LucianU Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Ati fost ceva pana la urma. Bravo.....altii la munca si altii cu plimbarea...o fi bine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 13, 2013 Autor Share Postat Mai 13, 2013 hai lasa, ca nici cand nu lucrezi, nu vii. mai stiu eu d-astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Poze, filmulete, cine a mai facut, sa le posteze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defektu Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Faina tura. As veni si eu data viitoare cand mai faceti una, dar nu mai cunosc pe nimeni de pe aici, decat poate cu o exceptie.. Daca luati cu voi un brontozaur moto cu o bicla antica, ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 13, 2013 Autor Share Postat Mai 13, 2013 Pai poate refacem tura asta pana la sfarsitul lunii. Vorba lui Tiz, a patra oara poate iese pana la capat Daca nu, vedem pe unde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Si astea fura toate filmuletele????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Au fost 3-5 GoPro-uri. Eu mai am ~2 ore de lucrat la ele. Filmuletele facute de mine: http://www.youtube.com/watch?v=WX6KA4Cn17k&list=PLTMpOEZdsk_KU1yXcVr1mE2GM3lMnjcqT Editat Mai 15, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Scuze de intrebare .. Care a fost viteza de croaziera?.. Ciopare mai deloc cu voi si eu care am dala mergem mai ..Incetisor.. Sa stiu pe viitor ma bag sau............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 16, 2013 Autor Share Postat Mai 16, 2013 Pai au fost si cateva ciopare. Viteza afara in jur 110, pe curbe, fiecare cum poate. In tura asta s-a mers destul de tare pe curbe, dar recunosc, mi-a placut in mare parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 sei incearca data viitoare sa abordezi curbele din exterior catre interior nu cum faci in filmulete! super tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 M-am trezit si eu: mai are cineva pozele si filmele si le si poate pune undeva sa le iau si eu? Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate