bMaNiAc Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 ti am explicat si eu atunci...dar vad ca nu intelegi nik...asa ca pls NU TE MAI BAGA!!! p.s. vezi k am si eu o vanzare.... poate reusesti sa ma enervezi si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Si nici n-o sa pot intelege vreodata mecanismul in care functioneaza unii (mai ales tu) pt ca e pur si simplu absurd Editat Februarie 19, 2007 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 absurd???? dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Hai pe mess sa-ti explic ca aici vreau sa-ti dau voie sa-ti vinzi motorul si nici nu vreau sa-mi sara altii in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 citez: "marsh mah.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 corect.Hai sa completez:"....si invata sa scrii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 citez: "marsh mah.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 ..., iar in rest, numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 mda.....so much pt asa zisii "prieteni". dar vaiiii ce ma fac eu de acum ca nu o sa mai am cu cine sa merg VAIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 mda.....so much pt asa zisii "prieteni". dar vaiiii ce ma fac eu de acum ca nu o sa mai am cu cine sa merg VAIIII Asteapta generatia care va urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 da nu va mai certati fratilor ...parerea mea si ia spunetimi si mie cum a fost miercuri ca io am avut un kef si nu am putut ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 da ce a fost miercuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 are cineva filme cu pepe cascadorul de la intalniri? va rog frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 miercuri a fost chiar neasteptat de bine. muzica ok . filmele care le-am adus au fost : The Wild One din'53 cu Marlon Brando si Diarios de la motocicleta ( despre che guevara ). sper sa mai organizez ceva si miercurea viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 mah tibi, dar de ce te vezi in poze doar de la genunchi in sus? Genunchiul broastei ... mai citescs arar si eu forumul si am o curiozitate: utilizatorul stres are vreo legatura cu motocicletele? E a treia roata . lobo de carnos vad ca incepeti sa faceti misto de mine si ma oftic. oricum asta e ultimul post care il mai dau pe siteul asta Esti un mincinos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 ATENTIE !!! Se vinde una bucata YAMAHA FZ6S FAZER !!!! LUME, LUME !!! DE AZI, MICUTZA ARE ALT SERIF !!! Felicitari si sa ai parte numai de evenimente fericite cu ea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 LUME, LUME !!! DE AZI, MICUTZA ARE ALT SERIF !!! Felicitari si sa ai parte numai de evenimente fericite cu ea !! si care e norocosul? are cineva filme cu pepe cascadorul de la intalniri? va rog frumos.... am eu filme cu Pepe din 2005. Le-am facut cu camera digitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 LUME, LUME !!! DE AZI, MICUTZA ARE ALT SERIF !!! Felicitari si sa ai parte numai de evenimente fericite cu ea !! cine?? cine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 p.s. vezi k am si eu o vanzare.... poate reusesti sa ma enervezi si pe mine ehe.....si capra "mea" are alt proprietar..... asa ca ........ "calarire frumoasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 cine?? cine?? The lucky one shall be revealed at the next "beer" meeting !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 aaaa....da vanzatoru' o/un bere/vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 aaaa....da vanzatoru' o/un bere/vin sigur! de indata ce o/il terminam pe cea/cel dat/a de cumparator !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 mmm.... deci bem dublu abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 are cineva filme cu pepe cascadorul de la intalniri? va rog frumos.... am eu una bucata dvd cu el, contacteaza-am si iti fac o copie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 CEE: 24/7 "Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate