bMaNiAc Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 ehe nea shamok... ar mai trebui sa iesi din casa sa mai afli si tu o barfa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 mmm... ar fi o ideie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 La multi ani! ********************************************* ╔╗╔╗╔══╗╔══╗╔══╗╔╗╔╗ ║╚╝║║══║║══║║══║║╚╝║ ║╔╗║║╔╗║║╔═╝║╔═╝╚═╗║ ╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ • N E W Y E A R 2 0 0 8 *********************************************** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 caut si eu o masina cu carlig pentru un drum de bucuresti.... platesc. --- Mesaj completat în 10 Jan 2008 20:50 -------------sambata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 sper sa-l gasiti interesant si f. amuzant se deschide cu Adobe reader Chestionarul_nr_1_._69.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) bafta la drum si fara incidente... sunteti o comunitate de hondisti foarte numeroasa prin bacau, zic eu... Editat Ianuarie 18, 2008 de VanHelsing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 eh... incercam si noi sa tinem pasul cu lumea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 vreun garaj sau juma de garaj cine stie? --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 15:55 -------------care vreti ceva pentru motoare..... /index.php?showtopic=168486 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Bravo domnule, foarte frumoasa alegere. Hai sa ne vedem peste cateva luni cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Bravo domnule, foarte frumoasa alegere. Hai sa ne vedem peste cateva luni cu bine! sper sa ne vedem la intruniri cu bine si sa bem un paharel impreuna pana atunci sa aveti grija de motoarele voastre dar in special de voi. ..) sper sa adunam cativa mii de km impreuna in noul sezon take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 asa cum a inceput caldura asa s-a terminat. luni seara am profitat si am facut o tura pana aproape de roman. deocamdata nu red ca se mai poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 pune si tru o poza cu tine si cu motoru tau van helsing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 aaa am vazut motoru pe undeva pe 9 mai pe unde are cargus sediu, unde o fost skoda. pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 pe 9 mai nu cred... poate o singura data. apropo mai este o yamaha fzr de 600 cu carene de r6 albastre, fara dungile albe. poate era aia. oricum nu asta e ceea ce conteaza. important e ca toti asteptam vara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 superb motor. sa il stapanesti sanatos fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 andrei, esti din onesti parca... ai grija omule si asfalt uscat, in vara facem o plimbare pana la iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drpala Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 superb motor. sa il stapanesti sanatos fara incidente. sau la primavara! ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 sunt mai multe fete in bacau cu moto, daca te uiti in subiectele anterioare o sa vezi k a fost discutata tema "fetelor din bacau" true. nimic pana acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 aveti idee cam cat ajunge un casco pt moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 aveti idee cam cat ajunge un casco pt moto? vorbeste cu bmaniac... el era cu asigurarile. asfalt uscat tinerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 aveti idee cam cat ajunge un casco pt moto? 1. dak motorul este mai vechi de 10 ani nu se poate face casco 2.valoarea casco o face asiguratorul evaluind motoru 3.se poate plati si in rate 4.firmele de asigurai se feresc sa ne faca asigurari casco (sunt scumpe piesele si manopera si suntem predispusi la accidente) ps. mai iesi cu motoru dana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 de ce?vrei sa ma inviti la o plimbare? pe 30 martie ies,ca atunci imi iau carnetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 de ce?vrei sa ma inviti la o plimbare? pe 30 martie ies,ca atunci imi iau carnetu numai bine poate iau si eu permisu pana atunci.. dar ciprian se referea ca pasagera lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 da ce ai patit dana ??? conflicte cu politia??? te invit si la o plimbare dak vrei....ALEX nu vrb pe nas haide frate k de cand te astept sa ei carnetu.......(alex) alias mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 stai linistita dana... o rezolvam noi cumva... sunt undercover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate