul meu nu ma duceam sa "ard" 9 ore din viata mea pentru un plastic spart. AlexPAC are un merit pentru ca eu consider ca pozele postate de el sunt motivul pentru care soferul a fost depistat si s-a incheiat cu happy end.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi Rookie Me.

 

Klux, nu te urmaresc eu pe tine, tu urmaresti tot forumul, deci inevitabil...ne intersectam la un moment dat. Am vrut sa zic, ca ai rezolvat pe cai legale, ceea ce e mai bine decat cu bata. In ceea ce priveste orele, sunt aceleasi 9 ore pe care le pierzi in trafic, la coada la magazin, pe buda, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ah deci tu cand iti gasesti motoreta rasturnata iti spui "oricum trebuia sa ma duc la buda azi"? Maestre, vezi ce spui p-acolo cu tat forumul si nu-mi mai mirosi mie evacuarea ca te ia cu ameteala. Nu vreau sa te am pe constiinta desi nici rau nu mi-ar parea prea mult.

Mai cauta topice de bifat ca aici ai fost la fel de util ca cel de mai sus cu care te freci pe casca. Sunteti clone?

Editat de klux
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cluxule te-ai spalat de toate pacatele cu mersu aiurea pentru faza asta. daca-l sanctionezi si pe garcea ma duc sa dau avansu sa-ti faca baietii si o statuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

ma.. eu ma bucur ca nu ai patit nimic, nu te-ai rupt pe nicaieri etc, klux. despre restul... si eu aveam impresia ca daca scot vreo bata la ei o sa se si intample ceva ok pentru mine. evident, la 55kg ale mele imi da soferu inculpat sa sar. ideea e sa il usture unde il doare pe el deja. adica la carnet sau la buzunar.. daca te apuci tu sa dai cu bujia in ei, sa le spargi/rupi oglinzi etc...e posibil ca tot tu sa pici prost. si asta o zic din experienta. in general, daca nu dai cu capul nu te doare. eu m-am saturat, scarbit sa ma enervez sa arat degete in trafic, sa urlu blesteme si organe genitale in casca. keep calm desi pare greu. e greu dar te ajuta la mansarda pe termen lung.

Editat de Iona the Bolt Thrower
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...